• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerde eş seçimi..

eşit değil tabikide .biri 6 sene okuyup yıllarca uzmanlık yapıyor diğeri 4 sene okuyor .tıp fakültesinin paunına bak bide hemşireliğin .
asla eşit değil siz diyorsunuz sürekli eşit olmalı diye ben değil.ben müşteri temsilciliği yaptım bir ilaç fimasında .etiket meraklısı ben değilim canım etiket meraklısı bazı kişilerin ilişkikerini bilip bilmeden sorgulayan hayatta istediklerini elde edememiş insanlar .ben ne merakı yaşayacağım beni deli gibi seven sevgilim var zaten .ben kimsenin peşinden koşmadım haytımda ayrıca .

ayrıca puanlar önemli degıl yapılan iş önemli sor bakalım doktor sevgiline hayatında kaç defa enjeksiyon yapmıs ?

belle8 kendi kendnle çeliştiğinini farkındamısın allah aşkına?o zaman senınle doktorun eğitimi bir mi bende bu soruyu sana sorayım o zaman?ben eşit olmalı demedim dikkat edersen biz nasıl diyoruz eğitim düzeyime uygun olsun düzgün mesleği olsun erkeklerde böyle düşünmesi normal değilmi diyorum ama eğitim düzeyleri birbirine yakın olmalı en azından

hemşireninkinden daha yüksek eğitimim ama .ona bakarsan insanları sınıflandırsanız bende bunu söylerim .sabahtan beri bana birşey yapmıyorsun zengin koca peşindesin patra yiyicisin diyorlar onlare neden birşey demiyorsun?gördün mü canım hemşirelere birşey dedim diye nasıl tepki gösterdin ama .b .demek öle birşey var bilmiyorum hiç oaralarda çalışmadım .bence uygunda değil eğitimleri .yaptıkları iş çok farklı .

yazdıklarını uzun uzun alıntılamak istemedim arkadaşım söylemek istediklerin fazlasıyla açık ve net ama...aşık olmayı "birini bulmak" olarak adlandıran düşüncelere pek bişey ifade edeceğini zannetmiyorum...

tüh ne kadar beceriksizim ki beni sırça köşküme hapsedecek bir doktor bulup prenses olamadım....:ssz:

............................

ben zar zor bir mühendis bulabıldım ama hala calısıyorum napim :D

ayrıca puanlar önemli degıl yapılan iş önemli sor bakalım doktor sevgiline hayatında kaç defa enjeksiyon yapmıs ?

neden enjeksyon yapsın ki o hemşirenin görevi.herkesin görevleri farklıdır .neyse konu ben değilim burda sadece insanların kendi işlerine göre kendilerince şu bunla evlenir bu evlenemez vs gibi çıkarımlarda bulunmaları .afedersinde milletin keyfinden size ne ?

hemşireninkinden daha yüksek eğitimim ama .ona bakarsan insanları sınıflandırsanız bende bunu söylerim .sabahtan beri bana birşey yapmıyorsun zengin koca peşindesin patra yiyicisin diyorlar onlare neden birşey demiyorsun?gördün mü canım hemşirelere birşey dedim diye nasıl tepki gösterdin ama .b .demek öle birşey var bilmiyorum hiç oaralarda çalışmadım .bence uygunda değil eğitimleri .yaptıkları iş çok farklı .

tabi hemşirelik cok basit geliyor dimi ?nie herşeyi eğitimle kıyaslıyorsun anlamadım ne yani hemşire doktorla evlenemez ama senin gibi okul bitirenler evlenebılır o mu yanı? ben yorumların hepsini okuyamadım son bir kaç sayfaya baktım ve yazdım

ben zar zor bir mühendis bulabıldım ama hala calısıyorum napim :D

seninki yine fena değilmiş ben zar zor daha yılın ilk zammını bile alamamış bir öğretmen buldum:)))

(ay hiç yapmadığım şey konu içinde geyiğe bulaştım ama keyifliymiş haahaha)

neden enjeksyon yapsın ki o hemşirenin görevi.herkesin görevleri farklıdır .neyse konu ben değilim burda sadece insanların kendi işlerine göre kendilerince şu bunla evlenir bu evlenemez vs gibi çıkarımlarda bulunmaları .afedersinde milletin keyfinden size ne ?

