Erkeklerde eş seçimi..

valla kocam beni kıskandığı için bakkala bile göndermicek,bana yapılan saygısızlık olarak algılarım kusura bakmayın
beni kıskanıyor diye hoşuma gitmez hangi devirde yaşıyoruz
ne olursa olsun kısıtlanmak bana göre çok ters evliliğin getirdiği sorumluluğu zaten herkes bilir bunun dışındaki saygısızlığa girer.

önemli olan çalışmak değil mesleğinin olması
mesleğin olduktan sonra tek kaldığın zaman
gene çalışırsın kimseye muhtaç olmassın
tabikide kadının kendi ayakları üstünde durması lazım
ama bunun için illede çalışması gerekmez mesleği olsun yani
Altın bileziği olsun yeter.....

yok canım ben çalışmak istiyorum ama o istemiyor .zaten üniveriste okudum en iyi okullardan birinde.bilmiyorum onun düşüncesi bu istemiyor kesinlikle çalışmamı zaten çok stresli bir işi var eve gelince herşeyin tam olmasını istiyor .gecesi gündüzü yok işinin yani çok yorgun oluyor bazı zamanlarda.yurt içi dışı seyahatlari oluyor kendince haklı yoksa ben çalışmayı çok istiyorum zaten çalışmak kadar güzel birşey yok .ama yani çalışmayan kadın içinde evde oturyolar kendilerine bakmıyor vs vs diyen arkadaşlar bariz kıskanıyolar.

sen evli değilsin galiba :)
her evlilikte ister benimki gibi olsun
ister farklı bişekilde
muhakkak bi yerden kısıtlama girer hayatına
evlilik bekarlık gibi olmuyor
bende çok rahattım senin gibi söylerdim bekarken tatillere giderdim
tek başıma istediğimi yapardım ama evlenince bi yerde dur diyorsun
sen benim yerimde olsan napıcaksın boşanıcakmısın sonra?

çalıştırmak istemiyolar bırakalım mı yani bende anlamadım .neyse kısıtlamalar oluyoar tabikide.valla karısını çalıştırmayan erkek karısının parasına gelen erkekten daha onurlu bir davranış sergiliyor hemde yüz kere kim ne derse desin.

hayır bırak demiyorum illaada çalışmak istiyorsan mutlaka bi yolu vardır diyorum
ben pek fazla düşmüyorum illada çalışıcam diye istesem bulurum ama
dediğin gibi karısını çalıştımayan erkek kadın parası yiyenden dha onurlu bencede

Sihirli sözcük bu , bence eğer erkek böyle bir beklentideyse çalıştırmasın eşini geyşa gibi hizmet ettirsin evde kendine.. Ama daha kötüsü hem herşeyi dört dörtlük isteyip hem de kadından para bekleyen..

evet benim çevremde kadınlar hep senin dedğin gibi .bide yaranamıyolar neden çünkü evlilik sevgi değil para üzerine kurulu .kadın bir şekilde seviyor kocasını ama erkeğin sevmesi çok zor .erkekler daha zor seviyor bize göre yani biz hemen bağlanıyoruz duygusal olduğumuz için .o yüzden erkekler mantık evliliği yapmaya başladı artık .evi olsun altına arabası olsun işi olsun ok diyolar güzellik vs çok son sıralarda kalıyor .zaten .çevremize baktığımızda ne tipler ne tiplerle evleniyor neden ?nedeni ortada .

İlk defa bende kişiselleştireceğim o zaman konuyu ; Ben evli değilim ama yıllardır çalışan birisi olarak evlenince işi bırakıp evde oturmayı düşünmüyorum, hayatı hem ev işlerinde hem maddi yükümlülükler de paylaşabileceğim bir evlilik isterim olursa.. Dışar da işten gelince eşim ben erkeğim elimi sürmem derse maaşımdan da 5 kuruş katkı yapmam eve , madem öyle o zaman eve bakmakta onun görevi..

Özel hayatlarınızdan bana ne derler,kıskanırlar,sonra da kendi özel hayatlarını anlatırlar.İnsanoğlu işte...

yok öyle deme erkeğin görevi evine bakmak değilmiş öyle diyor birileri .her konuda eşitiz .eve bakmak erkeğin görevi dersen bu ne perhiz ne lahana turşusu diyolar bilir kişiler.

Konuyu kişiselleitirineler mutsuz oluyor değil mi size göre...Çok mantıklı ,ne kadar da mutsuzsunuz .

Konuyu kişiselleitirineler mutsuz oluyor değil mi size göre...Çok mantıklı ,ne kadar da mutsuzsunuz .

yok öyle deme erkeğin görevi evine bakmak değilmiş öyle diyor birileri .her konuda eşitiz .eve bakmak erkeğin görevi dersen bu ne perhiz ne lahana turşusu diyolar bilir kişiler.

Özel hayatlarınızdan bana ne derler,kıskanırlar,sonra da kendi özel hayatlarını anlatırlar.İnsanoğlu işte...

heh geldi bizimki.kıskanan sensin her halinden belli.atıyorsun durmadan hadi hayatım işine bak sen hadi kuzum .yalanlara gerek yok ben neysem oyum .

heh geldi bizimki.kıskanan sensin her halinden belli.atıyorsun durmadan hadi hayatım işine bak sen hadi kuzum .yalanlara gerek yok ben neysem oyum .

Bu konunun içine eden sizsiniz, neresinden anladınız bilemiyorum, ama ben burda kinaye yaptım size ve sizin gibilere.. Ay benim maaşım şu kadar, kocam şöyle böyle ıvır zıvır içine ettiniz konunun..

temmuzda 2 yıl olacak evliliğim
tabi ki evliliğin getirdiği kısıtlama ister istemez olacak ama bu tarz bi kısıtlama karşı çıkardım
sağolsun kocam da o tarz bi insan değil
boşanmam ama bi yerde de dur demek gerekiyor yanlışa kalkıpta hoş birşeymiş gibi sevinmezdim

ben ne çalışan kadınların maaşı için evlenildiğini
ne de ev hanımlarının bütün gün yan gelip yattığını savunmam
benim karşı çıktığım ilk mesajımda örneğini de verdiğim erkeğin maaşı yetmiyorsa kadın çalışmaktan gocunmamalı erkek o evi geçindirmek zorunda yada maaşı yetiyorsa evi yoksa evlenmeyecek dememeli bu olay çünkü çıkar ilişkisine giriyor.

Üzgünüm hepsi gerçek,size masumca verilen örnekleri hazmedemeyince yalan olduğunu hayal edecek kadarsınız işte!..Hepsi gerçek,içinize otursun,e mi ?

aynı şeyi söylüyoruz seninle kadın gerekirse evi için gidip çalışacak,erkekte gerekirse evinde çalışacak olay bu kadar basit insanlar hayatlarını paylaşıcaklar ortak amaç bu olmalı
ben şunu diyorum erkek için diyorlar ya öğretmen olsun yarım gün çalışsın meslek seçiyorlar ne kadar yanlış (ki haklılar)
ama burda da konular açılıyor maaşı yüksek değil ailem istemiyor,mesleği şöför diye ailem vermiyor aynı işte orada da maddiyat var o da çok yanlış
yani sadece erkekler düşününce yanlış bayanlar düşününce mi ee tabi haklı hayatını geleceğini düşünüyor mu oluyor bu ayrımcılık neden oluyor ona kızıyorum
yoksa isteyen çalışır isteyen çalışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…