zaten ben kimle konuşsam sen ikizler olamazsın dio bende anlamadım :) valla bi lise arkım var o derdiki kızım sen lisede bölemiydin aman olursa olsun banane ya fln :) kızardım o kdar duygusuzmuyum be die demekki bu adam benim feleğimi şaşırttıbide şuna kızıyom şifresini değiştirmedi die hala girip bakıom ya arada takip ediom ya faceden o da deli edio beni. karşısına çıkabilcek bi durumum yok cnm farklı şehirlerdeyiz anca takılarını fln almaya gelirse çıkarım heralde inş o zamana kadar da toparlarım kendimi. şuan cidden bencil olmak istiyorum sadece kendimi düşünmek istiyorum ama yapamıyorum henüz. alıyom kitabı elime 50 sayfa okumuşum bi bakıomki ne okumuşum hiç hatırlmaıyorum ne zaman buraya bişiyler yazsam daa da ii hissediorum kendimi bakalım zamanla ya batcas ya çıkcas. senin ufukta bişiyler var gibi hadi hayırlısı bakalım :)
oluuur oluuuur sevgi zamanla yerini tadını buluryalan dünyada böyle sölemişti adam çok sevindim canım ablası böle dediyse eminimki bi bildiği vardır
eet cnm basit şeyler birike birike bu hale getirdi bizi. ona göre bişiy yok yaşandı bitti ama öle olmuyo hiçbişiy yok gibi davranmak devam etmek en kolayı şuan sonumuz ne olur bilemem ama benim mutlu olmam için onun yalanlarını unutmam lazım kariyerinin zirvesine tırmanırken hep onu sabırla beklemem lazım londrayada gıtsın gelsın askerede gıtsın gelsın sora işte sıra bana gelsinde bişiyler yapalım çünkü hep onu bekleyen bi kız var bunu bilio ben isterdimki nasıl olsa bi işin var birarada olalım sora bereber yapalım kariyerdi fln neden ayrı kalmak zorundayız hep. gel görki ayrı kalsakta herşey ii gitse yine ok dicem ama bu süreçte hep yalanlar sölemiş bana. atıyorum evden cıkmıorum işe gidip geliorum ders çalışıorum sende öle yap dediğinde hep gezmiş yada bizim çocuklarla dışarda olcam dediğinde hep kızlı erkekli takılmış ok bunlar yanlış diil ama neden gizli saklı ve neden ben yapamazken sen yaptın konduramırom cnm bunları kendime daa beterleride var ama bunlar bile beni kırmaya çok ama çok yetio...şimdi lonrdaya gitcek olmasına nasıl güveniyimki öle bişiy olsunki allahım bana güç versin söksün alsın içimden onu. o da öle bi zaman gelsinki dönüp arkasına baktığında ben onu hayatımın merkezine koyarken bana yaptıklarından utansın...
tatlım benim bu güç senin elinde yani sen istedikten beyninde bitirdikten sonra hiç kimse engel olamaz
bana da hep unut bak o yoluna bakıyo diyorlardı nsl unutayım tam karşımda oturuyo
hem ben unutmak istemiyodum baktım olmuyo unutucam dedim gerçekten kafan rahat oluyo en azından acı çekmiyosun
sen kendini sorgula bence bu çocuğun eksilerini artılarını topla mantık terazine koy bakalım hangisi daha ağır gelicek
evli biri olarak kızlar size bişi söyliyeyimmi bir erkek yalan söylüyorsa o erkeği unutun gitsin ondan hiçbir şekilde fayda göremezsiniz ,ben eşimle evlenmeden hatta ilişkimize başlamadan daha böyle bir anlaşma yaptım ve Allah'a şükür yalan hiç söylemedi ,ben hep ona derim sırf ben üzülmeyeyim diye yalan söyleme sakın çünkü beni üzmeyeyeim derken o davranışınla beni dahada kahredersin derim varsa yanlış bir durum anlat belki ben yanlış davrannışını bana samimi bir dilde anlattığın için affedeceğim haa belki 1-2 gün küs dururum ama 3. gün barışırım bunu bil ama tabi yaptığın hataya yanlışa bağlı diyede gözünü korkuturumbu arada galenia senin şu 6.his konusu beni çok etkiledi şu an keşke o özellik 5 dak. lığına bende olsa ve eşimin benim hakkında ve çevresindekilerle ilgili ne düşündüğünü bilseydim eğer onu haksız yere üzüyorsamda kendimi affettirmek için onun gönlünü alabilseydim ama ters bir durum varsa da gerekeni yapabilseydim
ben artık kimseyi suçlamak istemiorum hayırlısını istiyorum eet bi tarafım unutmak istio ama dier tarafım keşke böle olmasaydı mutlu olsaydık dio keşke bu kadar kariyer manyağı biri olmasaydı bana yalanlar sölemeseydi benim tek suçum onu hayatımın merkezine oturtmaktı bak şimdi çık git dedim kocaman bi boşluğa attı beni. düşünsene defalarca mesajıma tek cevap bile atmayan adamı hala hergün düşünüyorum bu kadar da aptalım işte. belki sadece sevgilim olsaydı bu kadar da zorlanmıcaktım sözlü olmak ailelerin işin içinde olması çok daa zor herkes düğün ne zaman die sorarken bitti demek meraklı bakışlar hepsi o kadar ağır gelcekki 5yıl bu ya hep ii olduğunu anlattım durdum herkese şimdi nasıl derim yalancının biriydi beni hep oyaladı başka planları varmış die bunları kaldıramıorum işte cnm çoğu zaman...