bende bunu demek istiyorum işte hiç bir doktor enjeksiyon yapmaz yap desende yapamaz tecrübeyle sabittir bu söylediğim demekki neymiş eğitimle olmuyormus hersey tıp mezunu ama enjeksiyon yapamıyo ve normalde hemşirenın degıl doktorun görevidir ama öyle gelip gectıgı için hemşirelere yuklenmıs

tabi hemşirelik cok basit geliyor dimi ?nie herşeyi eğitimle kıyaslıyorsun anlamadım ne yani hemşire doktorla evlenemez ama senin gibi okul bitirenler evlenebılır o mu yanı? ben yorumların hepsini okuyamadım son bir kaç sayfaya baktım ve yazdım

canım ben evlenemez mi dedim şimdi .allah aşkına sabahtan beri herkes herkesle evlenebilir sınıf ayrımı çok komik diyen benim .siz tuttrmuşsunuz eğtitim seviyeleri yakın olması gerek vs bende dedimki bir hemşirenin drle evlenmek istiyor ama eğitimleri yakın falan değil ki.
valla benimki benle evlenmeyi çok istiyor beni sevdiği için zaten .meslek eğitim vs değil lise mezunu bile olsam evlenirdi benle tamam mı bundan eminim .hemşirelik basit falan gelmiyor sadece sürekli bazı hemşirelerin doktor koca peşinde olması sinriime dokunuyor .

canım ben evlenemez mi dedim şimdi .allah aşkına sabahtan beri herkes herkesle evlenebilir sınıf ayrımı çok komik diyen benim .siz tuttrmuşsunuz eğtitim seviyeleri yakın olması gerek vs bende dedimki bir hemşirenin drle evlenmek istiyor ama eğitimleri yakın falan değil ki.
valla benimki benle evlenmeyi çok istiyor beni sevdiği için zaten .meslek eğitim vs değil lise mezunu bile olsam evlenirdi benle tamam mı bundan eminim .hemşirelik basit falan gelmiyor sadece sürekli bazı hemşirelerin doktor koca peşinde olması sinriime dokunuyor .

sabahtan beri dediğin o evet yazdıklarını hatırlamıyorsun sanırım.... eğitim seviyeleri yakın olmalı evet ama bir okumus insanın bundan anladığı aynı mesleklere sahıp olmalı düşüncesı olmamalı....

eğitim seviyesi eşit derken 2 sde üniversite mezunu olmalı biri ilk okul biri üniversite olmaz onu demek istiyorum..

ya bu bazı hemşireler diyip duruyosun senı neden rahatsız ediyor kı anlamadım kosan kosar sevgilini elınden alacaklar dıyemı korkuyosun

konuya müdahil olma gereği duydum...

*aşk evliliği yapmıs biri olarak eşim hiç bizaman üzerime baskı kurmadı ,istiyorsan bunu benım yada baskaları için değil kendin için istemeli ve yapmasın dedi.. k.validemler bu konuda üzerime çok gelselerde eşim hep yanıbasımda oldu ,kımseyı kararlarımı verırken karıstırtmadı.. ve ben diyorumki iyiki mantık evliliği yapmamısım iyiki sevrek evlenmişim. hoş aşk karın doyurmuyor evet ancak ben hiç bi zaman eşimin kariyeri eşimin rutbesı için evlenmedim ..benim eşim fabrikada işçide olsaydı ,belediyede çöpleride toplasaydı ben yinede evlenırdım.. mantık evliliği yapmam içinde realden brini secmem gerekti gidipte okeydeki ortimle evlenmezdim soncta :D -- eşimle kültürlerimiz,bolgelerimiz ,mezheplerımız çok farkı---
şuan 3yıllık evliyim ,bu 3yıl boyunca gercekten hiç çalısmak istemedim sadece okulumu bitirip diplomalı ev hanımı olmak istedim.. eşimle evlenmeden önce zaten sürekli calıstıgım için sanırım biraz ''rahat etmek''istedim.. sonuc itibariyle cocuklugum ve gencliğim yarı burslu yarı yatılı okullarda gecti zaten ,üniv içinde part time calısmam gerekti ama yetısmıyordu param ,bursta alıyordum gerci..
calısmak kadar guzel bişey yok haklısınız ancak ben cocuklugumdan berı simitti ,mendildi biraz buyuyunce tezgahtar olarak girdim işyerlerine vs.. sonucta herkesin hayatı bir değil,herkesin hayatı 4*4lük değil.. herneyse evliliğim surecınce Rabbim bana anneliği tam olarak yasatmadı :( neyse vardır bır hayır.. ben evde duramaz oldum haliyle.. orduevleri,kamplar beni avutmaz oldu ve suan tamamen kendi isteğimle temmuzdaki yapılacak sınava girecegim.. bunu gercekten çok istiyorum..

