Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Çok haklısın canım benim bundan daha fazla anlayışlı (istesende) olamazsın
Birazda karşı tarafın anlayışlı olması lazım
Tek taraflı olmuyo bişeyler malesef...

cidden cnm şaka gibi sen o gelcek die heyecan yap hazırlan kalk git yaptığına bak annesiyle hiç mi kahvaltı yapmıo sanki seninle geçirceği zaman onun için asla tercih meselesi bile olmamalı yani bence çok ayıp etmiş üstelik dediğin gibi tatlı dille de izah etmemiş suçlamış yuh diorum başka bişiy demiorum sana şunu da sölim cnm ama tatlı dille izah etseydi bile ben yine kızardım sana ayırcak en azından 5dk sı olmalıydı sen çok ii idare etmişin ama değmez bence öle birine...

hoooop hopppp hyr öle salmak yok kendini
dünyanın sonu mu bak kızarım sanaa
yaaa annen mi öldü baban mı neden senin olmayan birini bu kadar öenmseyip en güzel yıllarını mahvediyosun
iyi biri olsaydı anlayışlıda olurdu artık eski sevgilin o senin unutmanın zamanı değil mi?
sınava kadar çalışmayı düşünen biri seninde aynı sınava gideceğini düşünmüyo mu neden kendini üzüp suçluyosun?
bence o şimdi gayet rahat kafasına bile takmıyo onun içi rahatken sen niye hep hata bende diye diye bakıyosun olaya?
bunların cevabını verebiliyo musun kendine canım.. ona acımayı bırak ayrılmanız ayrılmamanız onun yada senin elinde olan bişi değil
o an durum onu gerektirmiş kimse ayrıldı diye kendini kapatıp sınavlara çalışmamazlık etmez heralde.. bi ilişkide inandığım çok hep daha çok seven taraf vardır
kızla erkekle alakası yok. bu böyledir sen çok sevmişsin ya o? onun umurunda mı hyrlısı buymuş de kendini üzmeye değmez ortada affedilcek bi durum yok bence
farkettimde sen normaldede sanırım böyle hep kendini suçluyosun senin vicdan muhasebesi yapman için zemin hazırlamış daha düzgün cümleler kursaydı,
bu halde olmazdınız zaten hatayı kendinde aramaktan vazgeç sen benim yaşadıklarımı yaşasan ayakta durucak halin kalmazdı demek

yok canım şişmedi kafam başka işim mi var be canım napıyım dinliyorum sizleri kafam dağılıyo
ama ne yapıyosan canım arkasında durarak yap yani vazgeçme yada hiç girme o yola..
sen onu çocuklarının babası olarak görüyo musun önce onu sor kendine?
cevabın evetse gurur falan dinleme ama şöylede bişey var ikinizede zaman lazm sevdiğinden eminsen eğer
bırak zamana sınavına konsantre ol çalış kazan daha sonra birbirnizin karşısına çıkın belkide tek sorun sen değildin
çok sıkıntılı bi anına denk geldin patladı ama geriye dönmeyide yediremedi
ve bence seni suçlamıyo bile ama sen kendini suçlarsan o psikolojini ona hissettirirsen emin ol oda öyle görücek
bunu şöyle özetliyim çocuksun bisikletten düşüyosun canın acıyo ama annen yok bişi olmadı nolucak hadi kalk bakalım
dediğinde ağlamadığını farkediyosun yada; annen direk koşuyo seni sarıyo çok acıyo mu diye panik yapıyo sen ağlamaya başlıyosun
vicdan azabı tamamen sana kalmış ben o...la konuşuyorum sen yaptın sen ettin dedikçe hata tek taraflı değildir sen hiçmi yapmadın diye
onu bastırıyorum bu sefer boyun eğmediğimi görünce kendi yumuşak konuşmaya başlıyo ama diyorum ya herşeyin hayırlısı sen bu süre içinde
ne ara ne sor gururlu ama mağruru oyna.. eğer görüşme şansın olursada laf sok ama sakın ağlama sarılma özledim seviyorum deme
sen hep beni bıraktınlarla onu vicdan muhasebesine yolla istediğin zamanda yazz bana ben sıkılmıyorum kendini suçlama kafanı kendini dinle sadece
öptümm

gün gelicek hepimiz böyle olucaz

Eklentiler

• $428710_325069694203530_207749799268854_937919_2011635606_n.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39

valla cnm ben artık onu ne olarak görüyorum hiç emin diilim içimde koca bi boşluk var gibi onu biliyorum günlerce hiç susmayan telim çalmaz oldu fln alışmaya çalışıyorum bgn yataktan çok üzgün bi şekilde uyandım kahvaltıda babam hayırdır bi sorunmu var dediğinde bişiy diemedim gözlerim doldu çaktırmamaya çalıştım çok zordu. dün gece face'ine girdim beni engellemiş fotoları kaldırmış ama şifreyi henüz değiştirmemiş nie anlamadım. bikaç arkıyla normal muhabbet etmiş doğum günü mesajı fln atmış yani ii gibi görünüo belki ben girip bakarım diemi değiştirmedi şifreyi anlamadım. ok acı çakmio gibi görünmesi beni üzdü tabiki hatayı bende gördü heralde ama bi yandanda sevindim fenalarda diil demekki ders çalışıo vicdanıma su serpildi... yani cnm artık konuşurmuyuz bilmiorum ben arayamam çünkü dicek bişiyim yokki sölenecek herşeyi söledim ve bitti dedim o da hiçbirine cevap vermdi saolsun onunda diceği pek bişiy kalmadı sanırım karşılıklı bitişini kabul ettik bilmiom bi daa haberleşirmiyiz...

