yanlış yazmışım pardon acayip bir nick olmuş"İdrar" değil arkadaşım idraK.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış yazmışım pardon acayip bir nick olmuş"İdrar" değil arkadaşım idraK.
Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.
4 yıl psikoloji 2 yıl fizyoloji okudum ben böyle psikoloji böyle anatomi görmedim arkadaş![]()
Ahuaha ben o kısmı fark etmemişim. Ay ben gülerim :))) Öhöm neyse sekse dönelim konu çok dağıldı.
:))) Bir ekşi sözlük yazarı var sanırım burada? :)
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?
Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..
Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?
Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.
Doktorlar da senin benim gibi insan. öcü değil. İnsanları genellemeniz yanlış. Herkesin değer yargıları farklıdır. Bunu peşimizden çok erkek koşması ya da bir doktorun peşinde çok kız koşması belirlemez. doktorun cinsellik yaşayacağı çok kız var demişsiniz de. Tr şartlarında zaten bir erkeğin cinsellik yaşayacağı çok kız olması ne kadar mümkün olabilir diye düşündüm.![]()
bence bu cok dogru bir gozlem degil. cunku cinselligin gayet dogal yasandigi avrupada hic evliligin olmamasi gerekirdi, ama herkesin derdi evlilik. mesele cinselligin yasanmasindan ziyade turkiyede erkeklerin bunu bir zorunluluk gibi dayatmasi. ozgur toplumlarda cinselligin bir paylasim oldugu bilinir ve her iki tarafta istediginde gerceklesir. ister bir gece birlikte ol, isterse iliski yasa. adamlar bunu soyluyor. bizdeyse yataga atayim yeter derdi var.
kisaca bu kabalik ve hoyratlik sanirsam arkadasi rahatsiz etmis.
Tabi ki ne sandın! Sevişmeyi istemek erkeklerin hakkıdır. Kadına düşen pay da önce birkaç damla kan sunup, sonra erkeğin cinsel tatmine ulaşmasını sağlamaktır. Malız ya biz. Erkek sevişmek isterse "Beni kullanmak istiyoooo" istemezse "Beni sevmiyoooo", İki taraf da ister ve sevişirse ve şayet erkek ayrılırsa "Beni kirletti ve kullandıııı" Şayet kadın seviştikten sonra ayrılırsa "Aman be ne yolluymuş bu kız da mübarek" İki taraf da sevişip ayrılmayı isterse kadın diktirir adam da bakire bir kadın arayışına girişir.
Çünkü kadın mal. Kadının istekleri, cinsel arzuları yok. Neye deliriyorum biliyor musunuz? Ben bunları yazdığım ve düşündüğüm için eminim ki birçok kadının kafasında "sevişiyor lan bu" düşüncesi hasıl olacak. Aksini ispat etmeye çabalamayacağım yahut sevişgen bir zat olduğumu dillendirmeyeceğim. Dileğim odur ki kendinizi mal olarak görmeyi bırakın, ondan sonra erkekleri eleştirin.
Ekşiyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde yahu. Nihayetinde "Kız mı lan o?" diyerek salya akıtacak nice imla fakirleri doluştu oraya da. gerçi hep vardı da sonradan daha da arttılar. "Ekşi çok bozdu öyle böyle değil aşırı bozdu" geyiğine girmeyeceğim de, ekşi sözlükte yazar olmak bundan yıllar evvelki gibi fiyakalı bir durum değil artık :) He yazarı olabilirim olmayabilirim de. Zaten bu başlığın konusu da bu değil. Mune apla'nın konu dışı mesaj uyarısını öngörerek;
-Erkek milleti değil mi bacım hepsi aynı. Boşver sen daha iyilerine layıksın.
Söylediklerine katılırım evet ekşi'de yazar olmak artık bir şey olmak değilde, espriler oradan olunca dikkatimi çektin :)
Ayrıca evet erkekler tü ee kaka!
Yok yahu o bizim naz espritüeldir güzel eleştirir hayalgücü de geniştir :) Hem ben de ekşi okurdum öncedenBana ekşi yazarı olsana diyenler bile vardı
![]()
Bence olabilirsin uzun dönem okucuymuşsun hem daha da deneyimlisindir yazarken zorlanmazsınorası da en az burası kadar eğlenceli ve bilgi aktarılan bir yer her ne kadar son zamanlarda geyik muhabbetine döndürselerde her şeyi, bence güzel bilgiler var arşiv olarak ama tabikii bir kk olamaz :)
Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..
Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)
arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..