*bir arkadasım vardı mantık evliliği yaparak yani sadece eşinin rütbesıne bakarak evlendi.. aşk yoktu zaten.. daha bunlar nısanlıyken adam bu arkadası aldatmaya basladı ve bahane olarakta dediki senın cınsel olarak yapamadıklarımı baskalarından karsıyorum!!! arkadasım hiçbişey demedi gözyumdu neyse onun için önemli olan maddi acıdan geliri yuksek olsun kariyer acısından rütbesi fazla olsun mantıgıydı.. bunlar evlendiler 2ay sonra bu arkadas eşine baskı kurmaya basladı hadi senın baba olma yasın gecıyor (aralarında 11 yas vardı) artık bebegımız olsun gibilerine.. adam istemedi , kpssyi kazanıp memur oldugunu gormeden bebegımız olmayacak demiş ,arkadasım uzgun tabi..2yıldan berı ugrasıyor memurluk sınavı için hala kazanamadı ..haliyle bebekleri olsunda çok istyior.. kocasıda cok baskı kurmus yerı gelmıs dısardan yemıs içmiş arkadasa evde ekmek alcak para bile bırakmamıs ,sonra arkadasım bunalıma gırdı depresyon ilacları kullandı vb.. --- mantık evliliğinin bu yanı kötü işte ıkı tarafta bırbırıne karsı çok acımasız.. saygı cercevesınde sevgısızlık neye yarayacak anlamadım.. evet saygı herseyın basında gelıyor ama sanki duyguları alınmıs gibi davranmalarıda bana sacma gelıyor..

* son olarak sunuda belirtmek isterim ki özellıkle buyuk sehırlerde yasayanlar için gercekten ciddi ciddi dusunmek gerek-özellıkle bekar arkadaslar-
diyelimki 2000tl maas alıyor esınız ve sız calısmıyorsunuz.. birde cocugunuz olsun ..
ev kirası 750
aylık abone aidatları (su,elektırık,dogalgaz,internet) 20+60+200+30= 310
pazar ihtiyacı haftalık 20gitse ayda , 80 yapar
gunluk 1ekmek almak 30nde ; 85kurus*30gun = 2250 eder aylık sadece
1damacana su 4 tl ila 12 tl arasında değşir marka olarak... 4tlden*4hafta=16tl ---- haftada 1 damacana su tükettiğinişzi dusunursek..
bebegınız için bebk bezi,maması, bez 50tl,mama 50 = 100 aylık
fön 7tl ,epilasyon komple 50 = 57

aylık olarak yazdıgım için diğer giderleri mesela 3aylık olanları yazmadım deterjanlar , mutfaktaki yag,şeker,tuz,cay vs.. , bebegınız ve sızın için kıyafetlerı vs..

eşinizin işe ulasımınıda sirketten varsaydım... bu aileyi vejeterjan olarak kabuıl ettim fark ettıysenız tavuk,balık ve kırmızı et yok..

sonuc olarak toplama işlemini size bırakıyorum...

sabahtan beri dediğin o evet yazdıklarını hatırlamıyorsun sanırım.... eğitim seviyeleri yakın olmalı evet ama bir okumus insanın bundan anladığı aynı mesleklere sahıp olmalı düşüncesı olmamalı....

eğitim seviyesi eşit derken 2 sde üniversite mezunu olmalı biri ilk okul biri üniversite olmaz onu demek istiyorum..

ya bu bazı hemşireler diyip duruyosun senı neden rahatsız ediyor kı anlamadım kosan kosar sevgilini elınden alacaklar dıyemı korkuyosun

sana göre öle .bir başkası içinde başka olabilir bunun sonu yok .bu şekilde düşünüp insanları değersizleştime çabasındasınız benim için demiyorum asla ben zaten eğitimliyim .lise mezunu bir kız mühendisle evlenmez .kusura bakmada sana mı sorucak allahaşkına ?herkes kendine baksın canım .
yok neden korkayım alsalar alırlardı kaç yaşına gelmiş adam demek ki başarılı olamamışlar bu saatte kadar bundan sonrada birşey olmaz evelallah.

