aslaa hissetmedim canım
neden dersen o çok üstüme geldi evet yzüğü gittim dükkanında herkesin içinde attım
bizim herkes biliyodu annem babam tüm akrabalarım akrabaları ama bana dediki faceindeki de yakışıklıymış yüzüğü atmamız isabet oldu falan
baktım he öyle mi hiç uğraşmadım faceye yeni fotoğraflar koydum çktım gezdim özellikle kulağına gitti
açtı teli ağzına geleni saydı af edersin ama bundan sonra tecavüz etseler dönüp bakmam yardım etmem sana dedi çok dokundu hayatımdan çıkardım
hep gelen msj atan o oldu her seferinde nefretini hayatını mahvettiğimi yazdı bi kızın ayrılıktan sonra güçlü olması
onsuz da hayatına devam edebilmesi her erkeğe koyar bunun farkında olarak davran canım ben böyle yaptım yanımda arkadaşlarımı arayıp
bence burda byle çok rahat dolaşmasın tavsiyem falan dediğini bilirim takmadıgını göster ona umursama
sen hala öyle mi böylemi çelişkilerindesin..yanlış.. birini unutmak kayıtsız kalmak en büyük cezadır dün aradı ben sana aşıktım
niye böyle olduk ne zaman koptuk falan dedi sen bitirdin dedim oda senin özgürlük sevdan bitirdi bu ilşkiyi dedi bende o zmn daha rahat ezeceğin insan bul kendine
dedim kapadım teli.. böyle olucaksın hayatta 4T kuralı vardır... taparsan tepilirsin, tepersen tapılırsın...!
bunu hayatına geçirdiğin an vazgeçilmez olucaksın emin ol sadece duygularının esiri değil aklının veziri olmayı bilmen gerek tatlım
gel ben seni bi haftada toplarım
Galenia sana hayranım ya nasıl başarıyosun bunları
Biz ayrılalı 12 gün oldu sürekli mesaj atasım geliyor nasılsın diye.
Sonra diyorum ki benim kadar oda düşünse o atardı mesaj niye hep ben güçsüz çaresiz oluyorum anlamadım:26:
Nasıl başarıyo nasıl durduruyo kendini acaba.
Bazı geceler kafayı yicek gibi oluyorum belkide çoktan birini buldu.
Ah ah bugünlerde geçer ama benden çok şey götürcek onu anladım
[SUP][/SUP]
cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.
belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini
eet cecenn kesinlikle galenia süper ya sözleri fln varya bitirio beni bende aynı senin gibiyim cnm hem terkettim hem çok kötüyüm hem arasın istiorum hemde onla mutlu olamam diorum bilmiorum nasıl aşcaz bunları görünürde terkeden benim ama sebep onun yalanları. yani şuan kendini mağdur terkedilmiş görüo ve bende içten içe eet öle mi yaptım diip kendimi yiyip bitiriorum. bende çok güçsüz ve çaresiz gibiyim cnm inş hayırlısı olur hepimiz için. üstelik biz sözlüydük daa aileme bile söleyemedim...
[SUP][/SUP]
cecen arkadaşım bizim senle durumlarımız benzer.
yani seninki benimki kadar ileri gitmedi belki ama en azından seninle şuanki hislerimiz benziyo.
ikimiz de severken terkettik seninle yakın tarihlerde.
belki şöyle düşünüyosundur acaba terketmesemiydim ben mi büyüttüm.
inan varya bende çok dedim 2 defa ben terkettim ikisinde de geri döndüm. her dönüşümde daha beter oldu herşey.
şu an belki pişmansındır bitirdiğine çünkü özlüyosun. özlem aşk bu gibi duygular insanı yanıltıyo. unuttun mu bitti derken ne kadar kararlıydın. çünkü o an mantığın ön plandaydı ve öyle olması gerekiyodu. öyle olmasa diyemezdin bitti diye inan.
