erkeklerden kurtulmak isteyen varmı

Onları uzağa göndermeye lüzum yok. Siz uzak duracaksınız durum rahatsızlık veriyorsa.

Benimki kalsin kiz konu sahibi
Iki aylik bebegim var ona bagisla

Ben dondurucuya koyuyorum bozulmasın diye arada çıkarıp tekrar koyuyorum gözümün önünde dursun lazım oluyo

Anaaa hicbir hatun vermemis ya kocasini, sevgilisini

Valla suan bostayim ama yollamak istedigim 2 kisi var. Mumkunse alevlere atalim, gitsinler donemesinler. Yok ama birini atmayalim, kiyamam onun o öküz kalbine de davar kendine de. Zaten kilometrelerce uzagimda. Uzak da olsa bir sey degismiyor konu sahibesi, vazgectim yollamayalim. Ay yine duygusala bagladim

Görmeyice göresin.Gorunce öldüresin geliyorsa kocandir demişler o misali olmuş :) Valla ara ara beni deli etse de kocacim benle kalsin derim Şimdi gitcek bilmediğim yere ciks olmaz aklim on da kalir.

valla bence de çocuk üreme dışında baya bir gereksizler

Reactions: fyi
Kiralık aşktaki Ömer kalabilir mi? Bak o kalsın erkek kardeşimi alabilirsiniz

Ben iki yegenim haric herkesi gonderebilirim. Bazen bende erkeksiz bir dunya daha guzel olurdu diye dusunuyorum ama tatli minik bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum.

bir kaç kişi var benden. onları mümkünse kara deliğe fırlatmanızı rica edicem.

Bebekle erkeğin ne alakası var
Bazen erkeklerin hic dunyada olmamasi gerektigini dusunuyorum yazmistim. Ama sonra tatli minik erkek bebekleri dusununce, yok yok olmaz diyorum, diye yazdim. Anlasildi mi acaba?

o adamın nesine bayılıyonuz yaw
Ya ses tonu çok hoşuma gidiyor, böyle sıkkın bir şekilde konuşması, çok az gülmesi, güldüğünde adeta güneş açması, bakışları ki sanki kuyu gibi ya, kızdığı zaman sanki bir temasla öldürecek gibi, aşkla baktığında ise sarhoş edecek kadar kışkırtıcı bilmem anlatabildim mi Bade'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…