tatlım ben varım naptın aramadın dmi bu kadar beklemen eziyet çekmen boşa olmasınböyle söylediğine göre demkki gerçekten ayrılmamışsın sadece burnu sürtüp geri gelmesini istemişsin.. biraz daha bekleyelim bakalm neler olcak oda aynı şeyleri düşünüyordur çünkü
ahh cnm bnm ya
keşke demezdin yerimde olsaydın emin ol
yalan konusuna gelince evet gerçekten kötü bişi ama anlaşmada faydalı olmuyo
insan yalan söylemek istedikten sonra bunu her şekilde yapabiliyo
önemli olan karakter tabi yarısından çoğunun boş çıkıyo
cecen hayırlısı olsun sakinliğini koru derim ben. ne tersle ne yelkenleri suya indir. sessiz kalmaktan zarar gelmez hatta.
bi de bişey sorucam daha önce de ayrılıklarımız oldu demiştin. son noktayı koyan kimdi bu ayrılıklarda? bi de kim yanaşırdı da barışırdınız sen mi o mu?
Kızlar bana yardım edin Acil bakın yorumlarınıza ihtiyacım var...............
Dün sabah 6da mesaj atmış face gir çabuk attığım mesajları oku yazmış
Normalde o saatte ayaktaydım ama mesajı görmedim neyse kalkınca gördüm hemen girdim tabi
Bir sürü şiir benzeri şeyler yazmış 4,5 tane...
En sonda bu gece ağladım yazmış Hasret kaldım şarksını dinle falan yazmış offffffffffff
Kızlar napıcam ben kıyamam ağlamasına ama ben 15 gündür her gece ağlıyorum napmalıyım
ya bak aramış ne güzel ne güzel derken en azından senin sabredip aramaman terketmene rağmen onun araması süper üstelik kavga etmek içide diil gayet duygusal davranmış aranızdakileri tam bilmiyorum cnm ama bence hemen indirmemelisin yelkenleri suya. çünkü biz bayanlar çok duygusalız eser gürleriz bitti deriz ama bi arasalar ağlasalar dayanamaz döneriz. dönerizde nolur düzelirmiyiz hayır yaşananları unutamayız yani ben öleyim sanırım ama aradan zaman geçmesi ve senin yokluğunu hissedip dönmesi süper bişiy hakkınızda hayırlısı olsun cnm çok taviz verme derim
Dana önceleri oda bitirdi bende genelde bitsin diyemiyoduk da bir tartışmanın sonunda alıyoduk bu kararı
5 kere ayrıldıysak 3ünde benden kaynaklı geri döndük.Yani ben mesaj atardım içimi dökerdim o dayanamazdı zaten inerdi yelkenler.
Ama bud defa tam tersi oldu noktayı ben koydum o döndü,gerçi henüz döndü diye bişey yok canım
Ben umutsuz bir mesaj attım çünkü...
o zaman bende bunu diyorum
Demet Akalın & Fettah Can - Yanan Ateşi Söndürdük ([url]www.Mavizel.com) - YouTube[/url]
benim için çok anlamlı
bence doğru olanı yaptın canım
birazda o üzülsün bakalım nerde yanlış yaptık diye mercek altına alsın kendini
zaman işte kime neyi yaşatırsan aynılarını yaşarsın diye boşuna dememişler..
şimdi oda yaşıyo
Çok güzel severim bu parçayı
Dimi ama yinede kıyamadım ne kadar saf'ım yaHiç değişmicek bir gerçek bu
eet galenia cım ben sadece zaten 5 dak .lığına istemiştim çünkü öyle zor durumdayımki bunu anlatsam sizee ohhoooo bir sürü dert çıkar bazen anlayamıyorum kendimi bile ,ben mi çok büyütüyorum acaba deyip tıkanıp kalıyorum olaylarda ,ondan dolayı neyi nasıl yapabileceğimi bilmek için sadece bir yön çizmek için bu özellik olsaydı die geçirdim içimden ,bende yalan yoktur hiç içimden geleni sölerim zor bu aşk işleri evli bile olsan bazen kaybetme korkusu yiyip bitiro insanı bendeki gibi bütün gün evde bu düşünceleri düşünmektense bir an da onu haksız yere suçluosam bile en azından kendime çeki düzen veririm ve onu üzmezdim ne bilim kızlar değişik bir hallerdeyim bende derdime çare olursunuz diye yazıyorum buralara işte
ayy ne kıyamıcam yaa ben bugün onlara annesine elmalı kurabiye yapıp götürdüm
kahvaltıdalarmış babası yollamadı karşılıklı kahvaltı ettik
yüzüne bile bakmadım uyuz oldu
yani baktımda o bakmıyokennn:78::78::78:
sonra montumu giyerken annesi falanda yoktu tuttu kolumdan
sarılmaya kalktı geri çekilip önce o kızı bırak dedimböle kaldı
ailesiyle aramız iyi ufukta barışma var gibi hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?