Erkekler ve sarısınlar!!!

ceremino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
708
0
96
40
Ankara
kızlar benmı yanlıs dusunuyorum yoksa erkeklerın sarısınlara ılgısı esmerlerden yada kumarllardan daha mı fazla yorumlarınızı beklıyorum sevgiler..

Valla öyle canım maalesef,ben bu konuyu erkek arkadaşımla kaç kez tartışmıştım.Bana şunu demişti:aynı yüz olsun biri kumral biri sarışın olsun,ben sarışını tercih ederim. Aslında haksız da sayılmaz, pek çok vasat güzellikte kız saçı sarı olduğundan dikkat çekiyor, havalı görünüyor. Bu arada beni de sarışın yaptırdı,çok daha güzel oldu saçlarım. Özellikle kıvırcık saç açık renk olunca çok daha hoş görünüyor bence. Tabi önemli olan tenle uyum. Çok esmersen sarışınlık kötü durabilir,o zaman erkekler esmer halini daha çok beğenir.

kesinlikle doğru düşünüyosun canım erkeklerin çoğu sarışın hastası sevgilim sarışınlar daha dikkat çekici duruyolar karşıdan bakınca açık renk sarı saç sonuçta demişti ama herkes aynı değil erkek kardeşim ise sarışınlardan nefret ediyo esmer hastası o da

evte bencede canım bırcok vasat kız sarısın oldugu için dıkkat cekıyor ben beyaz tenlıyım koyu yesıl gozlerım var ama kaslarım sıyah saclarımda koyu yakısırmı bılmıyorum

evet canım kısıden kısıye degısyor sanırım tercıhler ama genelı sarısnlardan yana

evte bencede canım bırcok vasat kız sarısın oldugu için dıkkat cekıyor ben beyaz tenlıyım koyu yesıl gozlerım var ama kaslarım sıyah saclarımda koyu yakısırmı bılmıyorum

Canım benim de saçlarım koyuydu ama beyaz tenli olduğum için bi deneyim bari dedim. Pişman değilimsırnaşık şeysevgilimden ayrıldım ama hala sarışınım. Beyaz tenliysen sarışınlık yakışabilir diye düşünüyorum,eskisinden daha çok dikkat çekeceğin kesin:) Ama koyu renk saç da gözlerini daha ön plana çıkarıyordur belki,daha doğal duruyodur. Yine de denemekten korkmamak lazım,birdenbire olmasa da yavaş yavaş açtırabilirsin saçının rengini.a.s.

ay benziyoz senle benim de kaşlarım siyah saçlarım da doğal rengi koyu ama şuan siyah boyalı gözlerim de yeşil bazen ben de sarıya boyamayı düşünüyorum ama bana gitmez gibi geliyo kaşlarımı çok sorun ediyorum çok kalın değiller gayet şekilliler ama siyahlar işte rengini açtırmayı da istemiyom bakçaz artık belki kahve üzerine sarı tonlarında balyaj yaptırırm ilerde

hayatımızda 1 kere sarışın olmak lazım dimi :)

ben kumral tenli koyu renk saçlı biriyim,bugüne kadar sarışın arkadaşlarımın yanında genelde benimle ilgilendiler..yok öyle çok güzel olduğumu filan düşünmüyorum ama karşı tarafa yansıttığımız ışıkla özgüvenle ilgisi olabilir kızlar.
saçımı hayatta sarıya boyatmam derken bugünlerde sarı saçın bende nası duracağını acaip merak etmeye başladım ...fakat tartışmasız gerçek,güzel bir sarı seçilirse,tenle uyumlu filan,cazip ve bakımlı duruyor insan.koyu renk saçlarımla ne kadar makyaj yaparsam yapayım,kız çocuğu görünümünden kurtulamıyorumnaniknanik

ben kumral tenli kahve gözlüyüm.bir keresinde sarıya boyatmıştım hiç yakışmadı nedense...daha önceleri kızıla boyatıyordum.arkadaşlarda kızılın bana daha çok yakıştığını söylüyor.
sizin kızıl ile aranız nasıl?

bende öle yaa, hem günümüzde sarisin bayanlar bronzlasmak için solarium'a falan gidiyorlar sari saçin altinda bronz tenin igrenç durdugunu düsünüyorum
normalde esmerim fakat bir kaç senedir güneste yanmadigim için tenim agardi (kollarim disinda tenim biraz beyaz) saçlarim dogustan siyah-kirmizi röflelidir ama ben hep siyah-mavi (röfleye) boyatirim...
bana siyah saç yakisiyor, sariya boyatanlara zaten bir akilli daha kaybettik diye TI ye alioruz (saka amaçli)...
ama her erkek sarisina bakmiyor beaa, erkek olsam bende bakmazdim
çünkü barbie bebek gibiler hiç dogal degil çok yapmacik geliyorlar....

Son düzenleme:
bende kızılı düşündüm ama kızılın korunması sarıdan daha zor valla.evet bazı tenlere sarı gitmio,soluk oluo,bide sarı saç çok makyaj isteyen bir saç rengi bence,canlı durması için

bende kızılı seviyorum çok ağır duruyo ama birde akmasa hemen matlaşıyo o yüzden tercihim hep sarı tonlarında ama kızılı sarıdan çok seviyorum akmayan bir kızıl boya yapamadılar daha yuh yani

evet yavas yavas actırmak daha mantıklı hem benım hem cevredıkelrın gozlerı yavas yavas alısır:dance:

kesınlıkle bırkere sarısın olmak gerekıyo yoksa içimde kalıcak yaa
onceden ayyy kesınlıkle boyatmam dedıgım renge yavas yavas ılgı duyuyorum ve eskısı kadar ıtıcı gelmıyor.

onceden ayyy kesınlıkle boyatmam dedıgım renge yavas yavas ılgı duyuyorum ve eskısı kadar ıtıcı gelmıyor.

aslında balyaj da fena fıkır degıl ya sacmıın tonunu belırlı aralıklarda actırıcam yada balyaj yaptırıcam

tesekkurler kızlarrr sevıyorum sızı

aynen bende hayatta boyatmam dediğim renk sarı ama ,acaip merak ediorum nası olacak die..parlak renkli makyajların sarı saçlı yüze daha çok yakıştığı gerçek ama bakımını devamlı yapabilir miyim bilmiyorumnaniknanik

sarı saclı olup ta guzel bır yuze sahıp olan bayanlar da var tabı kı ama ben koyu renk sacın yuz guzellıgını daha cok öne cıkardıgını dusunuyorum.haklısınız vasat denılebılcek kızlar sırf dıkkat cekebılmek adına sarıya boyatıyorlar saclarını etraf ta fabrıkasyon demet akalınlar'dan gecılmıyor halıyle.ama yakısana da gayet yakısır.kısısel tercıhım ıse koyu renk sac.hele kı renklı gözlerınız varsa.ama ben erkek olsaydım eger tercıhım esmerlerden yana olurdu..

canımm benımmmm tesekkur ederım yorumların için haklısın fabrıkasyon oluyo bırazzzz ama yakısanada cok yakısıyo bılmıyorum kafam karıstı:uhm:

eminim sana cok yakısır ama once bıraz alıstır kendını gölge ıle..

evet bende gölge yapıp alıştırmayı düşünüyorum kendimi,önce karamel gölge ,sonra yavaş yavaş açılabilir...sonra 30 lu yaşlarda ,yine koyuya dönebiliriz sonuçta biraz denemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…