Erkekler zamanla değişir mi?

her zaman söylediğim bişey var evlilik aşamasında içinden çıkamadığın cevap bulamadığın kafana takılan sorunlar yaşıyosan ne kadar seversen sev o işi bitiriceksin.Yoksa sonradan değişir düzelir umuduyla baktığımız olayları kabullenip çile çeker hale geliyoruz.bence rest çek gelirse dayanamazsan şartlarını sun devam et ama sözde ağırlığını koymaya çalışıp umursamaz davranırsa sende sallama...
bitirirsen çekeceğin 6 ay,ama bitirmezsen ömür boyu hüsran
yaşıyorum b iliyorum.............

Annem onun benim hakkımda kötü bir şey söylemesine izin vermiyor ona yok öyle olmamıştır benim kızım öyle dememiştir diyor ama bana kızıyor sonrasında. Öyle bulunmaz bir damat adayı falan değil benim evde kalmamdan falanda korkmuyor çünkü daha okuyorum ve 20 yaşındayım annemde daha önüme bir sürü fırsat çıkabileceğinin farkında ama sözlümü çok seviyor

acaba sozlunuz annenizi evladini bir kenara koyacak kadar seviyor mu?
hic sanmiyorum.
anneniz cok ilginc bir insan...cok yanlis yolda bunu ona gostermelisiniz.
elin adaminda bu kadar sevecek ne bulmus bilemiyorum...
biz daha sanaldan sinir olduk, karsimizda olsa kim bilir ne olaylar cikacak
20 yasindayken bu gelin-damat olayi nedir ayrica daha miniciksiniz, okulunuz var vs.
sozlunuzun kisiligi oturmamis...
ohooo...
bu isin sonu ic karartici benden soylemesi

evet erkekler değişir. ama benimki tam tersi kötüden iyiye gitti. nişanlıyken anlaşamazdık herşeyi alttan alırdım. çok defa ağlamışımdır. bir gün ona da söyledim. beni mutsuz edeceksin galiba diye. o da dedi ki bi evlenelim sen o zaman gör beni bana sırılsıklam aşık olacaksın dedi. görücü usülü evlenmiştik de. evlendik, aman Allahım, gıcık olduğum nişanlım harika bir koca oluverdi. gerçekten de dediği gibi oldu onu çok sevdim. tam tersi düzelenler oluyor işte. annene gelince anneler hep damatlarını korur. benimki de öyleydi. seninki kendini beğenmiş biri galiba. anneninde onun tarafında olduğunu biliyor o yüzden annenden destek alıyor. ufak şeyleri de büyütme derim. erkekler hasta kadınları sevmezler. kendileri hasta oldu mu mızmızlanırlar ama eşleri hep ayakta onlara hizmet etsin hiç hastalanmasın isterler. erkek milleti işte.

Son düzenleme:
sen bana yorum yaparken kimbilir sen neler yapmışsındır ki eltinde böyledir tarzında yazdığı için bende senin konularına bakma gereği duydum şimdi bende senin için aynını düşünüyorum kimbilir sen neler yapmışsındırki en yakın annen bile seni değil her fırsatta nışanlını koruyo..
bence sen sütten çıkma kaşık değilsin

(( hoş olmuyo bu tarz yazılar değil mi ))

Sadece erkekler değişmez ki... Hepimiz değişiyoruz. Değişiyoruz ve farkında olmadan bunu arkadaşlık ve aşk ilişkilerimize yansıtıyoruz. Belki sen de değiştin... Ne kadar hayır değişmedim desende ben eminim ki sözlünle ilişkinizim başındaki "sen" değilsin... Olumlu veya olumsuz yönde diyemem ama biz değişimimizin farkında olmuyoruz maalesef. Bu da karşımızdakini kırıyor bununda farkına varmıyoruz... Tabi sözlünün yaptığı biraz ağır ve kırıcı olmuş ki fark edilmemesi mümkün değil.. Onunla konuşabilirsen halledilemeyecek bir sorun olduğunu sanmıyorum.

Annen de çok seviyor olabilir ama senden çok değildir eminim ki... Ona sözlünden önce olayları kendi bakış açından anlatırsan, sözlünden dinleyince de kimin haklı olduğuna kadar verir. Ama sözlünün bu davranışını da onaylamadım ki çok kırıcı senin adına. Bunu da konuşarak aşmayı denemelisin.

sağlıcakla kal.

Erkekler zamanla degısmez.. degısıp degısmeyecegı erkegıne gore degısır.
karakter meselesı bı nevı

Son düzenleyen: Moderatör:

bu nasıl bi iştir ya aklım almıyor benim madem kapalılık bu kadar önemliydi onun için 3,5 yıl nasıl kabul etti o şekilde peki resmen bitirmek için bahane aramış...

aynen katılıyorum şimdiden gerçek yüzünü görmen iyi olmuş şimdi hastayken ilgilenmeyen evlenince kim bilir ne yapar

biz sevgiliyken nasılsa 1,5 senir nişanlıyım hala aynı insan..hatta iyi yöndede yontuyor kendini diyebilirim şükür..fakat evlenince biraz farklı olur tabii illaki bi yüz gözlük durumu olacak..değişim bundan kaynaklı sanırım..aslında o hep öyledirde biz evdeki halini görmediğimiz için değişti sanırız..sözlülük,nişanlılıkdada değişim niye neden olur ki?ben bunu aldım artık diyemi bilemedim..

