kızlar benmı yanlıs dusunuyorum yoksa erkeklerın sarısınlara ılgısı esmerlerden yada kumarllardan daha mı fazla yorumlarınızı beklıyorum sevgiler..
kızlar merhaba ben orijinal bi sarışınım.beyaz tenliyim gözlerim yeşil saçlarım ise sarı.katagorize etmek gerekirse saç rengim altın sarısıymış öyle diyor kuaförler.renginden memnunum ama bence esmer olmak çok daha güzel.insanın göz güzelliğini ortaya çıkarıyor.bi ara siyaha boyatmak istedim ama eşim karşı çıktı bende vazgeçtim.denilenin aksine olduğumdan büyük göstermiyorum
tam tersi 22 yaşındayım ama gören en fazla 19-20 diyor.yani olay başka.o kadar iğrenç sarılar varki arkadaşlar bazen görüpte tövbe tövbe şeylere benzemiş kadına bak diorum.yani bence sarının tonu çok önemli ve herkese de yakışmayacağı aşikar.sarı saçla dikkat çekmek kolay ama.nasıl dikkat çektiğiniz de önemli.bi kadına bakıpta ne hoş saçlar demekmi güzel yoksa anam saç rengine bak şu sarıya bak şey kadınları gibi demekmi daha güzel??
bırakın yani bence bu sarışın esmer ayırımlarını her kadının cazibesi farklı ona bakarsanız sarışınlar aptal olarak biliniyorlarr ne yani ben aptalmıyım tek özelliğim çekiciliğimmi??
hepsi saçmalık bunların kızlarr....
her rengin kendine özgü albenisi vardır.üstelik biz erkekelr için değpil kendimiz için yapmalıyız ne yapıyorsak...
ya aslında bende bi ara çok istiyodum sarışın olmak yani en azından gölge falan.ama erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuktan sonra vazgeçtim...eğer böyle bişey yaparsan seni tanımam falan dedi.sebebini sordum,tüm sarışınlardan özür dileyerek söylüyorum sözüm meclisten dışarı(her sarışın için geçerli bişi deil bu,) sarışın olmak daha dikkat çekici ve erkeklerin farklı amaçlarla böle kızlara yaklaştığını söylemişti.aslında haksız da sayılmaz kabul edin böyle bi gerçek var üzgünüm:sm_confused:
bi sarışın olarak bu tepkiyi vermen çok normal.sanırım üzerine alındana.s sözüm meclisten dışarı demiştim halbuki...sana şunu sölim ablacım bu bi teori falan deil gerçeklerle yüzleşmenin ta kendisidir.eminim sende bunun farkındasın ama kabullenmek istemiosun.ayrıca ben bunu sadece erkek arkadaşımdan deil bi çok erkekten duymuşumdur,hatta internette itiraf falan okuyosan sarışın bayanlara karşı erkeklerin düşüncelerini öğrenebilirsin.beni sakın yanlış anlamayınyasakkelime eğer bi kızın içinde varsa sarışınmış esmermiş hiç farketmez.sarışınların böle bi şekilde düşünülmesini bende tasvip etmiyorum ama GERÇEKLERİ DE GÖZARDI EDEMİYORUMyerimseniben saygılar...sengözlerimebaksanabdemekki bazı erkekler, bazı bayanlara olgun yaşlarına rağmen, bazı saçma masallar üreterek etkisi altına alabiliyor ve inandırabiliyorlarmış... :) gerçekten okuduğum en dumur teoriyi bu :) inanmış olmanız ve kabul ettirme eğiliminiz de bir o kadar ilginç :) tez zamanda kendi düşüncelerinizle hareket etme özgürlüğüne kavuşmanız temennisiyle.. sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?