- 17 Eylül 2007
- 829
- 452
- 658
malesef öyle.. hepsi kendi hayatını o kadar üstün tutuyor ki bizden.. boşver canım zaten haketselerdi bizi bu haldemi olurduk allahaşkına bi düşünsene biz aptalmıyız bu kadar uğraştık yani. dün kendimi hayatımda olmadığım kadar aptal hissettim okadar ağladımki sırf bunun için o kendi için ağlıyorum diye düşündü heralde bilmiyorum. ben dört gözle askere gitsin diyebeklerken o dün bana sende amma meraklısın aşkım evlilik nişan falan dediinsanın içindekileri söküp bir günde almayı başaran tek insan odur heralde. kısacası yapmayın ben onun için neler yaptım bi saysam.. annesi oldum arkadaşı oldum evinin hizmetcisi köpeğinin bakıcısı oldum boş zaman geçiricisi oldum bi sevgilisi olamamışım işte. bunu 2 senede anlamamda benim iyiniyetim sanırım. allah böyle pislikleri hayatımıza sokuyosa sabrınıda verir diye düşünüyorum , allahtan sadece sabır ve iyi niyetli insanlar diliyorum.hepimiz için
[SUP][/SUP]
benim de bu yük omuzlarıma ağır geliyo arkadaşlar hiç kaldıramıyorum dayanamıyorum. 2 sene boyunca sorsan hep ben kaprisliyim sorun çıkarıyorum güzel giden bişeyi mahvediyorum. inanın kapris sorun çıkarmak ne demektir iyi bilirim alakam yokken bi de bunlarla, ona güvenmemekle onu silip atmakla suçlanıyorum. ben hep derdim ki ben bu adamdan ayrılamam ya onun benden ayrılması lazım ya da benim bi başkasına aşık filan olmam lazım.. o kadar güçtü ki benim için. zaten deli gibi severken ayrılmak zorunda bırakıldığıma mı yanayım yoksa anlaşılamamaya mı yanayım. hem severken ayrılmanın yükü hem suçlanmanın anlaşılamamanın yükü. ben mi kafayı yedim acaba hakikaten ruh hastası mıyım kaprislimiyim düşüncesi.. inanın varya kızlar ne kaprisler yapıyolar sevgililerine şok geçiriyorum. onlar el üstünde tutulurken ben bu kadar anlayışlılıkla gene sürekli sorun çıkarmakla suçlanıyorum. bari beni suçlamasaydı zaten ayrılığın kararı yükü de, sevginin özlemin yükü de benim omuzlarıma kaldı. ben bu kadar net ve tatlı dilli bi insanken inanın acaba bende bi anormallik mi var diye düşünür oldum. gerçi kime anlatsam olayı objektif bi şekilde bana bi sorun bulamıyo ya... kendi en yakın dosyu bile..sorun bana bu ilişkiden ne ders aldın kendine bedazzld? benim aldığım tek ders demekki şirret olmak lazımmış, sevdiğini belli etmemek lazımmış, aşağlamak azarlamak lazımmış o zaman kıymetli olunuyomuş. halbuki ben hep bi sorun varsa tatlı dille suçlamadan konuşularak hallolur, ilişkiler böyle böyle oturur sanıyodum. demekki ya susup oturmak lazımmış ya da karşındakini aşağlamak azarlamak üste çıkmak lazımmış...benim bu ilişkiden anladığım tek şey bu. doğrusu bu mu yani? ne kadar saçma....
böyle sağlıklı ilişki mi yürür? ha belki aşık edersin kendine ama sağlıklı ömür boyu böyle yürür mü? saçma...inatla doğru kalıcam bozmucam kendimi sonunda ömür boyu yalnızlık olsa da.. nasıl olsa bi gün doğru beni gelir bulur.. ama yük hakikaten büyük..
Kızlar bugün noldu hepimiz çökmüşüz ya size mi üzleyim kendimemi bilemedim:26:
Rabbim hepinizin gönlüne göre verisin hepinizin içini bi an evvel rahatlatsın.
Bende en son bugün mesaj attım beni bir daha arama dedim Allah rızası için dedim.
Dün mesaj atmıştım soğuk davrandı ve ben delirdim sanki iki gün önce gelen seni seviyorum yapamıyorum diyen o değildi:26:
Dünkü tavrına şok oldum,keşke hiç mesaj atmasaydı aramasaydı sormasaydı.
Bilmiyorum ya nerde yalnış yaptık bilmiyorum,bugünlerde geçer belki bir gün.
Belki bir gün gerçekten kıymet bilen bizi seven birileri karşımıza çıkar ve mutluluktan ağlarız kızlar.
Kendim için ne istiyosam sizin içinde istiyorum inanın.
