Erkekler ve sarısınlar!!!

Neyin tartışmasını yapıyorsunuz arkadaslar.. Dikkat çekmekse evet sarısınlar daha dikkat çeker bir çok esmerde bu gerçeği bildikleri için yakışıp yakışmadığına bakmadan gider sarıya boyatırlar saçlarını...Biz kendimizi sarısın esmer aman erkekler sarısınla gezer ama kızılla evlenir diye kategorize edersek kendi kendimize zarar veririz...

Birde şunu söylemeden geçemiycem günümüzde genç kızlar dkkat çekmek uğruna hep sarısınlar.20 yasında bir kız sacını sarıya boyatınca evet daha fazla dikkat çekiyor ama görüntüde de 25-30 yasında görünüyor... dikkat çekmek uğruna neden 30 lu yaşlarda görünmeyi tercih ederler anlamam.. bırak 30 dan sonra boat çok merak ediyorsan çnkü sarı saç bence kadını daha olgun gösteriyor.. 20-25 yaşlardaki arkadaslara naçizane uyarım....

valla benim sevgulum sarışınlardan hoşlanmıyor .Esmer sevıyor benım gıbı yanı:Roflol:

valla benim sevgulum sarışınlardan hoşlanmıyor .Esmer sevıyor benım gıbı esmer olcak yanı:Roflol:

ben esmerim ve bence bi sarışınla bi esmerin karşılaştırılması çok yanlış ikisininde ayrı havası var bence elma ile armut gibi ama esmer seven erkekler bile sarışına dönüp bi kere bakıyo ama tanıdığım çoğu erkekte kız arkadaşının saçını sarıya boyatmasını istemiyo anlamış değilim bu erkekleri hem doğal güzellik derler hemde sahte sarışın olmuş ve bu hiç yakışmamış kızlara bakarlar

ya aslında bende bi ara çok istiyodum sarışın olmak yani en azından gölge falan.ama erkek arkadaşımla bu konuyu konuştuktan sonra vazgeçtim...eğer böyle bişey yaparsan seni tanımam falan dedi.sebebini sordum,tüm sarışınlardan özür dileyerek söylüyorum sözüm meclisten dışarı(her sarışın için geçerli bişi deil bu,) sarışın olmak daha dikkat çekici ve erkeklerin farklı amaçlarla böle kızlara yaklaştığını söylemişti.aslında haksız da sayılmaz kabul edin böyle bi gerçek var üzgünüm:sm_confused:

sacmalamis erkek arkadasin, kendi oyle goruyor demek ki
simdi kadinlarin yarisi yapay sarisin oldu artik
o bahsettigi dusunce benim dedem zamaninda varmis, eskide kaldi

haklısın erkeler sarısınları daha cok begenıorlar ama nedense kendi sewgililerinde cok fasla acık sarıyı boyatmaya izin wermıorlar benim saclarım belimde we sarı tende beyas senelerdir böle saclarım hep göz öünde olmustur tabii bide renk eklenince daha da ilgi cekıor ama öle ciyak bi sarı deil dogal rengi acık kumral ztn we onun üserine balyajlar war baska da bi renk gıtmıor mesela siyahı cok istıorum ama yakısmas dıorlar offf

kızlar benmı yanlıs dusunuyorum yoksa erkeklerın sarısınlara ılgısı esmerlerden yada kumarllardan daha mı fazla yorumlarınızı beklıyorum sevgiler..

evt guselim sarisinlar erkeklere daha cekici geliyor ,miknatis gibi ceker erkekleri, ben normalde kumralim dogumdan sonra rofle attirdim esimin cok hosuna gitti hatta kiskandi jeyyar bi de uzun saclilarida sever erkekler belki zevk renk meselesidir amma genelde oyle canims :smiley-cool:

uzun sacliyim, sacimin rengi de acik kumral, guzellik te var meslek te...ama kimse yok hayatima ne giren ne cikan kimse yok, yani iste sari sac miknatis gibi ceker yok uzun saca gelirler bunlar fos arkadaslar...