fakat uyuz uyuz yatma kısmı çok incitici,çok ayıp etmiş..kırıldığınızı söyleyin..hep böyle haraketvarimi konuşur sizle..

amacını anlamış değilim saçma sapan tavırların ve çocukça
biz buraya konularımızı birbirimize koz olsun diye açmıyoruz
en azından ben senin gibi şimdiden yüz göz olmadım o benim kendi annem ne dese ne yapsa kaldırabilirim kayınvalidemle ve eltilerimle aramda asla öyle seninki gibi laçka olaylar geçmedi
senin gibi erkek tarafıyla buna nişanlımda dahil olmak üzere asla laçka, vıcık vıcık ilişkiler geçmedi geçmezde Allahın izniyle

evet bende hala sizin beim için " kız kısmı ağır olmalı... sende az değilsindir, kimbilir sen neler yapmışsındır, bence sütten cıkma ak kaşık değilsin" gibi
saçma sapan yorumnlarına anlam veremedğim için senin konularına bakma ihityacı duydum.. oldukça sıkıntılı şeyler atlattığın için sanırım iyi değilsin çok üzüldüm.. kendimce yardımcı oldum ama sizin gibi kırıcı olmadan... ben hala söylüyorum ben laçka da olmadım vıcık vıcıkta olmadım
hala nışanlımın ailesinde en cana yakın gelin diye anılırım.. cünkü ailemden böyle gördüm
sizin oralarda sanırım iyi geçinmenin anlamı yüz göz olma , laçka... benim konularımı sonuna kadar okusan niyetimi anlar beni o şekilde suçlamadınız....
kullandığınız kelimelerin ağırlığının farkına varmayı umarım yaşınız ilerdikçe öğrenirsiniz...

canım bak bu tarz kelimler çok düzeysiz ve çok laçka laflar.. bence ailenle çok yüz göz etmişsinki annene her şeyi yetiştiriyo...
sözlün şimdiden sana uyuz kelimesini kullanıyosa ilerde ne demez.. aileside ondan yüz bulabilir..
kız kısmı biraz ağır olmalı.. bence ağırlığını anne ve sözlüne göre koru....
bak bunlar çok acı şeyler.. ilişki vıcık vıcık olmuş... psikolojini anlıyorum..

(( bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma'
mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye
....kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da "ona bişey olmaz dedi güldü" bunada sinirlendim
.....annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım .....hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye
Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedim...
.... bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum ))

saçma sapan fikirlerini sen kendine sakla ne sanıyorsun kendini sen yaaa
ben ona çok sinirlenince uyuz derimzaten oda bana dedi benim burda uyuzz demesine takılmam o an beni nazlamayışından
anneme anlatması da kusura bakma ama benim sözlümün iyi niyetli olmasından
senin gibi laçka oluşumdan değil
senin eski konularınıda biliyoruz daha ortada hiç bişey yokken ailelerinin içine girmişin sayılmamaya başlamışın bile

erkek kadın fark etmez
herkes zamanla değişir
ama iyi, ama kötü..

bu kadar sinirlenmene gerek yok ki ?? farkındamısın bilmiyorum ama bana laçka demişsin terbiyeli olur musun lütfen...
nışanlınla konuşmaların gercekten üzücü.. ben burda fikrimi belirttim bi sakin ol.. annene her şeyinizi anlatmasına kusura bakmada demişsin neden kusura bakayım sevindim senin için.. en azından "iyi niyetindenmiş".. ben laçka değilim bakl üni.mezunusun.. örnek olabilecek yorumlar yaz....
benim eski konularımda ne laçka ne hafif şeyler var... en azından benim sebep olmadığım olaylar var..
artı nışanlım çok ısrar etti ailesiyle tanışmam için... ben can atmadım ki.. hem nışanlımla birlikte ks hazırlanıyorduk anneside yanına kalmağa geldi..
e doğal olarak 8 ay hafta sonları gördüm kadını ne yapayım?? aşkım ben gelince anneni evden gönder mi diyeyim ??
sonuçta insanız aynı evde olunca ister istemez iletişim kuruyosun.. ki çok şükürde tanımışım kadını ki ilerde yaşayamayacağımı gördüm....
şunu yanlış anlıyosun ben can atmadım ailesi beni tanıdıkça içine almak istedi nışanlımda bundan gurur duyuyordu çok ısrar ediyordu teyzeleri amcaları ile tanışmam için... çok şükür laçka seyler olmadı.. sadece k.walidem we eltimle sorun yaşandı...
Allah'ım şahit buna ki ben onlara güler yüzlü olmaktan başka bişey yapmadım... sorun : ailenin beni kızları gibi görmesine eltimin tepkileri kayınwalidemin ise eltimin bana karşı iftiralarına sessiz kalıp benle yaşama derdi..... benimde yaşamak istememem.. kültür farklılığından dolayı.....
Allah şahidim olsun ki durum bu.. neresinde "laçkalık" var... ???

daha önceki konularımdan bu kanıya varman ilginç....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…