Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

aynen canım bırak hiç düşme illaki aklı başına gelicek
ki gelmeye başlamış
ağırlığını koy sen istediğin kadar samimi olabilsin senle
ve özlüyo musun v.s konularında hemen konuyu değiştir
bu neyi değiştirir evet veya hayır de hep bi muallakta kalsın
asla kesin bi cevap verme bence..
ama seni seviyorum demeside sizin barışacağınızın beyaz bayrağıı :92:
hadi bakalım hyrlısı :81:

kızlar bana bi akıl verin nolur ya. çarşamba günü annemi bi şekilde kandırıp sevgilimin evinde kaldım o gece 12de geldi çalışma saati öyle. film falan derken uyuduk.ertesi gün izinliydi okula gitti 2 gibi geldi bnde ne izinli gününden nede kaldığım günden bişe anlamadık diye o gecede kalmayı ayarladım bi baktım annemlere gidicem bu akşam dedi ben şok oldum ailesinden ayrı bi evde yaşıyor.sonuçta o gün değil bir gün sonra gidebilirdi ama benim kalmayı ayarlamam bidaha çok zor hatta uzun bir süre imkansız. neyse kaçta gidicen dedim 7 gibi dedi (ailesi 9a doğru eve geliyor.) neyse o gitcekti gece gelcekti tekrar eve yine geceyi birlikte geçirmiş olcaktık.bari dışarda bişeler yapalım dedik.bi şekilde olay kavgaya dönüştü.ben zaten benle bşe yapmak istemiyrsun dedim oda evet istemiyorum çünlkü para yok dedi maaşını 3 gün önce aldı 1.5 milyar harcamasına imkan yok sodeksosu var 300 onu bile bitirmiş 6 günde napıyo bu anlamıyorum neyse ben snirden yattım uyudum tansiyonum falan düştü uyandım buda yanımda yatıyodu. annesi aradı tamam anne seviyorm seni diyo sonra birden kalktık hazırlandı bide gelmiş yalandan öpüyo napcaz şimdi gitcenmi kalcanmı diyo ben yine bi şok oldum sanki kalcağımı konuşmamışız gibi.. kalktm hemen giydim ceketimi çıktım bende bıraktı beni defoldu gitti bide eve dönünce soğuk soğuk o msj atmış.. oof kızlar o kadar mutsuzumki ben anneme yakalanma ihtimalini göze alıp onda kalmayı ayarlıyorm o sanki günler çuvala girmiş gibi koşa koşa annesinin evine gidiyo. alın görün işte herşeyi yapınca bu kadar değeriniz oluyor. bi hafta boyunca sabahın köründe kalktım evine gittim başka türlü görüşemişyoruz diye işe 3te gidiyo bende sabah 8de gittim hep. okula giderken köpeğine bakmak için gidiyorum. her zor anında ben yanındayım. aldığım mükafatta bu oldu. bütün hafta evdeyim bi gün dışarı çıkarıp gezdirmek zor geldi. bütün gün ağlattı beni bide diyorki eskiden ağlamana kıyamazdım şimdi ne hale getirdin bizi

yuh cnm ya yuh yani yok artık yaaa bu erkekler bazen bu kadar öküzleşebiliyolar ya bırakya gitme kalma arama telfonlarını açma ayrıl gitsin yaa bu nedir yani nerde bizim kadınlık gururumuz ya niye bu kadar ayaklar altına alınıp eziliyo yada ezdiriyoruz ay kusura bakma çok sinirlendim yemin ederim bırak allah aşkına ne hali varsa görsün terket bitti de bitir millete bakıyorum el üstünde tutuyo ya bir dediğini iki etmiyo böyle biriyle olmak varken niye böyle öküzlerle vakit harcamalı indir tependen bu adamı

gerçekten bu erkeklerin...........
neyse banlancam bugünlük bu kadar sinir yeter bana
kendi ne hale getirmiş ulan hep bayanlar suçlu zaten offfff

Canım sen buna çokmu değer verdin naptın:26:
O sana nasıl davranıyosa sende aynını yap bu kadar yüz verme.
Öyle bir duruma getirki o çağırsın evine sen gitmeyiver.
Zor biliyorum ama ipleri eline alman lazım
Kendini özlet biraz soğuk davran bakalım o zaman ne yapacak...

