• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.

ben boşuna almışım o kadar dersi :D

4 yıl psikoloji 2 yıl fizyoloji okudum ben böyle psikoloji böyle anatomi görmedim arkadaş :37:

sen okudun ama anlamadın güzel arkadaşım :D

bir de kadınlar genelde konuşmaz bunu bi erkeğe çekim duyduğu yakın çevresine anlatabilcek kaç kız kadın vardır ki.

iki tarafında isteği zamanda istedikleri şekilde bir şeyler yaşamasından zarar gelmez kimseye.

sen adamı tanımaya çalışırken o da seni tanımaya çalışmış zorlasa, saldırsa , baskı yapsa vs hiddetlenmekte haklısın da bu durumda değil

:))) Bir ekşi sözlük yazarı var sanırım burada? :)

Ekşiyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde yahu. Nihayetinde "Kız mı lan o?" diyerek salya akıtacak nice imla fakirleri doluştu oraya da. gerçi hep vardı da sonradan daha da arttılar. "Ekşi çok bozdu öyle böyle değil aşırı bozdu" geyiğine girmeyeceğim de, ekşi sözlükte yazar olmak bundan yıllar evvelki gibi fiyakalı bir durum değil artık :) He yazarı olabilirim olmayabilirim de. Zaten bu başlığın konusu da bu değil. Mune apla'nın konu dışı mesaj uyarısını öngörerek;

-Erkek milleti değil mi bacım hepsi aynı. Boşver sen daha iyilerine layıksın.

Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?

Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.

helal olsun sana, haikasııın :7::29::29:

arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..

bence bizim toplum olarak problemimiz kendimiz olamayisimiz. erkeklerde kadinlarda oyle, toplumsal cinsiyet baskilari o kadar fazla ki, haliyle soyle kendimizi salamiyoruz. bu yuzden samimi olmayan erkekler ve kadinlar topluluguyuz. hele buyuk sehirlerde yasiyan modern-geri kavramlari arasinda sIKIsan bizler.

velhasil aklima rock barlardan cikmayan metalci abi geldi. sonucta gidip memleketinden bir kizla evlendi. bu yuzden istanbuldaki erkeklerin ozgur kiz ol cumleleri sadece bir yalan, seni bu gece yataga atayim, sonra eyvallah demek istiyorlar

Niye kadınları küçümsediniz ki böyle diyerek :) Kadınlar da gayet cinsellik düşünüyor ve istiyor. İstememeleri anormal zaten. Ne yapalım hormonlarımıza kezzap döküp yakalım mı? Toplum baskısı ve inançlar olmasa sanıyor musunuz ki özgürce cinsellik yaşamak dururken evlenmek isteyecek kadınlar?
Düşünün şimdi tüm tabulardan sıyrılarak. Bir adamı seviyorsunuz o da sizi. Evlilik dışı cinsellik yaşamak günah değil ve dahi toplum da bunu normal karşılıyor. (Cinsiyet ayırmaksızın) Evlenir miydiniz? Ben olsam evlenmem deli miyim yahu. Niye rahatımı bozayım?

Ben erkekleri anlıyorum valla. Her ne kadar inançların ve toplum baskısının cinsiyet faktöründe ayrılması hususu beni çileden çıkarsa da, bana sunulmuş bu ayrıcalığı evlilikle ziyan etmezdim ben de. Kaldı ki cinsellik yaşamayı istemek bir sapıklık belirtisi değildir. Namusa göz dikmek hiç değildir. Demek ki bunu yapmak isteyen adamlar bunun günah ve yanlış olduğunu düşünmüyor. He bunu düşündüğü halde yapanlar ve "karım bakire olsun" diyenler var ki topunun soyuna kibrit çakasım var.

bence bu cok dogru bir gozlem degil. cunku cinselligin gayet dogal yasandigi avrupada hic evliligin olmamasi gerekirdi, ama herkesin derdi evlilik. mesele cinselligin yasanmasindan ziyade turkiyede erkeklerin bunu bir zorunluluk gibi dayatmasi. ozgur toplumlarda cinselligin bir paylasim oldugu bilinir ve her iki tarafta istediginde gerceklesir. ister bir gece birlikte ol, isterse iliski yasa. adamlar bunu soyluyor. bizdeyse yataga atayim yeter derdi var.

kisaca bu kabalik ve hoyratlik sanirsam arkadasi rahatsiz etmis.

Neden erkekler karnı acıkınca yemek yiyor gibi bir soru olmuş bu..
Cinsellik öcü değildir, tü kaka değildir..Temel fizyolojik ihtiyaçlarımızdan biridir.

Ha çoğu erkek ibresini pipisine sabitler, onun tarafından yönetilir..Ama bu başka bir tartışma konusudur.