özlemle nasıl başa çıkacağına gelince ben valla idare etmeye başladım. nasıl mı?
kendimi en kötüsüne peşin peşin hazırlıyorum en kötüsü nedir? başka biriyle beraber olması evlenmesi filan. acı verse bile bunu hayal ediyorum acı verdikçe daha çok hayal ediyorum. ona aşkımdan çekeceğim en büyük acıları sanki gerçekleşmişcesine peşin peşin çekiyorum gibi bişey.. sonra diyorum ben bunu göze aldım. ayrıldım. bana dönmeyebilir başkasıyla çıkabilir evlenebilir. acı mı? evet acı. ama şu da bir gerçek. ne kadar özlüyor acı çekiyor olsam da bu böyle gitmezdi. böyle ömür geçmezdi. bu şekilde telkin et kendini. sen şimdi inan nasılsın msjı atsan bir iki üstüne gitsen eminim barışırsınız. ama bu anı kurtarmak olur. o an için rahatlarsın sevinirsin ama içinde hep yara kalır..bi gün öyle bi birikir ki, ve senin içindekinler birikene kadar adamın egosu öyle büyür ki. gene biter gene biter. adamın aklı başına gelse bile bu o kadar zaman alır ki sen onu o zamana zaten unutursun.
şunu demek isiyorum. tamamen tüketmeden çekip gidebilmek lazım bazen. en kötü ihtimalleri göze alarak. şimdi senin düşünmen gereken ya dönmezse ya başkasını seçerse olmamalı. ben onla bu şekildeyken bir ömrü geçirebilirmiydin olmalı. ben de halen çok üzülüyorum çok özlüyorum ama olay benden geçti çıkı artık. belki de bunları yaşamamız gerekiyomuş mutlu olmak için onla yada onsuz..
bu şekilde telkin et kendini ve seni en çok ne vurur bu ayrılıktan sonra onu düşün, gerçekmişcesine düşün. bi süre sonra beynin gerçek gibi görecek daha çok acı çekeceksin sonra da kabullenme evresi başlayacak. kıymetini anlar geri dönerse ne ala. dönmezse de bil ki demekki olacağı yokmuş. geri dönenler iki sebepten dönüyo. ya sonradan sevdiğini farkediyo yada sonradan kıymetini farkediyo.. bir tanesi bile dönmelerine ve herşeyin daha güzel olmasına yeter. ama bir tanesi bile yoksa ve olmayacaksa bu adamla.. zaen bunun sonu yokmuş tatlım acıyı ertelemenin manası yok. biraz karışık yazdım umarım anlatabilmişimdir. kendini yalnız hissetme bak ben de varım severken terkeden. bilsen ne emekler ne tavizler ne özlemler ne büyük aşk.. ama, dur bakalım. Allah bilir işini
canım sen heran onu düşünüp kafayı yiyosun ve kendini zor tutuyosun emin olki erkeklerde öyleler ama daha çok kafa dağıtabiliyorlar.. eğer başkasına gittiyse zaten sevin kurtulduğuna demkki böyle bir adammış üzülme cnm bu günlerde geçicek
SAKIN ATMA MESAJ SAKINZAMANLA GEÇİCEK ALIŞICAKSIN,ALIŞMAYA ÇALIŞMALISIIN.,
SENİNKİ ÇARESİZLİK DEĞİL SADECE alışkanlık ,git kuzenlerinle akrabalarınla mesajlaş konuş.o zaman biraz daha iyi hissedersin kendini canım.
YILMA,PES ETME,HEPİMİZ GEÇİYORUZ O YOLLARDAN ,AMA EMİN OL ,ZAAN GEÇTİKÇE DAHA İYİ OLUYORSUN,İYİKİ MESAJ ATMAMIŞIM DİYORSUN.
