Erkekleri çözdünüz mü?

hadi yaa:1:bu erkek milleti de bi alem yani haa,o kadar zman unutamamış demek seni,olacağı varsa 12sene sora bile oluo yani

bilmem unutamamış da aramış diye düşünmedim. eskiler ne yapıyor bir bakalım demiş gibi geldi bana daha çok. benim ona karşı nasıl davranacağımı, istekli olup olmadığımı ölçtü önce, ben de hayatımda biri olmadığı halde biri var iması yaptım. o kadar eski ki etki sıfır. :))

nekadar zamanda dönüş yolları ararlar bilmem ama DÖNÜYOLAR ORASI KESİN kaydirigubbakcemile3
aman dönmesinler doğru düzgün olsalardı zaten gitmezlerdi lülülülülülü
biz önümüzdeki aşkımıza bakalım :asigim:

çok çoook var o tiplerden..
yaşıyomusun diye arayanımı sorarsın
bedduan tuttu ölümden döndüm diyenimi sorarsın boshayallersmile

Oda döndü dönmez olsaydı. Hiç yoktan kaybolmuştu ve bende beni 10 yıldır seven kişiye evet dedim yakın da sözüm olacak ama giden sevgilim kudurmuş halde. Aslında evleneceğime bile inanmıyo ama çıldırıyor. Onunla bir sonumuz yoktu tehtitler falan iyice abarttı ,ayrıldığımıza inanmıyor. Bu işin içinden nasıl sıyrılıcam. Anlattım güzelce telde anlamıyor hala akıllı ol deyip duruyor. Yüz yüze gidip konuşmaya çekiniyorum çok sinirli bir yapısı var kızlar ama illa gel konuşalım diyor. Sizce gideyim mi??

Oda döndü dönmez olsaydı. Hiç yoktan kaybolmuştu ve bende beni 10 yıldır seven kişiye evet dedim yakın da sözüm olacak ama giden sevgilim kudurmuş halde. Aslında evleneceğime bile inanmıyo ama çıldırıyor. Onunla bir sonumuz yoktu tehtitler falan iyice abarttı ,ayrıldığımıza inanmıyor. Bu işin içinden nasıl sıyrılıcam. Anlattım güzelce telde anlamıyor hala akıllı ol deyip duruyor. Yüz yüze gidip konuşmaya çekiniyorum çok sinirli bir yapısı var kızlar ama illa gel konuşalım diyor. Sizce gideyim mi??

Hayır tabiki de.

erkekleri çözmeye hiç niyetim yok...çünkü çoğu üzerlerinde onları çözmek için düşünülmeyi bile hiç hak etmiyorlar...tek bildiğim iyi davranınca onlara kendilerini gerçekten bulunmaz biri zannediyorlar...egolar tavanlarda geziyor...o yüzden bırakmak istediklerinde güle güle diyip, o kadar da unutulmaz olmadıklarını anlamaları gerekiyor...benim ilişkim olduğu insanonu hiç unutamayacağımı zannetti...oysaki hiç de hafızalara kazınacak biri olmadığını anlamasını sağladım...gayet de iyi yaptım...tek taraflı üzülmek olmaz öle...

bence geri döenen erkek senden daha ıyısını bulamadıgı için dönüyordur yoksa sevip ölüp bittiginden degıl yanlışmı düşünüyoruz acaba kızlar bu arada sözlümden ayrıldım ne zaman döner puhahaha opuyorumnanaktan

kızlar. ben yüzyıl öncesinde yaşıyorum sanki. erkek teklif eder, erkek jest yapar, ilişkiyi başlatır, arar sorar diye düşünüyorum. şimdikilerse hep kızlardan beklemeye alışmışlar. ve ben uzaylıymışım gibi oluyor. :(

erkekleri çözmeye hiç niyetim yok...çünkü çoğu üzerlerinde onları çözmek için düşünülmeyi bile hiç hak etmiyorlar...tek bildiğim iyi davranınca onlara kendilerini gerçekten bulunmaz biri zannediyorlar...egolar tavanlarda geziyor...o yüzden bırakmak istediklerinde güle güle diyip, o kadar da unutulmaz olmadıklarını anlamaları gerekiyor...benim ilişkim olduğu insan onu hiç unutamayacağımı zannetti...oysaki hiç de hafızalara kazınacak biri olmadığını anlamasını sağladım...gayet de iyi yaptım...tek taraflı üzülmek olmaz öle...

KESİNLİKLE! Ne kadar özveriliysen o kadar değersizleşiyorsun. Kendilerini unutulmaz yapmak en büyük hedefleri hayatta. Yeni bir tür yaratılsın. Zira piyasadakilerin çoğu aynı. İnsan zorlanıyor canım ender olanını seçmekte.

kızlar. ben yüzyıl öncesinde yaşıyorum sanki. erkek teklif eder, erkek jest yapar, ilişkiyi başlatır, arar sorar diye düşünüyorum. şimdikilerse hep kızlardan beklemeye alışmışlar. ve ben uzaylıymışım gibi oluyor. :(

Yok canım öyle birşey valla. Senin doğanda var fedakarlık kadın olduğun için, ispata lüzum yok. E doğal olarak onlar kendilerini ispat etmeliler...

canım bende senin gibiyim..zamane erkekleri de bir tuaf zaten:umursamaz:

Back
X