Erkekler ve sarısınlar!!!

ya benim sevgilim sanırım uzaylı :roflol: sarışınlardan hoşlanmaz hiç boyatmak istedimde sarıya kesinlikle istemiyoooo :mymeka: daha önce sarıydı ama boya değildi kendi saçım açık kumral yazın papatya suyuyla açmıştım sarı olmuşlardı resmen ama sevgilim hoşlanmıyo diye bide yollarda şu yakışan yakışmayan herkesin sarışın oldugunu görünce bende soudum renginden kumral oldum yineeee ama bazen özlüorum eski saçlarımı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

nişanlım sarı saçı sever ama benim saçım sarıydı beni ikna etti ve saçımın rengini koyulaştırdım pişmanım yine sarı yapcam bana daha çok yakışıyo

kesınlıkle cnaım dogru bır tespit cevremde ne kadar tnaıdıgm erke varsa eslerını sarısın ıstıyor yada yaptırıyor benım esımde allaha dua edermıs allahım sarısın olsun orıjınal olsun rneklı gozlu olsun dıye hep dalga gecerlermıs onunla sen nerden bulcan falan dıye benı gosterınce ailesıne herkes cok sasırdı var bı heıkmek bu ıste ama anlamadım herkesın ama kendıne gore bı guzellıgı var kumlarında esmerınde sarısınında

bence evet daha fazla ilgilerini çekiyor. mantıklı bir neden göstermek gerekirse sarı, açık bir renk olduğu için gösterilebilir tatlicadiarzu

sarışınları beğeniyolar ama genelde tercihleri esmerlerden yana oluyor.. eee.... sarışının adı, esmerin tadı var..naniknanik

bir erkekten duymuştum şöyle demişti..'' sarışının adıı , esmerin tadı...)''

ben sarışınım ama daha parlak olsunlar diyede kendi rengime boyuyorum ara bir ve çok memnunum hatta olgun gösteriyor lafı bende gerçek değil küçük duruyorum.. ve bugune kadar çıktığım hiç bir erkek saç rengim içinde çıkmadı benimle.. anlamıyorum neden saç rengine bakarak karakter tespiti yapar bu erkekler.. benim hiç öyle bir katagorim yok esmer sarışın kumral diye. sarışın sevgilimde old esmer de oldu.. hiç ayırmadım belki ben dış görüşünşle değilde kalple hareket edttiğimdendir. şimdiki hayatımın aşkı buğday tenli ve saç rengim içinde benmle birlikte değil.. bazı erkekler sırf görüntü istedikleri için böyle bir kritere bakarlar.. birde işin komedisi arkadaşlarım arasında tek sarışın benim doğru dikkat çekiyorum ama en geçte kısmeti bulan bnimmm :1closedeyes: saçlar olsaydı ohoooo elimi sallasam ellisiydiiiii :teytey:

yapılan bir araştırmaya göre ( yabancılar yapmış) erkekler aslında sanıldığı gibi sarışınlara daha fazla ilgi duymuyorlarmış. sonuçlara göre koyu renk saçlı kadınlara ilgileri daha fazlaymış.

türkiye yi baz alırsak bence de sarışınlara olan ilgi daha fazla. çünkü etraf esmer kaynıyor ve göz hep gördüğünü değil değişik olanı arıyor. avrupanın kuzeyine doğru çıkarsanız da esmerler sarışınlara göre daha fazla prim yapıyor. çünkü esmer az yerimseniben

açık tenliyim doğal saç rengim koyu kestane doğrusunu sölemek gerekirse hiç sarıya boyatmayı düşünmedim benim rengim kızıl,mor tarzı şeyler... genelini bilemem ama benim nişanlım sarışınları itici bulduğunu ve kendi saç rengimin ve kızılın bana çok yakıştığını söylüyor zemuszemus

tamam erkekler sarısın esmerden cok guzel kadına bakıyor olabılır ...
ama ben hala sarısınların daha cok dıkkat cektıgını dusunuyorum

önemli olan kadının güzelliği saç rengide tamamlıyorsa süper olur tabi.........sarışınların dikkat çektiği bir gerçek benimde dikkatimi çeker farklılıktır......bende sarışındım eşimle tanıştığımızda sonra koyu renk yaptım bin pişmen oldum sarı saç bir alışkanlık,bağımlılık oluyor zamanla kullananlar bilirler eşimde sarıya dönmemi çok istedi şimdi sarı oldum yine şükür koyu renk beni çok sert gösteriyor zaten yakışana yakışıyor bence sarı yaşlı gösterir derler ama ben buna inanmıyorum en azından bende tam tersi oluyor ......bir kadın yaşlı görünüyorsa zaten öyledir saçla alakası yok

ben sürekli saç rengi değiştiren biri olarak şunu söyleyebilirimkii
diğer kumral falan oldugu zaman ki ile sarı oldugu zaman arasındaa bakanlarda yüzde elli fark oluyor hatta belki daha bile fazla..
gerçi bayanlarda sarı kalsın saçların diyor ama yakışmasıylada alakalı galiba..

Sarı dikkat çeken bir renktir.

Önemli olan saç sağlığı bakım. Sarı flarda dikkat çeker, sarı çantada..
Önemli olan kişiye yakışması.. Tene yakışması..

Siyah parlak saç yada kızıl saçta dikkat çeker önemli olan dikkati çekmekte ))

ben bu konunun açılış amacını anlamadım.konuyu açan kişi sarışın olanların daha çok dikkat çekmesinden mi yakınıyor yoksa kendisi sarışın mı olmak istiyor.Bi kiz güzel olduğu sürece o sürekli dikkat çeker zaten.Benimde saçlarım sarı ama eskiden kumral yada balköpüğü olduğunda aynı ilgi üstümdeydi.Kavga çıkarmaya gelmedim ama bu türlü konuşmalarda hiç hoşuma gitmedi

ben Türk erkeklerinin ya da müslüman kesimin sarışın kadını beğendiğini düşünüyorum sonuçta ülkemizde gerçek sarışın oranı ortada az olan değerlidir mantığı bence belki Ruslarda esmer ya da kumral bayanları daha çok beğeniyordur

ben Türk erkeklerinin ya da müslüman kesimin sarışın kadını beğendiğini düşünüyorum sonuçta ülkemizde gerçek sarışın oranı ortada az olan değerlidir mantığı bence belki Ruslarda esmer ya da kumral bayanları daha çok beğeniyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…