bilemiyorum... Bizim aramızda bir şey yokken de ailemle görüşüyordu çok sıcakkanlı kendini etrafındaki insanlara sevdiren biri o yüzden de annemin gözünde bir farklıazha arkadasım merak ettim de bu adamı bu kadar mükemmel eden ne...
Ailen bile demiş ya bundan iyisinimi bulacaksın diye..
Kaf dağı prensimi ne??
bilemiyorum... Bizim aramızda bir şey yokken de ailemle görüşüyordu çok sıcakkanlı kendini etrafındaki insanlara sevdiren biri o yüzden de annemin gözünde bir farklı
iyi olmak sevimli,efendi,saygılı .... olmakla olsa keşke....
tam tersi bunlar taklidi cok kolay yapılan şeyler,isterse herkes yapmacık bir sekılde bu meziyetlere sahip olabilir...
Bence damarına bu tarz ufak konularda bas ki içindeki frankstein çıksın....
galiba erkekler zamanla değişiyordaha aramızda hiç bir şey yokken ya bu ne mükemmel bir erkek diyordum işte erkek böyle olmalı diyordum sonra erkek arkadaşım oldu yine üstüme titremeye devam etti şu an sözlüyüz ama bana karşı olan tavırları değişiyor galiba
dün bize geldi bende o kadar hastayım ki başımı yastıktan kaldıramıyorum. Neyse öyle vakit geçti saat akşam 10falan oldu ben iyice kötü olmaya başladım babam hastaneye gidelim dedi gerek yok baba dedim ateşin var ama gidelim dedi annemde, gerek yok dedim sözlümde ordan çıkıp ne dese beğenirsiniz bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma' tabi bu mesajı görünce ben çok sinirlendim dışarı çıktım çok fenada üşüyorum içeri geldim battaniyenin altına gireceğim üstüne oturmuş kalk diyorum kalkmıyor kalkmayınca bende biraz yüksek sesle yaaa kalksana üşüdüm dedim öyle deyince kalktı çıktı odadan mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye anlatmışta anlatmış sonra annem içeri geldi babama işte araba çocuğa(sözlüme) lazımmış yarın ona verelim dedi babamda tamam dedi arkadan da sözlüm geldi ben çıkayım artık dedi babam anahtarı veriyordu dedi ki kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da ona bişey olmaz dedi güldü bunada sinirlendim ben hiç kalkmadım yerimden güle güle dedim çıktı sonra ben hemen yattım ama tüm gece uyuyamadım bile sabaha karşı biraz uyumuşum annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye(ki ben hiç bırakmaktan söz etmedim)
Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedimkafam çok karışık ilerisi nasıl olur bu işin diye düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum ben orda hastayken bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum ne kadar da değişiyor insanlar
Ay sinir kupu oldum su sozlunu pataklayasim var!
ya dimi, o kadar samimi yazmış ki kız valla benimde sinirlerim zıplamıştı okurken
kendisi iyi dayanmış valla
beni de korkuttunuz kızlar yaa( benim de melek gibi bi sevgilim var. bence hayatımda tanıyıp tanıyabileceğim en düzgün insanlardan biri o. ama şimdi korktum, o da mı değişecek (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?