ah cecen ne diyosun yao gün sürpriz yaptım diye suçlu oldum. normal bi erkek o msja ne cevap verir. hadi gelmesin annesi bekliyo tamam eyvallah ama -aşkım ben gelemicem annem bekliyo kusura bakma lütfen haberim olsaydı keşke baştan- filan dese ben ona zaten tamam aşkım sorun değil derdim. attığı mesaja bak. gene bişey demedim. böyle demiş olsa da ben kapris yapsam gene de hadi bi derece haklı. onu bile demedi. ben kapris bile yapmadım. durduk yere üzerine bi de kaprislilikle suçlandım. olana bak. benim de dengemi bozdu. daha ne kadar anlayışlı olabilirim kızlar?
bi de ben kendimi biliyorum huyumu suyumu iyi tanıyorum. herhalde dünya üzerindeki en kaprissiz anlayışlı tatlı dilli çözümcü insanlardanımdır yani. ama tam tersiyle suçlanıyorum. örnek vereyim, bikere izmire gelmişti yıllık izne. 8.15 de otogarda olacaktı.süpriz yapayım karşılayayım dedim. ben de daha saat 8 değildi otogara girmek üzereyken arayayım dedim nolur nolmaz otobüsün erken geelceği tutar. o da servise bindim ya neden zahmet ettin sabahın bu saatinde kalkmış oldun filan dedi. ben de yok önemli değil istersen bi yerde in servisten oturur çay içeriz ben bırakırım seni arabayla eve demiştim. gelen cevap- ya hep kafana göre işler yapıyosun bu da sana ders olsun annem kahvaltıya bekliyo kusura bakma madem gelecektin zamanında orada olaydın.- ben de bişi demedim cevap yazmadım. akşam normal normal konuşuyoruz sabahki mevzunun imasını bile etmiyorum inanılmaz bişey havadan sudan konuşurken birden bana öyle bi bağırdı ki suratıma kapattı. ben ne olduğumu şaşırdım anlam veremedim. akşam msj aıyorum noldu noldu diye. sonra arıcam seni şimdi dışarıdayım filan dedi. sonra da bi msj çekti bana " biraz sert çıktım kabul ama sende kapris yapmak için aramışsın bak şu 10 günde biraz kafamı dinleyeyim anlıyomusun"... yaa işte böyle arkadaşlar bırak kaprisi sesimde en ufak ima bile yoktu.. ben bilmezmiyim huyumu suyumu kaprisin k si yanımdan geçmez. ama sorsan benden kaprislisi sorun çıkaranı yok. bari sus be adam bari suçlama. şaka gibi valla şaka gibi..
cnm ya çok ii geldi sözlerin eet çelişkilerdeyim şuan acaba hatamı ettim die ama çok benzer şeyler yaşamışız bgn bi ara çok kötü hissettim kendimi bi daa hayatımda olmama ihtimalini düşününce naparım ben onsuz gibi oldum ama biliorumki onlada olamıcam unutamıcam aşamıcam bişiyleri. hayatımda belkide hiç zorla karşılaşmadım bu sefer zor olanı başarmam gerekio sanırım çünkü inan sorunların üstüne hiç bişiy yok gibi devam etmek en kolayı. şuan onsuz olmak çok zor gelio hatta onu bi başkasıyla bile hayal etmek yıkıo beni hayır ya olmamalı diorum ama olanlarıda görmezden gelip devam etmekte mutlu etmio beni. o da aynı seninki gibi bana hayatımı hep mahvettin fln demişti aynen bigün arklarımla dışarı çıktım die başına bişiy gelirse kabul etmem seni demişti öle koymuştuki kim kimi kabul etmio ya diyip o günde terketmiştim ama gel görki sora hep geri dönüşlerim beni ona daa da bağladı halbuki kendi hep gezmiş ben