Erkekler yuksek topuk mu sever...

kalın ve alcak topukla baslayın sonra daha yuksek kalın topukla devam edin sonra sonra ince topuklu ayakkabı giyince hicde zor olmuyor ben simdi ince topuklu ayakkabıyla gayet guzel yuruyorum hatta cokda rahat geliyor...gecenlerde baya yuksek bir topuk kullandım ama zorladı alıstıra alıstıra gitmek lazım:16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşim nötr bu konuda...Ben çok seviyorum rahatta giyerim boyum 1.65 eşimle aramızda 20 cm var,o yüzden de tercihim topuklu oluyor.ama öğretmen olduğum için çok zor oluyor bütün gün ayakta...Ben okula topuklularımla gidiyorum,dolabımda düz taban rahat bi ayaakkabım var onu çekiyorum altıma:1: Çıkıştada topuklularımla gidiyorum tin tin:1:

üf yaa ben çok seviyorum topuklu ayakkabıyı! her gün olmaz tabi ama arada sırada şık giyinince giyiyorum. erkek arkadaşım benden 5 cm falan uzun. topuklu giyince ya aynı boy oluyoruz ya ben onu eçiyorum. açıktan bişey söylemese de şaka yollu imalar ediyor,sanırım ondan uzun olmamı sevmiyor:(( bence topuklu giyince insanın havası değişiyor,daha kadınsı görünüyoruz,bacak boyu uzuyor,e daha ne olsun. ben şimdi pek giymiyorum,ancak düğünde falan,ama daha sık giymek istiyorum:((

evet topuklu seviyorlar
hatta mumkunse ince topuk
dolgu topuktan hoşlanmıyorlarmıs ben de bı dergide okumustum
kış yaz hiç farketmez incecık topuklu ayakkabılar çizmeler bayılırım acayip de rahat ederim
bir karış bile olsa giyerim valla:8:

beğenirler bence ama yürüyebileni ve taşıyabileni çekici bulurlar ben çok seviyorum topukluları ve alışınca rahat gerçekten hem çok güzelll :16:

sadece erkek değil ben bile bi kadın görsem biri düz tabanlı yada takunya gibi bi terlikli ,birde yanında çok şık topuklu tabiki topuklu beğenirim...erkeklere de topuk daha cazip geliyordur haliyle..zaten onlar düz tabanlı yanında bizde alışık düz taban asker arkadaşı olarak gideriz artık..yalnız kimi var topuklu giyer boyda uzundur yürümeyi bilmez yüürken fiziği bi garip olur dizler acayip gider..onlar kötü geliodur onlara bence:))topuklu giyecek ama kıyafete uygun yürümeyi beceren ve ilk topuklu giyermiş gibi ayağını yere tak tak vuran olmayanı beğenir herhelde..
mesela ben gördüm bi kere;kadın sevgilisinin koluna tutunmuş..topuklu giymiş tabi..adam normal gidiyo sanki yanındaki devekuşu ilk diz bükülüp yere yapışacak gibi oluyor sonra ayak lap öne bu seferde geriye eğilir gibi oluyor..kalçası bile bi tuhaf yürürken yani:))gelsinde erkek topuklu giyeni beğensin sonra:))yürürken zorluk çekmeyen,kendisine yakışan giymeli ki beğenilsin die düşünüyorum ben..

nişanlımla aynı boydayız topuklu giydiğimde onu geçtiğim için sevmiyooooooo :)))

bizde sevgilimle aynı boydayız istesemde topuklu giymem çünkü onu geçmek istemiyorum:1: keşke biraz daha uzun olsaymış ya da ben biraz daha kısa olsaymışım:31::1:

Bence topuklu ile yürümeyi becerebiliyorsan erkeklerin çoğu üzerinde iyi etki bırakıyorsun. Görsel olarak hoşlanıyorlar. Ama aksi bir durum için eşimin yorumu şöyle olmuştu '' topuklu giyip üzerinde acı çekiyormuş gibi yürüyen kadınlar kadar rahatsız edici bir görüntü yok'' kıssadan hisse.

topuklu giyince ben bile kendimi çook seksi hissediyorum. erkekler nasıl seksi görmesin :9:

Evet çoğu seviyor. Yani gördüğüm, tanıdığım pek çok erkek topuklu ayakkabıyı seviyor. Ama bir şartla o ayakkabıyla yürümesini bileceksin. Böyle yamuk yumuk gidiyorsan habire bileğin burkuluysa hiç giymesin bu ne yaaa falan dediklerini de duymuşumdur.

ben hem uzun boylu olup hemde topukluyla iyi yürüyenlerdeyim platformlu topuklu ayakkabılar daha hoşuma gider 10 pont varlar belki daha fazla; ama süperler.....kesinlikle topuklu iyi yürüyebilirsen tabi daha seksi çekici ve çok hoş duruyor ve erkeklerde bu görüntüden çok hoşlanıyor.....mesela kot beyaz yada siyah tişört sade altına spor ayakkabı giysen albenin olmaz ancak topuklu giydiğindeki hava bambaşka olluyor....eşimde baştan topuklu giymemi istemezdi zaten uzunum diye aramzda da 4cm falan var topuklu giince geçiyorum onu ama anladıki benim topuklu sevdam bambaşka vazgecemem birşey demiyor düzgünde yürüdüğüm için sorun yok...ama düzgün yürüyeemz işkence çeker gibi yürürsen bazılarıda dizlerini kıra kıra yürürler işte erkekler o görüntüden de hoşlanmazlar bende dergi istatistiklerinde okumuştum......

severler sevmesine de, kendi kız arkadaşlarına giydirmek istemez çoğu çünkü sevgililerinin dikkat çekmesini istemezler, gözlerin kızın üzerinde olmasını filan... :55:

erkekleri bilmem ama benim sevgilim hiç sevmiyor onu biliyorum:1:

Neden sevmiyor canim ?

Ben topuklu ayakkabilara bayiliriim, çok sik duruyo insanda, ayri bi hava katiyo bir kadina :)
dün okula topuklu ayakkabilarimla gittim, ama ip ince bir topuk degil dolgun ama yinede hos duruyo gri boyle super bi ayakkabi,
ama bugun normal duz ayakkabiyla gittim, ve kendimi dun hissettigim gibi hissetmedigim kesindi, yani basket giydigimizde kendmizi erkek gbi hissediyoruz..sanki futbol mu oyunuyoruz... :))))) :9:

Heveslendim yarin da giymeyi dusunuyorum topuklularimii :))) :12: :12:
üzerine guzel bi kiyafet bulmam lazim simdiiiiii :52:

Bencede topuklu süper bir ayakkabı çeşidi.... ama gıyıyormusun dersen cok arada ...basıma bir keresınde erkek arkadaşımın yanında yuvarlanıp düşmüştüm.:1: oda salak salak gülmüştü :33: begenıyorlarsa alıp kendilerı gıysınler

keşke hergün gıysem alışkanlığım yok varsa yoksa spor ayakkabılarım ....

Son düzenleme:
topuklu ayakkabılar çok seksi ve çekici,insanın duruşunu hatta kıyafetini bile daha hoş gösteriyor.:31:erkekler de böyle düşünüyor-o yüzden eşlerine ya da sevgililerine fazla giydirmek istemiyorlar.:77:

Back
X