- 6 Nisan 2020
- 213
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi CatLover06
-
İlişki yaşamayı bir süre askıya alıp kişisel gelişiminize odaklanmak iyi gelecektir diye düşünüyorum.Evet içinde bulunduğum durum budur. Bütün erkekler öyle değil evet. Ama bana nedense denk gelmiyorlarÖyle bir nefret ve kızgınlık var ki suan içimde. En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum. Çok safim. Tabi karşımdaki erkekler de benimle alay ediyorlar. Sevgimi kullanarak egolarini tatmin ediyorlar. Üzülen ben oluyorum. Benim de hatalarim var. Ah eşek kafam. Herkesi kendim gibi saniyorum.
Şu 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bana hiç yaramadıÇok güzel hedeflerim var. İyi bir ünide MBA yapacağım. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Ama aklımda hep şu soru var "Neden sevilmedim?" sürekli bu soru kafamda. Bıktım vallahi bir türlü kurtulamadim 2015-2016 yıllarında aşk acım vs yoktu kafam rahattı. Yine eskisi gibi olmak istiyorum. Benim içimde olduğum durumu yaşayıp aşan var mı? Nasıl yaptınız?
Hem nefret edip hem nasıl hemen aşık oluyorsun?bir de 20 yaş altı yasağın konuyla ilgisini anlamadım.
20 yasindan kücüksün anladigim kadariyla bu yasta erkeklerden nefret etmeye basladiysan. 30a gelde gör diyorum.
Mesele bu işte.En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum.
Karşınızdaki erkekler size yeşil ışık yakmıyor ki. Gayet normal bir davranışı siz kendinize öyle yorumluyorsunuz. Kendi kendinize aşık olup kendi kendinize acı çekiyorsunuz sonra. Eski konularınızdan birinde sormuştum size nasıl yeşil ışık yakıyorlar diye bir tane elle tutulur, somut cevabınız yoktu
Neden sevilmediğiniz sorusunun cevabı basit aslında. Siz kendinizi sevmiyorsunuz. Kendisi sevseniz, kendinizi tanısanız her şey farklı olabilir. Herkesin her konunuza yazdığı gibi ben de psikolojik destek slmanızı öneriyorum. Umarım Erasmus yapabilirsiniz yaşadığınız çevreden uzaklaşmanın size iyi geleceğini düşünüyorum
Haketmeyen birini severseniz egosunu tatmin eder tabi. Seçici davranın hemen atlamayın. Onceliginiz karşı cins tarafından sevilmek olmasın rahatlayın birazEvet içinde bulunduğum durum budur. Bütün erkekler öyle değil evet. Ama bana nedense denk gelmiyorlarÖyle bir nefret ve kızgınlık var ki suan içimde. En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum. Çok safim. Tabi karşımdaki erkekler de benimle alay ediyorlar. Sevgimi kullanarak egolarini tatmin ediyorlar. Üzülen ben oluyorum. Benim de hatalarim var. Ah eşek kafam. Herkesi kendim gibi saniyorum.
Şu 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı bana hiç yaramadıÇok güzel hedeflerim var. İyi bir ünide MBA yapacağım. Arapça ve İngilizce öğreniyorum. Ama aklımda hep şu soru var "Neden sevilmedim?" sürekli bu soru kafamda. Bıktım vallahi bir türlü kurtulamadim 2015-2016 yıllarında aşk acım vs yoktu kafam rahattı. Yine eskisi gibi olmak istiyorum. Benim içimde olduğum durumu yaşayıp aşan var mı? Nasıl yaptınız?
Bence bu aralar kimseye aşık olma hani diyorsun ya safım alay ediyorlar vb.Kendini geliştir okulda başarılı ol iş çevrende kariyerli,düzgün insanlar olursa belki sevebileceğin ve seni seven birileri çıkar
Tavuklar çiçek açmışben annemi çok seviyorum gel bize bazı bazı ....
lahana çorbası gibi konu
Senin evde canın çok sıkılıyor bence. Yoksa her gün farklı telden çalan konular açmanın mantıklı bir açıklaması yok.
Bu durumu herkes yaşıyordur bazı erkekler var ki yaşını almış olgun olacağı yerde mesela benim konuştuğum klasik ergen tipliler bi başkasıyla sorun yaşayıp bunu kendilerine söyleyeceği yerde arkasından bana o kişileri kötüleyip üstüne üstlük googleden ergence ağır abi laflar bulup bana aklı sıra şekil yapıcakEvet içinde bulunduğum durum budur. Bütün erkekler öyle değil evet. Ama bana nedense denk gelmiyorlarÖyle bir nefret ve kızgınlık var ki suan içimde. En ufak bi yesil ışık yakan erkeğe bile aşık oluyorum. Çok safim. Tabi karşımdaki erkekler de benimle alay ediyorlar. Sevgimi kullanarak egolarini tatmin ediyorlar. Üzülen ben oluyorum. Benim de hatalarim var. Ah eşek kafam. Herkesi kendim gibi saniyorum.
Hepimiz evdeyiz. Ben en son 15 martta çıktım dışarı kaç gün oldu, bugün günlerden ne bilmiyorum bile. Virüsün azaldığı da yok ayrıca, önlemler gevşetilince daha hızlı yayılacak.Bunaldim 40 gündür evdeyimNeyseki virüs azalmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?