- 23 Kasım 2008
- 1.894
- 6.362
- 683
Evet yetiştirilme tarzımızın farklı olduğunu söylemiştim önceki mesajlarımda. Ancak şu an maaşlı çalışan insanlarız. Aileden herhangi bir zenginlik söz konusu değil. Özel sektörde durumlar malum. Geliri herzaman aynı şekilde kalmayabilir. Olumsuz durumlara da hazır olmak lazım diye düşünüyorum.iyi de bu devirde yüzüne bakılacak şık bir sneaker almak istesen zaten kafadan 1000 lira çıkman lazım. aldıkları nike falan büyük ihtimalle, tenis zaten pahalı bir spor bence uygun bile almış.
yanlış anlamazsanız yani sizin yetişme tarzınız böyle olmayabilir mi? ne bileyim onun ailesinin durumu daha iyidir vs.
benim kendi babam mesela tenis oynar, ata biner, yüzer vs ama asla zamanı yoktur belki ayda bir tenise gidebilir boşluk bulursa ama hepsinin kulübüne kayıtlıdır canı isteyince gitmek için. çünkü insanüstü bir iş yapıyor ve adam dinlenmek istediği kısacık zamanda tadını çıkarmak istiyor.
Bu arada ben de kendim ve çocuklar için güzel harcamalar yaparım. Ancak onun 500 lira verdiği gömleği indirimden 230’a aldım geçen ay. Yani markaların indirimlerini takip ederim.