Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Ha bak geldin mi lafım aşekerim aynı noktada buluştuk işte, kadın dayanışması...Bu erkekler 7 sinde neyse 77 sinde de aynıdır değişmez...Odun bunlar odunnn

evlenince ister istemez hepsi değişiyor zaten. onun için annem hep der okdr çalışkı ilerde kocandan fazla gelirin olsun altında ezilsin

allahı var cocuk benim en anlamsız triplerimi cekiyor ama artık böyle tripler atma diyor bana bide sevgilim akrep burcu cok zor cok.. ama seviyorum yaaaaaaa

evlenince ister istemez hepsi değişiyor zaten. onun için annem hep der okdr çalışkı ilerde kocandan fazla gelirin olsun altında ezilsin

neden ezilsinkii canımm evlenince senin benmmi kalıcaktaaa..böylee düşünmee benceee herşeyy ortakk biz şimdi bilee gezip tozarkenn ortak yapıyrz herşeyii ben rahatsız olurm başka türlü bende olur onda olmaz yeri gelir idare ederz birbirimizii maddi anlamda çekince olmadığı zaman dahadaa bağlı olunuyo ilişkiye bencee her konudaa

seninde mi sevgilin akrep :)

bizdede öyle çoğu ciddi ilerlemiş ilişkide böyledir zaten ama gerçek bu :)

seninde mi sevgilin akrep :)

aynen canım aynneeen

bizdede öyle çoğu ciddi ilerlemiş ilişkide böyledir zaten ama gerçek bu :)

aynen canım aynneeen

ay inanmıyorum ya senin burcun ne peki D o zaman bende biraz kendimi tutayım yaaa

başak :) cnm benmki okdar berbattıkı çok güzel adam ettim suankı hali bile baştakınden bin kat iyi

benimkide fenalıkları vardı düzeldi ama ilgisizlik basladı iste du bakalım bununda üstünden geliriz heralde

eeeee kızlar askerdeki ilgisiz adamı nasıl yola getircez anlatıverin garriiiii

kızlar mesela bugün geldi bugün işten msne girdi ben geldim yatıyorum dedi çıktı yattı oof

biz dün aksam bir konustuk bakalım bugün hiç arancakmıyım DD asker konusunu hic acmak istemiyorum benimki daha askere gitmedi innss orda baglanır bana :)))

ya adam karışıyo ediyo falan ama kamerada görüşüoruz mesela haberlere bakıyo napıyım ben şimdi ona

canım okadarınıda kızma o askerde yani merak ediyodur benimkide meraklıdır öyle şeylere biz konuşurken haber sitelerinde yada futbol sıtelerınde gezinir uf kızla sınır oldum 3 gündür görüşemiyoruz ayın 1inde sınavı var görüşemeyiz dedi bugn 3te cıkmış işten annemlere giderm dedi yarında izinliymiş yarın akşammı bu akşammı anlamadm ben :S bende diyorum inadına kalksam kuzişlerimemi gitsem kalmaya dedim burcu beni almaya gelcek onlara gidicem tribe bağladı takıl kafana göre dedi bende noluyo be dedim arkdşn yok karşında düzgün konuş keyfine bak haber verirsin dedi puahhahahaa napim kızlar gidimmi kuzenime gidersem yarın izinli eğer görüşceksek günümüzün yarısı gitmiş olcak al işte böyle düşündüğüm için kaybediyorum hep o annesine giderken benle geçirceği zamanı kaybettiğini düşünüyomu hiç

biz dün aksam bir konustuk bakalım bugün hiç arancakmıyım DD asker konusunu hic acmak istemiyorum benimki daha askere gitmedi innss orda baglanır bana :)))

benimkide gitmedi daha 7 senedir okulunu bitiremedi saolsn orda elleri mahkum cnm . gerçi arkımın sevglisi gitti hemde doğuya ayrıldılar hep arıyan çocuk orda hiç aramadı cinsler ya bide kadınları çözemedik derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…