Erkekler yuksek topuk mu sever...

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
46
Kocaeli
rastladıgım bir ankette dayanarak yazıyorum...

% 42,33 bir oranla erkeklerin kadında topuklu ayakkabı sevdigi ortaya cıkmıs sizcede boylemi erkekler boylemi dusunur...

bizede iskence bazı kızlar goruyorum yuruyemiyorlar oda komik duruyor yuksek topuk yurumesini bilen kadınlarda cok seksi duruyor gercekten...

nişanlımla aynı boydayız topuklu giydiğimde onu geçtiğim için sevmiyooooooo :)))

nişanlımla aynı boydayız topuklu giydiğimde onu geçtiğim için sevmiyooooooo :)))

bide boyle bir durum var dimi bende oyle 5 cm kadar giyice aynı boyda oluyoruz onun ustunu giymeye cekiniyorum uzun olmıyım diye

valla yaa topukluya hasret kaldım :)) tabi bide itiraf da edemiyo aşkımm çok güzel oluyosun kıskanıyorum gibi bir takım bahanelerle giydirmiyoo :))

bence gerçekten beğeniyorlar ama yürüyebilen kızları:82: mesela ben yürüyemediğim için rezil oldum erkek arkadaşım bir şey demedi ama ne düşündü bilmiyorum

Benim nişanlımda çok seviyo ama beeen giyemiyoruuummm ayağına sabun bağlanmış kedi gibi dolanıyorummmm

kesinlikle çok seksi duruyo ama aşırı yuksek degıl normal bı topuk .. begenır bence erkekler.benımkıde bana gıyme dıyo kıskandıgı ıcın..amaan banane :79:

topuklu ayakkabı kadını alımlı gösterir, severim çok giyemesemde

Ay moon benimki hep spor giyin şöyle giy böyle giy derken geçenlerde topuklu giysen yakışır sana felan dedi.
Kısa boyluyumdur bir de ben. Bi kaç kez söyledi giysen güzel olur vs. diye en sonunda bugün gittim topuklu bi ayakkabı aldım. 7cm felan topuğu. hiç giymediğim için de tereddüt ettim yürüyebilir miyim diye ama biraz deneyince çok rahat geldi. bakalım beğencek mi beyefendi?

bazen spor bazen topuklu ayakkabılarla giyebileceğin kıyafetlerden giyersin diyo. Emredersin beyefendi istediğin gibi giyinirim

giyersin bu seferde kıskanır...devamlı giyersen cok rahat alısırsın hem yakısır tabi canım yakısmazmı ya:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
hep merak etmişimdir o kıl gibi yüksek topukların üstünde nasıl durur bu kadınlar
ben ya dolgu topuk giyerim ya da kalın topuk. o da en fazla 6-7cm olur.
sevgilimden 25cm kısa olduğum için yetmiyo ama

yürümek bir yana buzlu yolda üstünde koşan var
bi söyleyn nasıl beceriyosunuz

alisinca cidden cok rahat geliyo, bi de topuklunun insana verdigi bi hava oluyor, durusun degisiyor basit bir kotla bile giysen, bence erkekler de bu havayi sezip icten ice begeniyorlardir, ama tabi topukluyu giyip de esinden veya sevgilinden uzun gorunursen hoslanmazlar tabi :)

evet katılıyorum insanın yürüyüşü değişiyo ve kendinden daha çok emin görünüyo. tanıdığım bi arkadaş topuklularla çok güzel yürür mesela. hep dikkat etmişimdir maşallah ne güzel yürüyor diye başka bir gün spor ayakkabıyla gördüğümde ise herkesten farkı olmadığını anladım. Kesinlikle değiştiriyor

bana yasak
7 cm var aramızda ama yine de topuklu giyme diyor
ben de zaten rahat edemediğim için giymiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…