ilk defa duydum diyen türkiyede yaşamıyor sanırım :)
Erkeklerin %60'ı bu yüzden çalıştırmıyor
Kıskançlık:)
İlk evlendiğim zaman eşim beni tek başına bakkala bile göndermedi bunuda ilk defa duyun o zaman
ben çok rahat yetiştim biliyordu ama kıskanıyordu ilk 1 ay sadece şimdi istediğim yere gidiyorum
ama çalıştırmıyor ne yapayım kıskançlık güzel aşırıya kaçmayınca
erkek niye çalıştırmaz ya kıskanır ya ihtiyacın yok boşver der yada karısına güvenmez
karısına güvenmeyenler nadir zaten o zaman erkekte bi problem vardır benim bütün yengemler
vs çalışıyor ama ben onlardan daha rahatım
illede çalışmak istesem evde yapılıcak bir sürü iş var
onlardan yaparım :)
kıskanmak ayrı birşey kıskanmak yüzünden hayatınızı kısıtlamak ayrı birşey
eşimde beni kıskanır yeri gelince ama bu işyeri kesinlikle olmaz
aslında konu kadında bitiyor kadın çalışmak isterse ne yapar eder çalışır,demek ki sizde çalışmak istemiyorsunuz kabul ediyorsunuz
yarın öbür gün Allah korusun kötü birşey olduğunda ne o kıskançlık ne de o güzellik fizik mizik kalıyor işte ben bu yüzden çalışmalı diyorum
yoksa bende aynı fikirdeyim hem kadının hemde erkeğin para gözü kötü para üzerine kurulan evlilikten hayır gelmez
ama ortak bi karar önemli tek taraflı değil.
valla kocam beni kıskandığı için bakkala bile göndermicek,bana yapılan saygısızlık olarak algılarım kusura bakmayın
beni kıskanıyor diye hoşuma gitmez hangi devirde yaşıyoruz
ne olursa olsun kısıtlanmak bana göre çok ters evliliğin getirdiği sorumluluğu zaten herkes bilir bunun dışındaki saygısızlığa girer.
sen evli değilsin galiba :)
her evlilikte ister benimki gibi olsun
ister farklı bişekilde
muhakkak bi yerden kısıtlama girer hayatına
evlilik bekarlık gibi olmuyor
bende çok rahattım senin gibi söylerdim bekarken tatillere giderdim
tek başıma istediğimi yapardım ama evlenince bi yerde dur diyorsun
sen benim yerimde olsan napıcaksın boşanıcakmısın sonra?
çalıştırmak istemiyolar bırakalım mı yani bende anlamadım .neyse kısıtlamalar oluyoar tabikide.valla karısını çalıştırmayan erkek karısının parasına gelen erkekten daha onurlu bir davranış sergiliyor hemde yüz kere kim ne derse desin.
yok canım ben çalışmak istiyorum ama o istemiyor .zaten üniveriste okudum en iyi okullardan birinde.bilmiyorum onun düşüncesi bu istemiyor kesinlikle çalışmamı zaten çok stresli bir işi var eve gelince herşeyin tam olmasını istiyor .gecesi gündüzü yok işinin yani çok yorgun oluyor bazı zamanlarda.yurt içi dışı seyahatlari oluyor kendince haklı yoksa ben çalışmayı çok istiyorum zaten çalışmak kadar güzel birşey yok .ama yani çalışmayan kadın içinde evde oturyolar kendilerine bakmıyor vs vs diyen arkadaşlar bariz kıskanıyolar.
Sihirli sözcük bu , bence eğer erkek böyle bir beklentideyse çalıştırmasın eşini geyşa gibi hizmet ettirsin evde kendine.. Ama daha kötüsü hem herşeyi dört dörtlük isteyip hem de kadından para bekleyen..
İlk defa bende kişiselleştireceğim o zaman konuyu ; Ben evli değilim ama yıllardır çalışan birisi olarak evlenince işi bırakıp evde oturmayı düşünmüyorum, hayatı hem ev işlerinde hem maddi yükümlülükler de paylaşabileceğim bir evlilik isterim olursa.. Dışar da işten gelince eşim ben erkeğim elimi sürmem derse maaşımdan da 5 kuruş katkı yapmam eve , madem öyle o zaman eve bakmakta onun görevi..
İlk defa bende kişiselleştireceğim o zaman konuyu ; Ben evli değilim ama yıllardır çalışan birisi olarak evlenince işi bırakıp evde oturmayı düşünmüyorum, hayatı hem ev işlerinde hem maddi yükümlülükler de paylaşabileceğim bir evlilik isterim olursa.. Dışar da işten gelince eşim ben erkeğim elimi sürmem derse maaşımdan da 5 kuruş katkı yapmam eve , madem öyle o zaman eve bakmakta onun görevi..
Özel hayatlarınızdan bana ne derler,kıskanırlar,sonra da kendi özel hayatlarını anlatırlar.İnsanoğlu işte...
Özel hayatlarınızdan bana ne derler,kıskanırlar,sonra da kendi özel hayatlarını anlatırlar.İnsanoğlu işte...
sen evli değilsin galiba :)
her evlilikte ister benimki gibi olsun
ister farklı bişekilde
muhakkak bi yerden kısıtlama girer hayatına
evlilik bekarlık gibi olmuyor
bende çok rahattım senin gibi söylerdim bekarken tatillere giderdim
tek başıma istediğimi yapardım ama evlenince bi yerde dur diyorsun
sen benim yerimde olsan napıcaksın boşanıcakmısın sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?