kızlar merhaba ben orijinal bi sarışınım.beyaz tenliyim gözlerim yeşil saçlarım ise sarı.katagorize etmek gerekirse saç rengim altın sarısıymış öyle diyor kuaförler.renginden memnunum ama bence esmer olmak çok daha güzel.insanın göz güzelliğini ortaya çıkarıyor.bi ara siyaha boyatmak istedim ama eşim karşı çıktı bende vazgeçtim.denilenin aksine olduğumdan büyük göstermiyorum
tam tersi 22 yaşındayım ama gören en fazla 19-20 diyor.yani olay başka.o kadar iğrenç sarılar varki arkadaşlar bazen görüpte tövbe tövbe şeylere benzemiş kadına bak diorum.yani bence sarının tonu çok önemli ve herkese de yakışmayacağı aşikar.sarı saçla dikkat çekmek kolay ama.nasıl dikkat çektiğiniz de önemli.bi kadına bakıpta ne hoş saçlar demekmi güzel yoksa anam saç rengine bak şu sarıya bak şey kadınları gibi demekmi daha güzel??

bırakın yani bence bu sarışın esmer ayırımlarını her kadının cazibesi farklı ona bakarsanız sarışınlar aptal olarak biliniyorlarr ne yani ben aptalmıyım tek özelliğim çekiciliğimmi??

hepsi saçmalık bunların kızlarr....

her rengin kendine özgü albenisi vardır.üstelik biz erkekelr için değpil kendimiz için yapmalıyız ne yapıyorsak...

AYNEN KATILIYORUMa.s

ya sarışınlar esmerler kumrallar kızıllar kişiye göre deişir kişinin zevkine kalmış bişi..ama tabi türk erkeğinin sarışınlara olan ilgiside azımsanıcak biçimde diil...bunun nedenide bnce türk ırkının sarışın olmayışı(çok nadırler var)yani farklı cazip gelio...ben ingiliz erkelerinin sarışınlardan hoşlandığını sanmıyorum onlarda esmerlere illgi duyuyor...bi kitab okumuştum yazarı ingilizdi grnçlik kitabı kız sarışın die depresyone giriyodu .ünkü okuldaki erkekler esmerlerden hoşlanıyodu ve en yakın arkadaşı esmerdi onla kendini kıyaslıyodu...yani bu böyle farklı olan cazip gelio ama son günlerde kime baksam sarışın..

türk erkekleri sarisanlardan daha cok hoslaniyor gercekten galiba benneyaptımki

heralde, türkiyede daha cok esmergüzelleri oldugu icindir...
almanyada daha cok esmer kizlardan hoslaniyorlar, cünkü burda sarisin cok...

erkek milleti iste, olani degil olmayani ister

yanı benmkı sadece bı meraktı yoksa sarısınlıga ozendıgımden fılan deıl,allah herkesı ayrı guzellıkte yaratmıs

orjinalde sarışınım ayrıca röflede yaptırıyorum 16 yaşından beri 2 yıl önce koyu kahve boyattım ve 6 ay kullandım ama kendim alışamadığım için tekrar sarıya döndüm demek istediğim koyu renk kullandığım süre içindede çevremdeki ilgi azalmadı o yüzden sarışınlar daha çok ilgi görür fikrine katılmıyorum

demekki bazı erkekler, bazı bayanlara olgun yaşlarına rağmen, bazı saçma masallar üreterek etkisi altına alabiliyor ve inandırabiliyorlarmış... :) gerçekten okuduğum en dumur teoriyi bu :) inanmış olmanız ve kabul ettirme eğiliminiz de bir o kadar ilginç :) tez zamanda kendi düşüncelerinizle hareket etme özgürlüğüne kavuşmanız temennisiyle.. sevgiler..

bi sarışın olarak bu tepkiyi vermen çok normal.sanırım üzerine alındana.s sözüm meclisten dışarı demiştim halbuki...sana şunu sölim ablacım bu bi teori falan deil gerçeklerle yüzleşmenin ta kendisidir.eminim sende bunun farkındasın ama kabullenmek istemiosun.ayrıca ben bunu sadece erkek arkadaşımdan deil bi çok erkekten duymuşumdur,hatta internette itiraf falan okuyosan sarışın bayanlara karşı erkeklerin düşüncelerini öğrenebilirsin.beni sakın yanlış anlamayınyasakkelime eğer bi kızın içinde varsa sarışınmış esmermiş hiç farketmez.sarışınların böle bi şekilde düşünülmesini bende tasvip etmiyorum ama GERÇEKLERİ DE GÖZARDI EDEMİYORUMyerimseniben saygılar...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…