VE O ŞAHIS BİRKAÇ ZAMAN SONRA MERAK EDİP MESAJ ATIYOR,SENİ MUTLU OLDUĞUNU BİLDİĞİ ANDA DELİYE DÖNÜYOR Kİ BENİMKİ ÖYLEYDİ,HİÇ Mİ ÖZLEMEDİN,NE ÇABUK UNUTTUN DİYORDU ,DELİ OLUYORDUAMA HİÇBİR ZAMAN ONA HİSSETİRMEDİM ONU ÖZLEDİĞİMİ ..
cecen tatlım şuanda telaşlanmaması senin kadar kendini yiyip bitirmemesi çok normal. hemen 2 günde etekleri tutuşacak olsaydı zaten bu duruma gelmezdiniz. kız erkek diye ayrım yapmıyorum da ilişkide fedakar olan ve olmayan taraf için yorum yapıyorum. belli bi zaman dilimi var herkese göre değişen. ilişki içinde daha çok seven ( yada belli eden işte her neyse) daha çok çabalayan taraf ilişki bitince ilk günler kendini yer. diğer taraf için hala seviyo olsa bile sorun yoktur çünkü o bi boşluk ve rahatlama dönemindedir birazda senden aldığı güvenle.bizim ilk günlerde duyduğumuz hasret hala seven ama kılını kıpırdatmayan çünkü abiri caizse hali olmayan karşı taraf için belli bi süre sonra vurmaya başlar. o yüzden ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor deme. sen farkındasın olan bitenin ama o senden aldığı senelerin verdiği güvenle henüz farkında değil. ve senin ona verdiğin tavizlerin gösterdiğin sevginin büyüklüğüyle doğru orantılı olarak da farkına varma süreci uzuyacaktır. o yüzden siz, şu anda ben şöyleyim o neden böyle nasıl dayanabiliyo dicek durumda değilsiniz. o durumda olsaydınız zaten sen bu kadar severken bırakamazdın bu noktaya gelmezdi. aynı şey benim için de geçerli. sabır tatlım inan bende çok özlüyorum çok seviyorum ama sabır mevlam neylerse güzel eyler.
neden bunları yazdım biliyomusun. sen bu çocuğu belliki çok seviyosun. çok seven kişiler için terketmek çok zordur. en büyük ilacı da bence vicdan rahatlığı, ikinci büyük ilacı da zaman. sonradan vicdan yapacaksan yalvarmadan bi yanaş bakalım. eninde sonunda dayanamayıp döneceksen uzatmaman daha yerinde olur. olur da barışacak olursanız da takışma yalan mevzusunu açma üsüne de düşme asla suçlama ve sadece izle. yok eğer ben herşeyi göze aldım vicdanım rahat onu bi daha görmemeye razıyım tek derdim özlemek sarılamamak filan diyosan o zaman sorun yok. evlatlarını kaybediyo insanlar bu da geçer gider. tekrardan söylüyorum etkilemek asla istemiyorum ama etraflıca düşünmeni istiyorum gene de.