Doktorlar da senin benim gibi insan. öcü değil. İnsanları genellemeniz yanlış. Herkesin değer yargıları farklıdır. Bunu peşimizden çok erkek koşması ya da bir doktorun peşinde çok kız koşması belirlemez. doktorun cinsellik yaşayacağı çok kız var demişsiniz de. Tr şartlarında zaten bir erkeğin cinsellik yaşayacağı çok kız olması ne kadar mümkün olabilir diye düşündüm. :27:

ah canım herkezi kendimiz gibi zannediyoruz....okadar çok ki evlenmeden cinsellik yaşayan kız.ben Antalyada öğretmenlik yapıyorum.liseli kızlar bile yatıp kalkmaktan bahsediyorlar erkek arkadaşlarının yanında hiç çekinmeden.özellikle kolejde okuyan zengin anne baba ayrı aile çocuklarında çok yaygın.

Aynı şey benimde başıma geldi. Bir kaç buluşmada hemen konuyu cinselliğe getirdi. Ben olumsuz olunca hiç mi olmaz hiç bir zaman mı olmaz tarzından konuşmaya başladı. Bir daha buluşmam bunula dedim. Israrlı aramalar onucu 3. buluşmaya gittim. 10 dk sonra ben seninle bir daha görüşmeyi istemiyorum bunu söylemek için geldim dedim kalktım.. Tepkisi daha dehşet vericiydi. Eve gittim 10 dk sonra bir mesaj. Hepsi de ağır küfürler içeren 4-5 cümle. Neye uğradığımı anlamadım beynime kan sıçradı resmen. Sinirden oturup ağlamıştım

bence bu cok dogru bir gozlem degil. cunku cinselligin gayet dogal yasandigi avrupada hic evliligin olmamasi gerekirdi, ama herkesin derdi evlilik. mesele cinselligin yasanmasindan ziyade turkiyede erkeklerin bunu bir zorunluluk gibi dayatmasi. ozgur toplumlarda cinselligin bir paylasim oldugu bilinir ve her iki tarafta istediginde gerceklesir. ister bir gece birlikte ol, isterse iliski yasa. adamlar bunu soyluyor. bizdeyse yataga atayim yeter derdi var.

kisaca bu kabalik ve hoyratlik sanirsam arkadasi rahatsiz etmis.

Doğruluğu elbette tartışılır. Zaten birden fazla doğru vardır her konuda. Evlilik cinsellik için yapılıyor yahut öyle yapılmalı demiyorum. Ancak inançlar ve toplum baskısı olmasa, cinsel istek duyan ve bunu belirtmekten çekinmeyen erkekler, kadınlar tarafından anormal addedilmez diyorum. Kadınlar da en az erkekler kadar dillendirir diyorum. Birçoğu da evlenmeyi bu kadar arzulamaz diyorum. İstisnalar elbette olacaktır. Dayatmalar ve istekleri birbirine karıştırmamak gerekir diyorum bir de. İstekleri ifade etmekten bu kadar korkmayın da diyorum ama onu şimdilik çok demiyorum. Bu başlıkta bir arkadaş demek istediğimi çok yalın ve naif bir dille ifade etmiş ki kendisini özel olarak tebrik ettim. Tarafımdan yılın anatomi mütehassısı ilan edildi.

mükemmel bir yazı olmuş kutlarım:49:

Tabi ki ne sandın! Sevişmeyi istemek erkeklerin hakkıdır. Kadına düşen pay da önce birkaç damla kan sunup, sonra erkeğin cinsel tatmine ulaşmasını sağlamaktır. Malız ya biz. Erkek sevişmek isterse "Beni kullanmak istiyoooo" istemezse "Beni sevmiyoooo", İki taraf da ister ve sevişirse ve şayet erkek ayrılırsa "Beni kirletti ve kullandıııı:(" Şayet kadın seviştikten sonra ayrılırsa "Aman be ne yolluymuş bu kız da mübarek" İki taraf da sevişip ayrılmayı isterse kadın diktirir adam da bakire bir kadın arayışına girişir.

Çünkü kadın mal. Kadının istekleri, cinsel arzuları yok. Neye deliriyorum biliyor musunuz? Ben bunları yazdığım ve düşündüğüm için eminim ki birçok kadının kafasında "sevişiyor lan bu" düşüncesi hasıl olacak. Aksini ispat etmeye çabalamayacağım yahut sevişgen bir zat olduğumu dillendirmeyeceğim. Dileğim odur ki kendinizi mal olarak görmeyi bırakın, ondan sonra erkekleri eleştirin.

evet Erkek istediğini yapsın ama kadın yaparsa yollu oluyo bu toplumda çünkü herşeyin başında cinsellik ve kadın geliyo siyasetten tut toplumun her an her yerinde cinsellik ön planda.İnsanlar istediğini yaşayamadığı için bir taraflarına vuruyo 3.sınıf ülkesi kısaca...Sapık bir zihniyet.

