neden çirkin bir şey olsun ki böyle düşünülmesi? sonuçta kadınlar da aynı şeyi istemiyor mu. sen demişsin eskiden kadınlar bakardı işi maaşı iyi mi, gelip gitme saatleri düzenli mi diye.. kadınlar nasıl buna dikkat ediyorsa erkeklerin de dikkat etmesi çok normal bence
çok atıyorsunuz ya böyleyse ya şöyleyse şu şuysa .benım abim ilk karısı evdeydide ne oldu ? günlerden dedikodulardan eksık kalmadı en sonunda kadınlar arasında kala kala abimi iğnelemeye yok şüpelenmeye başladı evde dura dura kafayı yedi .boşandı .2.evliliğini yapacagı zaman kesınlıkle çalışan bayan ıstedı durumuda gayet ıyı .bu kacıncı secenek oluyor acaba? şimdi abim bencılmı parasızmı?
Bu zamanda kadinda ve erkekde yemek yapmasini biliyor. Internet sagolsun...
Bu zamanda kadin ve erkekde ev isi yapabiliyor.
Ayni oranda bir anne veya baba cocuguna bakabiliyor..
Problem nerde?
Asil problem bunu yapmayi istemekde....
Onun icin hersey ortaklasa...
Eski rollerde, bu zamanda yasamak cok zorlasti...Bu zamanda esit olunursa her iki tarafda mutlu.
Eski rollerin bir anlami kalmadi.
Tabi ki herkes herşeyi biliyor ama kaç kişi sizin söylediğinizi yapabiliyor eşitlik sadece bir iki güzel süslü laf gibi kalıyor öylece.. Erkekler anneleri gibi eş istiyorlar ama anneleri çalışmıyordu sadece eve çocuğuna adıyordu kendini ya şimdi birde dışar da sorumluluklarımız var.. Ve evde ki işten yoksunan olursa beceriksiz kadın olmakla suçlanıyor..
Her ikiside olabilir :)
Arkadaşım diğer arkadaşın benim abim bencil mi parasız mı lafına ikisi de olabilir demişsiniz. Bu biraz ayıp kaçmadı mı?
Arkadaşım diğer arkadaşın benim abim bencil mi parasız mı lafına ikisi de olabilir demişsiniz. Bu biraz ayıp kaçmadı mı?
1) ben evliyim dedimya bu üyelik arkadaşımın yaşım 28 7 yıllık evliyimben ne bencilim nede cinsiyetçi.ben sadece erkeğin benden üstün olması gerektiğini savunuyorum maddi anlamda. evli değilim ama evlenmeyi düşündüğümüz bir erkek arkadaşım var .bana çalışma diyor zaten gerek yok .allaha şükür herşeyi var ,evlenirsekde hiçde kısa falan sürmez.senin kısa sürer görürsün .üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokma istersen .sen bulamadın böle birini die bulan insanlara saldıryorsun galiba .evet adamın ihityacı yoksa karısını çalıştırmaz eğer çalıştıyorsa parasına muhtaçtır .benim annemde öğretmen babam inşaat mühendisi ben doğduktan sonra annemi çalıştırmadı babam annemi çok sevdiği için yorulmasın diye .hem çocuk hem ev olmasın diye .benim yaşantım seni hiç ilgilendirmez .maddi olarak kocasına bağlıyse sende bağlısın yani demek ki paranla işte birinin sevgisini kazanmaya çalışmısın .ama bizim gibi kadınları görünce kıskanıyorsunuz çünkü senle evlenen seni paran için tercih etmiş bu bir kadının başına gelen en kötü şeydir bence.
Arkadaşım biz genel olarak bir mevzu tartışıyoruz herkes olayı kişiselleştiriyor bu hiç hoş değil.. Sizde bir soru sormussunuz ben sizin abinizin neyi niçin yaptığını nerden bilebilirim ki?
