Bak sen terbiyesize! Ne densizmis o oyle... hic acima duygusuda yok hasta insan yatiyorsun gelmis sana kendini acindirma fln demeler... haddini bildir buna iyice arsiz olmus. Iliskinin geleceginide hic iyi gormuyorum yol ver gitsin yoksa kafani cok duvarlara vurursun hayatim. Sen herseyden onemlisin ve dahada onemlisi bu olaylarda masumsun hasta olunca boyle yapiyorsa kimbilir daha nelerini goreceksin. Ben olsam o anda ortaligi birbirine katardim battaniyenin uzerinden kalkmadigi anda herkesin icinde de kovardim defol git evimden, hastayim atesler icinde yaniyorum annem babam bile farkinda hastaligimin sen naz yaptigimi soyluyor ustune araba istiyorsun .. defol git bi dahada gelme derdim oyle deli bir damarim vardir yani. Benide esim cok sinirlendirmisti tamda tum aile kemer altina IZmir GELINLIK damatlik alisverisine cikmistik evlenmemize 1 ay kalmis... nasil sinir etti beni hic sozumu dinlemedi cok tartistik yol ortasinda kemer altinda yetti ben evlenmiyorum naparsan yap defol git deyip herkesi orda birakip gitmisligim var...Arkamdan kopek yavrusu gibi kuyrugunu titrete titrete gelip ozur diledi. Iste boyle ortaligi birbirine katicaksin ki haddini bilsin herkes. Iyiyim hosumdur ama densizlige gelemem. Gerekirse ama cok gerekliyse ortaligi yikarim yani. Eger biz kendi hakkimizi aramazsak kim arayacak?
Ailende sirf damat kacmasin diyerek seni eziyor annen ozellikle. Sanki koca tukendi koca memlekette eminim ondan iyisi ve anlayislisi vardir.Eger simdiden yaptiklarina ailen birsey demiyor ve onun destekcisi cikiyorsa evlendikten sonra sana zulum etsede umurlarinda olmaz. Kusura bakma canim ama nasil aileler varmis yarabbim herkes cocugunun ustune titrer bunlar basina kalicaksin diyerek damatin tarafini tutuyorlar. Annenlerede bu dediklerimi soyle sirf evde kalmiyim diyemi yapiyorsunuz fln de ...Bu kadar mi benden biktiniz de. Ay sinir kupu oldum su sozlunu pataklayasim var!
Annem onun benim hakkımda kötü bir şey söylemesine izin vermiyor ona yok öyle olmamıştır benim kızım öyle dememiştir diyor ama bana kızıyor sonrasında. Öyle bulunmaz bir damat adayı falan değil benim evde kalmamdan falanda korkmuyor çünkü daha okuyorum ve 20 yaşındayım annemde daha önüme bir sürü fırsat çıkabileceğinin farkında ama ''sözlümü çok seviyor''
canım kimisi melek olarak hayatına devam eder korkma
Evet malesef değişiyorlar ama hiç iyiye gidenini görmedim
Helede ilişki biraz ilerledimi tırnaklarını çıkarmaya başlıyorlar düşün ki benim sevgilim 3,5 yıl sonunda ya kapanacaksın yada biter dedi ve bitti 3 hafta oldu ne haldeyim gelde bana sor
valla okudukça ben burdan sinir oldum
bu arkadaş sizdemi kalıyor orasını anlamadım
maşallah sizinkilerde pek poh pohlamış araba vermeler, annenin sana bağırması
hayır bide seninle bi derdi varsa sana söylesin ne diye annene söylüyo çocuk gibi, alındıysa sana anlatır kırgınlığını, annene ne siizin aranızdaki problem, söylenir mi, evlenincede böyle yapcak demekki
"teyze, azha bana bağırdı saçımı çekti ona kızsana" deseydi bari
bu çocuk şuan sana hasta olduğun halde ilgi göstermiyo naz yapıyosun falan diyo evlenince nolcak, kadınlar erkeklerden daha çok rahatsızlanıyo, regli dönemleri var bu işin, hamileliği var lohusalığı var var da var
ay kusura bakmada şöyle kızını değil müstakbel damatlarını kayıran ailelere sinir oluyorum, şimdi bide sen giderken gelinlike çıktın kefenle gelirsin derler. ne demek daha iyisini mi bulcan ya, allah allah yol kenarında mı bulmuş seni, hiç bi kıymetin değerin yok mu, tabii ki de daha iyisini bulursun...