galenia-cım bu arada cidden foto süper 1ay sora öle olcaksam vicdan muhasebem ve acabalarım bitcekse şuan ağlamaya razıyım

behamerim yaaaa öyleler öyleler........ ben evliyim bide evlenince daha iyi görüyosun buunu. uyuz şeylerrr

canım azda olsa düşüncelerinin değiştiğine sevindim klişe cümledir belki htta kesinlikle ama zaman herşeyin ilacı..
seninde geçicek belki yeni yaraların başlıycak özellikle vicdan yapman için açık bırakmışta olabilir
yada bak gör demek için bunu kendi bilir ama üzülme tek diyecğm şey bi an toparlan dersine yoluna bak..

kızlar bugün oğzn ablası faceteydi karşılaştık aramızda çok iyidir
siz eski sevgilisinz selam verip alın en azından dedi
o kızı sevmiyo bunuda biliyosun acı çektirmeyin kendinize dedi
bende sustum yakında barışırsak hiç şaşırmayın...

galenia-cım bu arada cidden foto süper 1ay sora öle olcaksam vicdan muhasebem ve acabalarım bitcekse şuan ağlamaya razıyım

ağla canım içine akıtma gözyaşlarını sonrasında emin ol ağlamak için sebep bile bulamıcaksın
bi arkadaşım var bi çocugu seviyodu bz uludağa gitmiştik arkadaşlarla o gün çocuk bunu yalan sölüyosun diye terketti
bi saat geçmedi telde ağladı hergün kzı aradı kız soğudum senden dedi vazgeçmedi kıza sevgililer gnü içn resimlerle hediye yapmıştı
ve bi haftalık ilişkiydi bugün bana msj attı ve hala sevdiğini söyledi aradan bide zaman geçmiş düşün
seven erkek dayanamıyo ne olursa olsun yapamıyo yani benle buluşmak istedi kıza emek verip hediye yapmış onu vericem benden son hatıra kalsın dedi
üzüldüm haline bursada olsaydım alıp gerçekten verirdim yani :S

oooff oofff ses yok seda yok geçmio vakitler inanki 2 saattir ders çalışıom gel görki ne okudum onu bile hatırlamıyorum arasın istiorum artık dayanamasın. ama aramıcak o da sıkıldı çünkü bi dargın bi barışık. üstelik çok asiyim evde annemle babamla bile muhabbet etmiorum odama kapandım kimse bana bişiy sormasın istiorum. etrafımdaki nişanlı çiftleri düşünüorum hepsi düğün hazırlığı yaparken ben neden başaramadım diorum neden herkes mutlu da ben diilim nerde hata yaptım allahım bu haftasonu kuzenimin nişanı var ve ben gitmek zorundayım yalandan eğlenmek zorundayım nasıl gidio dienlere ii demek zorundayım bgn çok daa beterim galenia...

hadi ya hayırlısı olsun cnm hayırsızsa nasip etmesin allahım kimseye yok yere acılar yaşatmasın gerçek aşk kazansın...

Bırakma kendini canım benim özellikle niye benim başıma geldi diye düşünme hiç
Çok daha beter şeyler yaşayanlar var.
Kimsenin evliliğide dört dörtlük değil sonuçta evlenip ayrılanda çok,onlar nasıl alışıyo düşünsene...

Yani senden çok daha zor durumda olan insanlar var onları düşünüp kendi haline şükret.
Bak bizde seninle aynıyız ses yok karşıdan bende çok kötüyüm ama sabrediyorum herşeye rağmen.

Bugün telimide kapattım açmıcam uzun bir süre tamamen derslere odaklanmam lazım,sende öyle yap canım

Hayırlısı olsun canım senin için bizleride haberdar ederisin başlarsanız eğer

kuzucum dünyanın sonu mu allah aşkına yaaa eşlerinden ayrılanlar aldatılan napsın
senin burcunun ikizler olduguna inanmamaya başladım bu kadar güçsüz oldugunu düşnmüyorum
eğleniceksin tabiki neden yalandan gülmek bu kadar mı zor emin ol çık karşısına ama bitik bi halde değil
çok güçlü bi şekilde başın dimdik o zaman o pişman olur.. ağlamak güçsüzlüktür hep mutlusun sen
kendine şunu söle: ben ne gemiler yaktım kıçı kırık bi sevdanın lafı mı olur...

Hayırlısı olsun canım senin için bizleride haberdar ederisin başlarsanız eğer

ayy ben bu çocuğu seviyorum galiba yaaaaaa
ama kendime itiraf etmekte zorlanıyorum sanırım offf
inş tatlım inş güzel haberlerimi alırsınız.. bi sene aradan sonra nasıl başlıcaksak artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…