cnm ya çok ii geldi sözlerin eet çelişkilerdeyim şuan acaba hatamı ettim die ama çok benzer şeyler yaşamışız bgn bi ara çok kötü hissettim kendimi bi daa hayatımda olmama ihtimalini düşününce naparım ben onsuz gibi oldum ama biliorumki onlada olamıcam unutamıcam aşamıcam bişiyleri. hayatımda belkide hiç zorla karşılaşmadım bu sefer zor olanı başarmam gerekio sanırım çünkü inan sorunların üstüne hiç bişiy yok gibi devam etmek en kolayı. şuan onsuz olmak çok zor gelio hatta onu bi başkasıyla bile hayal etmek yıkıo beni hayır ya olmamalı diorum ama olanlarıda görmezden gelip devam etmekte mutlu etmio beni. o da aynı seninki gibi bana hayatımı hep mahvettin fln demişti aynen bigün arklarımla dışarı çıktım die başına bişiy gelirse kabul etmem seni demişti öle koymuştuki kim kimi kabul etmio ya diyip o günde terketmiştim ama gel görki sora hep geri dönüşlerim beni ona daa da bağladı halbuki kendi hep gezmiş ben yakalayana kadar itiraf bile etmedi. evet ona göre şuan bitiren benim ama bitirmeye sebep onun yalanları hoş şuan o farkında diil çünkü yalanlarının zaman aşımına uğradığını düşünüo böle bişiy olabilirmi ya bu bile deli edio beni yalanlar 2 ay önceydi şimdi geçti bunu bi daa konuşamazsın der gibi düşünüp kendini sınav öncesi terkedilmiş mağdur olarak görüo allah aşkına cnm sen söle farkına hiçmi varmaz bunlar hepmi kendi taraflarından bakarlar yalanlar söledi bende o zaman ağlamalarına dayanamadım tamam dedim die unuttummu yani. nasıl içi raat oluo hiçmi vicdanı sızlamıo bile bile nasıl beni suçlu görüo inanki bak 2gün oldu daa ve 40 kere vicdanıma sordum cidden şimdi diil sınavdan sora yapmalıydın die ya etkilenip ders çalışamazsa die ama dayanamadım en azından biliorumki bi mesleği var bi maaşı var aynı sınavın tekrarı mayısda da var bu bile ii hissettirmio kendimi bana hala çok büyük kötülük ettim die düşünüorum zamanlama açısından. cidden azap çekiorum allah affetsin beni inş. dilerim bigün anlar bana yok yere sölediği yalanların ne kötü olduğunu. şuan cidden çok aciz gibiyim dersaneye ot gibi gidip geliorum valla toparla beni cnm nasıl yapcaksan bıraktım kendimi sendeyim
cecen tatlım şuanda telaşlanmaması senin kadar kendini yiyip bitirmemesi çok normal. hemen 2 günde etekleri tutuşacak olsaydı zaten bu duruma gelmezdiniz. kız erkek diye ayrım yapmıyorum da ilişkide fedakar olan ve olmayan taraf için yorum yapıyorum. belli bi zaman dilimi var herkese göre değişen. ilişki içinde daha çok seven ( yada belli eden işte her neyse) daha çok çabalayan taraf ilişki bitince ilk günler kendini yer. diğer taraf için hala seviyo olsa bile sorun yoktur çünkü o bi boşluk ve rahatlama dönemindedir birazda senden aldığı güvenle.bizim ilk günlerde duyduğumuz hasret hala seven ama kılını kıpırdatmayan çünkü abiri caizse hali olmayan karşı taraf için belli bi süre sonra vurmaya başlar. o yüzden ben dayanamıyorum o nasıl dayanıyor deme. sen farkındasın olan bitenin ama o senden aldığı senelerin verdiği güvenle henüz farkında değil. ve senin ona verdiğin tavizlerin gösterdiğin sevginin büyüklüğüyle doğru orantılı olarak da farkına varma süreci uzuyacaktır. o yüzden siz, şu anda ben şöyleyim o neden böyle nasıl dayanabiliyo dicek durumda değilsiniz. o durumda olsaydınız zaten sen bu kadar severken bırakamazdın bu noktaya gelmezdi. aynı şey benim için de geçerli. sabır tatlım inan bende çok özlüyorum çok seviyorum ama sabır mevlam neylerse güzel eyler.
kokoşkedi
anladım tatlım. yaşanmışlıklar birikenler, içinden gelmiyo.. buraya yazdıklarından çok daha fazlasını yaşamışsın belli ki. gücün kalmamış. en güzeli dua etmek. en iyi o kurtarıyo insanı. güzel haberlerini alırız inşallah ileride.