yakalayana kadar itiraf bile etmedi. evet ona göre şuan bitiren benim ama bitirmeye sebep onun yalanları hoş şuan o farkında diil çünkü yalanlarının zaman aşımına uğradığını düşünüo böle bişiy olabilirmi ya bu bile deli edio beni yalanlar 2 ay önceydi şimdi geçti bunu bi daa konuşamazsın der gibi düşünüp kendini sınav öncesi terkedilmiş mağdur olarak görüo allah aşkına cnm sen söle farkına hiçmi varmaz bunlar hepmi kendi taraflarından bakarlar yalanlar söledi bende o zaman ağlamalarına dayanamadım tamam dedim die unuttummu yani. nasıl içi raat oluo hiçmi vicdanı sızlamıo bile bile nasıl beni suçlu görüo inanki bak 2gün oldu daa ve 40 kere vicdanıma sordum cidden şimdi diil sınavdan sora yapmalıydın die ya etkilenip ders çalışamazsa die ama dayanamadım en azından biliorumki bi mesleği var bi maaşı var aynı sınavın tekrarı mayısda da var bu bile ii hissettirmio kendimi bana hala çok büyük kötülük ettim die düşünüorum zamanlama açısından. cidden azap çekiorum allah affetsin beni inş. dilerim bigün anlar bana yok yere sölediği yalanların ne kötü olduğunu. şuan cidden çok aciz gibiyim dersaneye ot gibi gidip geliorum valla toparla beni cnm nasıl yapcaksan bıraktım kendimi sendeyim
valla olsa imkan gelirdim sana uça uça şişirirdik başını artık :) eet cnm vicdanıma onuda soruyorum o üzüldümü die ama sora diorumki bunu ona sölesem o zaman bırakmıcaktın beni diecek kendin ettin kendin buldun ben nie üzüliyim die düşüncek ama gördüğün gibi ben hala onun açısından düşünüyorum empati yapıyorum kendimi düşündüğüm an farkına varıcam heralde herşeyin.
eet belki büyük bi hatanın ucundan döndüm ama ben hala dier yönünü düşünüyorum ya pişman olursam hata yaptıysam die onu çok seviyorum beni sevdiğinide biliorum belki yaptıklarıda unutulcak şeylerdi ben büyütüyorum ama ben böleyim şuan barışsak bile ben biliyorum ki yazın londraya giderse yada doğum günümde yine gelmezde sadece kargoyla bi hediye atarsa ben yine mutsuz olcam sabret evlenince beraber olcas die düşünmekte artık yalan gelio evlilik zaten monoton bişiy şimdi ben senle bi kahve içmeye gidemiosam evlenince gitsem nolcak ztn her akşam icces ben böleyim malesef o yüzden kızıyom ya kendime. artık hep kötü düşünüom belkide gitcek gelmicek die yani kararsızlıklar ihtimaller deli edio insanı. inş yok yere heba etmiorum herşeyi. farkındaysan hep pişman olmaktan korkuyorum önüme bakamıyorum şuan belkide aramaması bnm için ii bişiy çünkü arasa ne değişcekki. demiştin ya kandığım yerden devam :) affet dese bi daa hatırlamıcammı? yada ben arasam desem pişmanım cidden bi daa aklıma gelmicekmi? suan kpss'ye 4ay kaldı ona da odaklanamıyorum ve bu benim son şansım başarmam lazım en azından bi işim olmalı ki hayatıma yön verebiliyim anne babaya da yük olmak bi yere kadar sonuçta. bugün türkçe paragraf okurken bile o geldi aklıma başlıom ağlamaya zaman herşeyin ilacı diolar ama daa çok yeni benim önümde baya bi zaman var anlaşılan inş ders çalışmama çok fazla engel olmaz bu yaşananlar.