Son düzenleme:
bence özletmesin canım bıraksın tamamen böyle adamlar düzelmiyo 4 yıldır çekiyodum temelli biirdim artık ama oda beni bitirdi yani

katılıyorum arpası fazla gelmiş bunun
bela arıyo bunlar ne ara ne sor ne çağrı ne mesaj
yapabilceksen telini kapa ulaşamasın kafayı yesin
noldu falan derse de yok birşey de kestirip at ama trip yapma soğuk ol soğuk
hatta bu hareketinden sonra soğu

off zaten sinirliydimmm, okudum okudumm iyice sinirlendim ya, bu erkekler hiç bi fedakarlığı haketmiyorlar

tatlım ya hepsi kendini bişiy sanıyo bunların. aptallar yani ben kız olarak her yalanı söleyip gelmeyi göze alıyom sen anneme gitcem dion sanki anneleri kaçıo bunların ya anlamıorum cidden biz gerekenden fazla değer verioruz bunlara hatırlasanıza ilk zamanlar bölemiydi siz kaçardınız o kovalardı. işte sorun şuki biz onlara fazlasıyla o güveni verdik bizi kaybetme korkuları yok. herzaman biras gizemli olmak lazım gitmiceksinki köpek olcaklar. sana böle dediğime bakma cnm bende hep taviz verdim 10gün öncede terkettim bi kere bile aramadı bırakma die. hakkında hayırlısı olsun cnm ama bence biras ulaşılmaz olduğunu göstermenin vakti gelmiş bence. bırak o düşünsün senle olmayı sen diil. bende hep senin gibi yaptım bi benmi özlüom senin hiçmi aklına gelmio bazı fırsatlar die. ama elime geçen ne koca bi hiç. bırak o uğraşsın o tutuşsun yapmıosada zaten değmezmiş de yoluna bak derim arkadaşım. ben bıraktım artık uğraşmayı o da kılını kıpırdatmıo günlerdir demekki emeklerim boşaymış hiç değmezmiş...

vurucaksın ağzına iki tanee
rahatlarız o zamann

canımm nasılsın bayadır konuşamıos bende herhangi bi gelişme yok sen nasıl toparlandınmı? dün akşam ben kurstayken babası bizim evi aramış nasılsınız fln demek için babam raatsızdı ya öle hal hatır sormak için benide sormuşlar öle yani klasik dünür muhabbetleri. sanırım olanları anlatmamış ailesine. bende kendi aileme anlatmadım bişiy ama anlıolar yani telim hiç çalmıo konuşmuom fln. sence onlar nasıl anlamadı? heralde sınavını geçmesini beklio konuşmak için dimi? babam bgn kahvaltıda bana sordu eee nişan düğün fln düşünmüomusunuz die ama ben ağzımı açıpda diemedim baba bu yaz londraya fln da gitcekmiş die. gözlerim doldu kalktım gittim masadan. artık onuda şikayet etmek istemiorum yani aileme. ne yapacağımı şaşırdım. bi benmi düşünüorum bunları onun aklına gelmiomu ya hiçbişiy. adam gibi cevap bile vermedi bana amacı ne bunun? beni öle bi duruma soktuki aileme açıklama bile yapamıorum yani aramazsa böle mi bitmiş olcak anlamadım...

bilmiyorum canım ya ayrılma fikri hiç bu kadar mantıklı gelmemişti.hiçbi olay sonrasındada böyle ayrılmadan durmamıştım. okadar karmaşıkki duygularım.bugun yine annesine gitti şaka gbi. o evden kaçmak için başka eve çıkan insan birden anneci oldu ne diyim

off zaten sinirliydimmm, okudum okudumm iyice sinirlendim ya, bu erkekler hiç bi fedakarlığı haketmiyorlar

hala sabahtan beri soğuk soğuk msjlar atıyo bende aynışekilde en sonunda dedki noluyo bnde dedim dün beni hasta halimle bıraktın eve gece hastaneye kaldırdı annemlr tansiyonum 6ydı geberidoum nerdeyse hala senmı triptesin ya annemler olmasaydı evde beni tek olduğumu bıle bıle ohalde eve bıraktın dedim(yanındayken baya kötüydüm annemlerde evde yoktu) hala nekendini haklı gösterme çabası :S ben dedim ya cidden ne oldğu umrumda değil tamm sen haklısın yazdım oda ii ozaman byby dedi ayrıldıkmı noldu bilmiyorum ama gerçekten umrumdada değil şuan sanki bambaşka biri var karşımda ve ben bu yüüznü daha yeni gördüm

malesef öyle.. hepsi kendi hayatını o kadar üstün tutuyor ki bizden.. boşver canım zaten haketselerdi bizi bu haldemi olurduk allahaşkına bi düşünsene biz aptalmıyız bu kadar uğraştık yani. dün kendimi hayatımda olmadığım kadar aptal hissettim okadar ağladımki sırf bunun için o kendi için ağlıyorum diye düşündü heralde bilmiyorum. ben dört gözle askere gitsin diyebeklerken o dün bana sende amma meraklısın aşkım evlilik nişan falan dedi insanın içindekileri söküp bir günde almayı başaran tek insan odur heralde. kısacası yapmayın ben onun için neler yaptım bi saysam.. annesi oldum arkadaşı oldum evinin hizmetcisi köpeğinin bakıcısı oldum boş zaman geçiricisi oldum bi sevgilisi olamamışım işte. bunu 2 senede anlamamda benim iyiniyetim sanırım. allah böyle pislikleri hayatımıza sokuyosa sabrınıda verir diye düşünüyorum , allahtan sadece sabır ve iyi niyetli insanlar diliyorum.hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…