ahh kuzum benim keşke yaşadığım yere gelme imkanın olsa ben bulgaristanda psikoloji okuyorum
burda terapi merkezi gibi bi yer açıcam sonundaayrılan kızları toparlama kampı
şaka bi tarafa vicdanına hesap soracağın ben üzülürken oda üzülüyo muydu diye sor kendine
yani dost acı söyler bilirsinsana verdiği değeri yavaştan azaltmaya başlamış
ama şöyle düşün sana kendini özel hissettirmiyosa daha şimdiden sen bu adamla nasıl evlenicektin:26:
sırf seviyorsun veya seviliyordun diye şimdi bunları düşünmenin sırası değil
huzursuzluklarının sebebi o ise; bırak o düşünsün tatlım mantıklı düşün lütfen seviyorsun diye düşünüp vicdan muhasebesi yapma
belkide büyük bi hatanın eşiğinden döndün bilemezsin ki bu diğer kızlar içinde geçerli
belkide allah onu zamanında hayatından iykide çıkarmışım diyeceğin birini çıkartıcaktır karşına..
sıkma canını canım ben yanındayım herşey olacağına varır..
ben de aynı şekilde.. daha önceki ayrılıklarımızda işten izin alıp birinde uçakla erzurumdan istanbula gelmiştim bikaç saatliğine sırf barışmak için. diğerinde de gene işten izin alıp alaşehirden izmire gelmiştim şubesinin önüne kadar ve gene barışmak için dayanamıyodum. ama her geldiğimde hazırlıksız yakalanıyodu ya, gözlerindeki mutluluğu gülümsemeyi görüyodum beni ilk gördüğünde. bir iki dakika sonra maskesini giyerdi gene üff püff neden geldin ben gel demedim kendin geldin bilmemne. gene şimdi bu hafta iki gün tatildi okul.. gitsem eninde sonunda barışırız. ama zerre gidesim gelmedi. çünkü artık onu kendime haklı çıkaramıyorum. aramasını bazen isiyorum ama mantıklı düşününce istememeye başlıyorum. ne değişecek ki. ne dicek ki. 2 senedir sevilmediğime istenmediğime bana tahammülü kalmadığına inandırıldım ben. ne değişecekki 20 günde . yakın bi arkadaşımın şöyle bi sözü vardır. seni taşıyamayan dal 2 günde güçlenip taşıyacak duruma gelemez diye. o hesap
bi de ben kendimi biliyorum huyumu suyumu iyi tanıyorum. herhalde dünya üzerindeki en kaprissiz anlayışlı tatlı dilli çözümcü insanlardanımdır yani. ama tam tersiyle suçlanıyorum. örnek vereyim, bikere izmire gelmişti yıllık izne. 8.15 de otogarda olacaktı.süpriz yapayım karşılayayım dedim. ben de daha saat 8 değildi otogara girmek üzereyken arayayım dedim nolur nolmaz otobüsün erken geelceği tutar. o da servise bindim ya neden zahmet ettin sabahın bu saatinde kalkmış oldun filan dedi. ben de yok önemli değil istersen bi yerde in servisten oturur çay içeriz ben bırakırım seni arabayla eve demiştim. gelen cevap- ya hep kafana göre işler yapıyosun bu da sana ders olsun annem kahvaltıya bekliyo kusura bakma madem gelecektin zamanında orada olaydın.- ben de bişi demedim cevap yazmadım. akşam normal normal konuşuyoruz sabahki mevzunun imasını bile etmiyorum inanılmaz bişey havadan sudan konuşurken birden bana öyle bi bağırdı ki suratıma kapattı. ben ne olduğumu şaşırdım anlam veremedim. akşam msj aıyorum noldu noldu diye. sonra arıcam seni şimdi dışarıdayım filan dedi. sonra da bi msj çekti bana " biraz sert çıktım kabul ama sende kapris yapmak için aramışsın bak şu 10 günde biraz kafamı dinleyeyim anlıyomusun"... yaa işte böyle arkadaşlar bırak kaprisi sesimde en ufak ima bile yoktu.. ben bilmezmiyim huyumu suyumu kaprisin k si yanımdan geçmez. ama sorsan benden kaprislisi sorun çıkaranı yok. bari sus be adam bari suçlama. şaka gibi valla şaka gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?