şunuda diom bak sende işini düşünüon ama benim elde tutulur hiç bi işim yok onun en azından var bazen herşeyin fazlasını istemeyede gerek yok bence yani sen biras daa bekle ben sunuda yapıyım su sınavıda verıyım londrayada gıdıyım nasıl olsa bekleyen bırı var çoğu insan 4-4lük evlenmıokı ya. evlenıncede karıyere devam eden çok ama işte bunlar bnm tarafımdan gördüklerim o böle düşünmüo herşeyi halledelim öle olsun derdınde farklı pencerelerden bakıos hee 2mizinde işi yok gücü yok 5parasız olsak tamam hak vercemde ama ben böle birine vuruldum işte. bi söz vardıya ne yardan vazgeçio ne serden aynen öle benimki. evet beni sevio çocuklarının annesi olarak beni görüo biliyorum ama nasıl olsa beni bırakmaz die de yalanlarıyla beni oyalamasına kandırmasına gerek yok beni öle bi kaybetsin istiorumki ilerde süper bi kariyeri olsun ama hep beni arasın gözleri değdimi die sorsun kendine yada ohh desin ayağıma bağ olan yok artık istediğimi yapıyım die düşünsün hakkında onun içinde hayırlısını diliorum ama işte keşke birasda ben güçlü olabilsem ne istediğimi cidden bilsem ve evet bu diyebilsemyine kafan şişti cnm dimi
yok canım şişmedi kafam başka işim mi var be canım napıyım dinliyorum sizleri kafam dağılıyo
ama ne yapıyosan canım arkasında durarak yap yani vazgeçme yada hiç girme o yola..
sen onu çocuklarının babası olarak görüyo musun önce onu sor kendine?
cevabın evetse gurur falan dinleme ama şöylede bişey var ikinizede zaman lazm sevdiğinden eminsen eğer
bırak zamana sınavına konsantre ol çalış kazan daha sonra birbirnizin karşısına çıkın belkide tek sorun sen değildin
çok sıkıntılı bi anına denk geldin patladı ama geriye dönmeyide yediremedi
ve bence seni suçlamıyo bile ama sen kendini suçlarsan o psikolojini ona hissettirirsen emin ol oda öyle görücek
bunu şöyle özetliyim çocuksun bisikletten düşüyosun canın acıyo ama annen yok bişi olmadı nolucak hadi kalk bakalım
dediğinde ağlamadığını farkediyosun yada; annen direk koşuyo seni sarıyo çok acıyo mu diye panik yapıyo sen ağlamaya başlıyosun
vicdan azabı tamamen sana kalmış ben o...la konuşuyorum sen yaptın sen ettin dedikçe hata tek taraflı değildir sen hiçmi yapmadın diye
onu bastırıyorum bu sefer boyun eğmediğimi görünce kendi yumuşak konuşmaya başlıyo ama diyorum ya herşeyin hayırlısı sen bu süre içinde
ne ara ne sor gururlu ama mağruru oyna.. eğer görüşme şansın olursada laf sok ama sakın ağlama sarılma özledim seviyorum deme
sen hep beni bıraktınlarla onu vicdan muhasebesine yollaistediğin zamanda yazz bana ben sıkılmıyorum kendini suçlama kafanı kendini dinle sadece
öptümm
biz büyütüyoruz gözümüzde gönlümüzde sonrada çıktıkları yerde kalıyolar brn 3 sene flört döneminde çok nazlıydım kaprisliydim her dedigim olurdu 1.5 yıldır nnişanlıyız nişandan sonra tam tersi olduk ben herseyi çekiyorum çok zorr kızlar ewlennce ne olcak bilmiyorum:18::18::18::18:
valla cnm ben artık onu ne olarak görüyorum hiç emin diilim içimde koca bi boşluk var gibi onu biliyorum günlerce hiç susmayan telim çalmaz oldu fln alışmaya çalışıyorum bgn yataktan çok üzgün bi şekilde uyandım kahvaltıda babam hayırdır bi sorunmu var dediğinde bişiy diemedim gözlerim doldu çaktırmamaya çalıştım çok zordu. dün gece face'ine girdim beni engellemiş fotoları kaldırmış ama şifreyi henüz değiştirmemiş nie anlamadım. bikaç arkıyla normal muhabbet etmiş doğum günü mesajı fln atmış yani ii gibi görünüo belki ben girip bakarım diemi değiştirmedi şifreyi anlamadım. ok acı çakmio gibi görünmesi beni üzdü tabiki hatayı bende gördü heralde ama bi yandanda sevindim fenalarda diil demekki ders çalışıo vicdanıma su serpildi... yani cnm artık konuşurmuyuz bilmiorum ben arayamam çünkü dicek bişiyim yokki sölenecek herşeyi söledim ve bitti dedim o da hiçbirine cevap vermdi saolsun onunda diceği pek bişiy kalmadı sanırım karşılıklı bitişini kabul ettik bilmiom bi daa haberleşirmiyiz...