çalışma çalışmamam piskolejisinde savunmalar oluyorya çok gülüyorum .KONU : erkek öğretmen bayan arıyor evlenmek için değilmi? ya buna kımse birşey diyemez şöyleki yukarda bı arkadaş demiş annesi öğretmen gelın adayı arıyormuş .hadi buldu diyelim .erkek onu görcek beğencek aralarında bişey olursa devam edcek .anlamıyorum size ne bundan ..daha bakımlıyızla ne alakası var yemın ederim söylemek istemezdim ama bu forumdadaki bazı insanlar dedikoducu kadınları mumla aratacak şekilde çok tehlikeli yani vatana millete.....!!! geçen gün konu okudum ...sevgilim kaptan diye ...sevıyormuş edıyormuş karşı tarafda seviyormuş. yani bi yola gidince adam 3 4 5 ay sonra dönuyormuş burdaki bayanlar onla nasıl ömür geçer ayrıl diyorlardı.bu ne oluyor?? kriter değilmi?...bi erkek le bi kadın tanışıyorlar aşık oluyorlar .adam ful gece çalışıyor .böylede bu konu vardı.bayanlar gene onla ömürmü geçer şöyle böyle .buda bi kriterdir.aşk dediğiniz şeyi anlamıyorum ..gececi yada kaptan olunca aşk bitiyor.ama öğretmenle evlenmek ısteyen erkeklere iğrenç pislik paragöz oluyor .helal size bol şans ozamanniye çalışan bayanlar da bi savunma psikolojisi var anlamıyorum..biz daha iyiyiz bakımlıyız laf kalabalığından öte deil bunlar..
bi erkeğin bayandan para beklentisi varsa illa çalışmasını istiyorsa bu en berbat erkektir..
erkek karısını çalışma konusunda özgür bırakmalıdır..ha karısının çalışmasını isteyendense istemeyen bana daha makul erkek geliyor..
heheh ne kadar zoruna gitmiş ya keşke yorum atmasaydım manken hanım .sen beni tanısan böyle laflar edemezdinde .edemezdinden kastım bu saçma sapan tahmınlerin yani.manken hanım merak ediyorum da 2 .evladım oldu 2 hamilelik yani bi yan yana gelsek kendını beğenmişliğine devam edermisin bılmıyorum .he ben falcı değilimde sadece tahmin ki üzüldüm gerçekden bukadar bi lafa takılmanabu konudada bir daha yorum yapmayacağım senin doğrun sana benim doğrum bana .ben kadın olmaktan gurur duyuyorum ve iyiki de kadınım diyorum .değer görüyorum seviliyorum ama bunu başaramayan insanların kıskanç saldırılarına maruz kalmak istemiyorum .senin kocan çalıştırır benimki istemez bu kadar basit ve bu seni hiç ilgilendirmez .bana cinsiyetçilik yapıyorsun de istedğin kadar umrumda değil.paragöz bir tip değilim ama güçlü erkekleri severim ama bir gün 5 parası olmayan bir erkeklede evlenebilirim hani demişsin ya 700 liralık maaşı olan adamı alımısın diye .sen alma ben alırım aşk benim için herşeyden önce gelir.hiçbir kompleskim yok allaha şükür manken gibi bir hatunum .herkes kendine baksın .benim evliliğimin kısa sürmesi gibi bir tahminde bulunurken falcılıkda yapıyorsun arada çok komiksim .sen kendi işine bak bence aman atılırsın işinden falan kocan boşar seni sonra handi bakalım canım yoluna .benim yorumlarımı anlamayacak düzeydesin belli.
genelleme yaparak konuşmayın Allah aşkına sızde bı bakın mesjlarınıza ya budur ya şşudur dıyorsunuz .bazıları deyın lütfen ya
ama bu da sipariş üzerine olmaz. yok öğretmen olsun yok doktor olsun yok bilmemne.. seversin anlaşirsin ve sevdiğin kadının kendine uygun bi alanda çalişmasını desteklersin.. yoksa iş çıkar ilişkisine dönüyor.. ticaret gibi oluyor.. çok itici.. sevdiğin kadının çalişmasını üretmesini desteklemek ayrı, maaşi ve kariyeri için bi kadınla evlenmek çok ayrı.. evlilik sevgi ve anlaşma üzerine kurulmalı, sevdikten sonra da eşinin kendisini geliştirmesi için her türlü desteği göstermen lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?