Ekşiyi bu kadar büyütmeyin gözünüzde yahu. Nihayetinde "Kız mı lan o?" diyerek salya akıtacak nice imla fakirleri doluştu oraya da. gerçi hep vardı da sonradan daha da arttılar. "Ekşi çok bozdu öyle böyle değil aşırı bozdu" geyiğine girmeyeceğim de, ekşi sözlükte yazar olmak bundan yıllar evvelki gibi fiyakalı bir durum değil artık :) He yazarı olabilirim olmayabilirim de. Zaten bu başlığın konusu da bu değil. Mune apla'nın konu dışı mesaj uyarısını öngörerek;

-Erkek milleti değil mi bacım hepsi aynı. Boşver sen daha iyilerine layıksın.

Söylediklerine katılırım evet ekşi'de yazar olmak artık bir şey olmak değilde, espriler oradan olunca dikkatimi çektin :)

Ayrıca evet erkekler tü ee kaka!

Söylediklerine katılırım evet ekşi'de yazar olmak artık bir şey olmak değilde, espriler oradan olunca dikkatimi çektin :)

Ayrıca evet erkekler tü ee kaka!

Yok yahu o bizim naz espritüeldir güzel eleştirir hayalgücü de geniştir :) Hem ben de ekşi okurdum önceden :27: Bana ekşi yazarı olsana diyenler bile vardı :1:

Yok yahu o bizim naz espritüeldir güzel eleştirir hayalgücü de geniştir :) Hem ben de ekşi okurdum önceden :27: Bana ekşi yazarı olsana diyenler bile vardı :1:

Bence olabilirsin uzun dönem okucuymuşsun hem daha da deneyimlisindir yazarken zorlanmazsın ;) orası da en az burası kadar eğlenceli ve bilgi aktarılan bir yer her ne kadar son zamanlarda geyik muhabbetine döndürselerde her şeyi, bence güzel bilgiler var arşiv olarak ama tabikii bir kk olamaz :)

Bence olabilirsin uzun dönem okucuymuşsun hem daha da deneyimlisindir yazarken zorlanmazsın ;) orası da en az burası kadar eğlenceli ve bilgi aktarılan bir yer her ne kadar son zamanlarda geyik muhabbetine döndürselerde her şeyi, bence güzel bilgiler var arşiv olarak ama tabikii bir kk olamaz :)

Son bir kaç yıldır pek okuyamadım bilemiyorum ama onun öncesinde baya okurdum komikti bir de olayların içine çok küfür bulaşmıyordu o yönden iyiydi yani sonra zaten inci filan çıktı :31: ama 99dan beri dile kolay :D

Son düzenleme:
Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..

Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)

Iyi de güzelim sen kadın mantığıyla bakıyorsun. Iki insan bir arada keyifli bir şekilde vakit geçiriyor, planlar planlar üstüne hareketli bir flört dönemi yaşıyor ve sevgililik yolunda ilerliyorlarsa elbette ki cinsel olarak da birbirlerini arzuladıkları aşikardır. Burada arkadaşın bahsettiği erkek tipi direkt hedefe gitmek istiyor bilmem anlatabiliyor muyum. Senin mantığınla açık açık konuşulması gerekiyor ve bu çok saçma... Zaten insanın yaşam biçiminden, hayata bakış açısından bir arada geçirdikleri vakitten bile nasıl bir yaklaşımda olduğunu anlarsın. Buradaki adamın derdi sevgili olmak falan değil direkt seks ve vakit kaybetmemek için de imada, talepte bulunuyor. Kısacası yanlışsın.

Son düzenleme:
erkekler cinsellikle bizden daha çabuk tanışıyor bir şekilde o sebeple vücutları istiyor yani yemek yemek kadar doğal onlar için ancak bizm türk erkekleri ne yazık ki bu konuda güvenilir değiller kaç kere duyduk ailene söylerim diye tehdit edenleri videoya gizlice alıp şantaj yapanlar yani olgunlaşamadılar o sebeple çekinmek çok normal önce adam olsunlar..

arkadaşlar neden özellikle yası 27+ olan erkekler artık ciddi düşünecekleri yerine ön plana hep cınsellıgı atıyolar. En son biriyle tanıstım adam dr 30 yasnda oldukca yakısıklı sevgılı olmadan daha ıkı uc görüşmeden sonra cınsellıgı on plana attı gerı gerı cekıldım hayatından. neden artık ciddi düşünecekleri yerine böyle seyler ıstıyolar acıkcası ben bıktım güvenilecek adam gibi adam kalmadı..

Önce yorum yazayım sonra diğer arkadaşları okurum.

"Ciddi düşünecekleri yerde böyle şeyler isterler" demişsiniz. Ne alakası var anlamadım ki ?

Birlikte olmak ciddi düşünmemeyi mi gerektiriyor? İnsanlar hem birlikte olup hemde gelecek planları yapabilirler.

Back
X