galenia-cım bu arada cidden foto süper 1ay sora öle olcaksam vicdan muhasebem ve acabalarım bitcekse şuan ağlamaya razıyım
ağla canım içine akıtma gözyaşlarını sonrasında emin ol ağlamak için sebep bile bulamıcaksın
bi arkadaşım var bi çocugu seviyodu bz uludağa gitmiştik arkadaşlarla o gün çocuk bunu yalan sölüyosun diye terketti
bi saat geçmedi telde ağladı hergün kzı aradı kız soğudum senden dedi vazgeçmedi kıza sevgililer gnü içn resimlerle hediye yapmıştı
ve bi haftalık ilişkiydi bugün bana msj attı ve hala sevdiğini söyledi aradan bide zaman geçmiş düşün
seven erkek dayanamıyo ne olursa olsun yapamıyo yani benle buluşmak istedi kıza emek verip hediye yapmış onu vericem benden son hatıra kalsın dedi
üzüldüm haline bursada olsaydım alıp gerçekten verirdim yani :S
kızlar bugün oğzn ablası faceteydi karşılaştık aramızda çok iyidir
siz eski sevgilisinz selam verip alın en azından dedi
o kızı sevmiyo bunuda biliyosun acı çektirmeyin kendinize dedi
bende sustum yakında barışırsak hiç şaşırmayın...
oooff oofff ses yok seda yok geçmio vakitler inanki 2 saattir ders çalışıom gel görki ne okudum onu bile hatırlamıyorum arasın istiorum artık dayanamasın. ama aramıcak o da sıkıldı çünkü bi dargın bi barışık. üstelik çok asiyim evde annemle babamla bile muhabbet etmiorum odama kapandım kimse bana bişiy sormasın istiorum. etrafımdaki nişanlı çiftleri düşünüorum hepsi düğün hazırlığı yaparken ben neden başaramadım diorum neden herkes mutlu da ben diilim nerde hata yaptım allahım bu haftasonu kuzenimin nişanı var ve ben gitmek zorundayım yalandan eğlenmek zorundayım nasıl gidio dienlere ii demek zorundayım bgn çok daa beterim galenia...
kızlar bugün oğzn ablası faceteydi karşılaştık aramızda çok iyidir
siz eski sevgilisinz selam verip alın en azından dedi
o kızı sevmiyo bunuda biliyosun acı çektirmeyin kendinize dedi
bende sustum yakında barışırsak hiç şaşırmayın...
oooff oofff ses yok seda yok geçmio vakitler inanki 2 saattir ders çalışıom gel görki ne okudum onu bile hatırlamıyorum arasın istiorum artık dayanamasın. ama aramıcak o da sıkıldı çünkü bi dargın bi barışık. üstelik çok asiyim evde annemle babamla bile muhabbet etmiorum odama kapandım kimse bana bişiy sormasın istiorum. etrafımdaki nişanlı çiftleri düşünüorum hepsi düğün hazırlığı yaparken ben neden başaramadım diorum neden herkes mutlu da ben diilim nerde hata yaptım allahım bu haftasonu kuzenimin nişanı var ve ben gitmek zorundayım yalandan eğlenmek zorundayım nasıl gidio dienlere ii demek zorundayım bgn çok daa beterim galenia...
Hayırlısı olsun canım senin için bizleride haberdar ederisin başlarsanız eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?