aşkın gözü kördür derler ama sen bu görlükten uyan artık bence
biraz sert yazmış olabilirim kusura bakma canım, sözlüyken kalk numara yapma, kendini acındırma diyen adamdan evlenince hiç hayır gelmez
evet olabilir sen kendini gerçektende acıdırabilirsin gün gelir, bugün gerçekten hastaysan bazende canın naz yapmak isteyebilir, ama seven insan bunu anlayıp eşine ilgi sevgi gösterir, ihtiyacı olduğunu fark eder çünkü, ama senin sözlünde öyle bi anlayış olacağını hiç sanam
sen bana yorum yaparken kimbilir sen neler yapmışsındır ki eltinde böyledir tarzında yazdığı için bende senin konularına bakma gereği duydum şimdi bende senin için aynını düşünüyorum kimbilir sen neler yapmışsındırki en yakın annen bile seni değil her fırsatta nışanlını koruyo..
bence sen sütten çıkma kaşık değilsin
(( hoş olmuyo bu tarz yazılar değil mi ))
amacını anlamış değilim saçma sapan tavırların ve çocukça
biz buraya konularımızı birbirimize koz olsun diye açmıyoruz
en azından ben senin gibi şimdiden yüz göz olmadım o benim kendi annem ne dese ne yapsa kaldırabilirim kayınvalidemle ve eltilerimle aramda asla öyle seninki gibi laçka olaylar geçmedi
senin gibi erkek tarafıyla buna nişanlımda dahil olmak üzere asla laçka, vıcık vıcık ilişkiler geçmedi geçmezde Allahın izniyle
canım bak bu tarz kelimler çok düzeysiz ve çok laçka laflar.. bence ailenle çok yüz göz etmişsinki annene her şeyi yetiştiriyo...
sözlün şimdiden sana uyuz kelimesini kullanıyosa ilerde ne demez.. aileside ondan yüz bulabilir..
kız kısmı biraz ağır olmalı.. bence ağırlığını anne ve sözlüne göre koru....
bak bunlar çok acı şeyler.. ilişki vıcık vıcık olmuş... psikolojini anlıyorum..
(( bi şeyi yok canım naz yapıyor dedi bi şey demedim döndüm arkamı derken mesaj atmış 'uyuz uyuz yatma be kalk kendini acındırma'
mutfağa gitmiş orda anneme bana sizin yanınızda bağırıyor çok kırıldım böyle yapılır mı falan diye
....kız hasta gece hastaneye falan gidecek olsak arabada sende dedi o da "ona bişey olmaz dedi güldü" bunada sinirlendim
.....annem sabah 9gibi bi geldi bana nasıl kızıyor işte sen çocuğa niye yanımızda sesini yükselttin de hiç mi utanmıyorsun da bende anneme sen ne olduğunu bilmiyorsun ben mi senin evladnım o mu yaa bi kerede bana sor ne oldu diye dedim çıktım odadan o kadar sinirlendim ki bikaç mesaj yazdım .....hemen annemi arayıp ona yazdığım mesajları okumuş ben ailemin yanına gideceğim tekrar dönmeyeceğim buralara, burada kalıyorsam onun için kalıyorum falan demiş annemde bana kızdı bir sürü bunu bıraksan daha iyisini mi bulacağını sanıyorsun da diye
Sonunda dayanamadım giderse gitsin bıktım artık sizin birlik yapmanızdan her şeyi sana neden anlatıyor ben senin kızınım gel bir kerede bana sor ne oldu diye dedim...
.... bana uyuz uyuz yatma deyişini hele hiç unutamıyorum ))
saçma sapan fikirlerini sen kendine sakla ne sanıyorsun kendini sen yaaa
ben ona çok sinirlenince uyuz derimzaten oda bana dedi benim burda uyuzz demesine takılmam o an beni nazlamayışından
anneme anlatması da kusura bakma ama benim sözlümün iyi niyetli olmasından
senin gibi laçka oluşumdan değil
senin eski konularınıda biliyoruz daha ortada hiç bişey yokken ailelerinin içine girmişin sayılmamaya başlamışın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?