arkadaşım nede güzel liste yapmışsın ama haklısın bayan kesinlikle çalışmalı evde oturan bayan kendini doldurur erkekler için değil kendiniz için çalışın çocuğuna bi çorap almak için illaki erkektenmi harçlık bekleyeceksin erkeklerde haklı şu yönden türkiye şartlarında maaşlar belli hayat pahalı çalışan kadın istemesine kızmamalıyız bence yok eskiler gibi bi kuru soğan ekmek yeyip otururum diyorsanız öyle erkeklerde var ama günümüzde saçımızın boyasına yetmez para

sana göre öle .bir başkası içinde başka olabilir bunun sonu yok .bu şekilde düşünüp insanları değersizleştime çabasındasınız benim için demiyorum asla ben zaten eğitimliyim .lise mezunu bir kız mühendisle evlenmez .kusura bakmada sana mı sorucak allahaşkına ?herkes kendine baksın canım .
yok neden korkayım alsalar alırlardı kaç yaşına gelmiş adam demek ki başarılı olamamışlar bu saatte kadar bundan sonrada birşey olmaz evelallah.

evlenemez demiyorum eğitim seviyeleri eşit olmalı diyorum sonradan sorunlr cıkmaması adına kafaları uyduktan sonra amenna allah bir ömür boyu mutlu etsin ne diyim

radyolog haklısın eğitimleri yakın olmalı yok kadın ben gurursuzum sonradan başıma kakıp aşağılasada sorun olmaz diyorsa evlensin bırakın mühendisle lise mezununu valla iki lafı bir araya getiremeyen mühendisler illaki mühendis olacak diyorlar çevremizde

evlenemez demiyorum eğitim seviyeleri eşit olmalı diyorum sonradan sorunlr cıkmaması adına kafaları uyduktan sonra amenna allah bir ömür boyu mutlu etsin ne diyim

bence birşey derken işte iki kere düşünmek gerekiyor .sen kimin kimle evleneiğine karar veremezsin bende veremem .umarım herkes gerçekten sevdiği insanlarla evlenir ki böle boşanmalar ,ihanetler yaşanmaz.çıkarcı evlilikler bana göre değil kusura bakmasın kimse .hala eğitim seviyesi eşit diyorsun seninde mühendisle eşit değil canım ilerde sorunlar çıkar sende de hadi iyi günler artık birşey yazmak istemiyorum alıntı yapmayın lütfen .herkes kendi çıkarına göre konuşuyor burdaki başka insanları rencide etme hakkını kimse size vermiyor hemşire hanım .

radyolog haklısın eğitimleri yakın olmalı yok kadın ben gurursuzum sonradan başıma kakıp aşağılasada sorun olmaz diyorsa evlensin bırakın mühendisle lise mezununu valla iki lafı bir araya getiremeyen mühendisler illaki mühendis olacak diyorlar çevremizde

,
aynen öyle evlenmeden sorun olmaz ama evlendıkten sonra işin rengı degısır ve mutsuz olur ınsanlar eşimşe eğitim seviye farkım sadece 1 yıl oda esımın yuksek lısans farkı gelırlerimiz bir degıl ben devlet hastanesındeyım o kurumsal bi yerde aramızda 1000 tl fark var ama asla basıma kakmadı kakamaz benım işim garanti onunda maaşı iyi bu sekılde dengeledık yarın öbür gün firma batar devlet batmaz kolay kolay

bence birşey derken işte iki kere düşünmek gerekiyor .sen kimin kimle evleneiğine karar veremezsin bende veremem .umarım herkes gerçekten sevdiği insanlarla evlenir ki böle boşanmalar ,ihanetler yaşanmaz.çıkarcı evlilikler bana göre değil kusura bakmasın kimse .hala eğitim seviyesi eşit diyorsun seninde mühendisle eşit değil canım ilerde sorunlar çıkar sende de hadi iyi günler artık birşey yazmak istemiyorum alıntı yapmayın lütfen .herkes kendi çıkarına göre konuşuyor burdaki başka insanları rencide etme hakkını kimse size vermiyor hemşire hanım .

ya sen üniversite olduguna eminmisin a cıkca yazdıgım seyı bile anlamıyorsun ...ÜNİVERSİTE MEZUNUYUZ İKİMİZDE 4 YILLIK SADECE EŞİM YUKSEK LISANSLI benım meslegım farklı onun kı farklı ama 4 yıllık bıtırdık ıkımızde

kariyerine kapılıpta kimse mutluluk beklemesin erkekler maymun iştahlı bi sıkıntı gördümü ilk önce sizde gözartı ettiklerini bahane ederler kendilerinde suç aramazlar o yüzden onlara koz vermemek için eşit şartlarda evlenmek en mantıklısı

Back
X