Dayanmak ne kadar zormuş ayrılğa ne kadar güçmüş,ama onlar nasıl dayanıyor nasıl yaşayıyolar biz olmadan.
Demek ki sevdiğimiz kadar sevilmedik hiç birimiz
Ama biz bi aşkı yaşamayı bildik acısıyla sevinciyle herşeyi yaşadık hiç bişey sahte değildi
Bu duyguları tattığımız için şanslıyız bence.
Allah'ım hepimize yardım etsin sabır versin .
cnm benimki 10 gün sora mesaj attı bugün. yazmış baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişsindir sanırım die. binlerce mesajıma cevap vermediği için hemen cevap atmak istemedim sanki aramasını 4 gözle bekliomuş gibi. akşam cevap attım kararımı günler önce belirtmiştim die. cevap yazdı 5 saat sora cevap atmaya karar verdın heralde ok yolun açık olsun yazdı. bende saol seninde yazdım.
bumudur yani 10 gün sora diceği tek şey hiçmi bişiyleri sorgulamaz insan o kadar acı çektim bunun içinmi. bu mu şimdi gerçek son? şaşkının anlamıorum amaç ne...cidden anlamıyorum cnm sen anlıosan anlat lütfen...
cnm benimki 10 gün sora mesaj attı bugün. yazmış baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişsindir sanırım die. binlerce mesajıma cevap vermediği için hemen cevap atmak istemedim sanki aramasını 4 gözle bekliomuş gibi. akşam cevap attım kararımı günler önce belirtmiştim die. cevap yazdı 5 saat sora cevap atmaya karar verdın heralde ok yolun açık olsun yazdı. bende saol seninde yazdım.
bumudur yani 10 gün sora diceği tek şey hiçmi bişiyleri sorgulamaz insan o kadar acı çektim bunun içinmi. bu mu şimdi gerçek son? şaşkının anlamıorum amaç ne...cidden anlamıyorum cnm sen anlıosan anlat lütfen...
aynen cnm değmio hiçbirine. bende 10gün önce ayrılmıstım sözlümden. bi kere bile aramadı sormadı mesajlarıma tenezül edip cevap bile vermedi. bugun ilk kez mesaj attı baya uzun zaman oldu görüşmeyeli bi karar vermişssindir sanırım yazdı. bende bilerek cevap atmadım akşam attım en azından onun gibi 10 gün sora atmadım. kararımı günler önce belirtmiştim yazdım. insan hiçmi bişiy sorgulamaz ya ok 5 saat sora cevap atmaya karar verdin heralde benimde kararım seninkiyle aynı yolun açık olsun yazdı. saol seninde yazdım. yani 10gün konuşma konuşma daa sora yaptığı muhabbete bak. cidden boşa üzülmüşüm değmio hiçbirine giden hep bizden gidio. allah bize bizi hakeden birilerini nasip etsin inş.
Ah güzelim ya Rabbim hayırlısını versin inan diyecek söz bulamıyorum
Belkide böylesi hayırlıdır senin için
Hem sende duygularına yenik düşmemişsin çok iyi yapmışsın bence
Hiç pişman olma kararının arkasında dur
Bu son değil gibi geldi bana ama bilmiyorum sanki yine ulaşıcak sana çünkü siz sözlüydünüz basit bişey değil ki
merhaba konunu takip ediyorumda sanırım o seni hayatının merkezine koymadıgı için ayrılıyordunuz.çocuk yurt dışına gidicekti falan. ilginç ki hem sana bu şekil davranıyor hemde ben senden daha fazla istedim bazı şeyleri diyor. bu msjına göre ben yumuşama sezinledim mutsuzum falan demiş acındırma pozisyonuna girmiş geri dönmek istediginin sinyallerini vermiş. buraya kadar iyi güzel demişte takıları geri alma muhabbeti şaka gibi..sen sanki geri vermiyeceksin allahım yarappim ya nasıl insanlar var.!! benm tavsiyem eğer gerçekten bitirdiysen kafanda hiç uğraşma. çocuk dönme sinyalleri veriyor son kozunu kullanıyor acındırma pozisyonuna giriyor :) eğer süründürmek istiyorum diyorsanda hiçbi şekilde msjlarına ve aramalarına cevap verme.gerekirse telefonu kaldır gözünün önünden at bi yerlere bulama:) ama sen dönmek istiyorsan o zaman sende onu can evinden vurmalısın. merak etme kötü günlerinde yanında iyi günlerinde uzagında olacağım gibilerinden üstü kapalı duygusallık yapabilirsin:) ama şunuda unutma ki eğer aileni arayıpta bittigini söylerse bir daha geri dönmez...
merhaba konunu takip ediyorumda sanırım o seni hayatının merkezine koymadıgı için ayrılıyordunuz.çocuk yurt dışına gidicekti falan. ilginç ki hem sana bu şekil davranıyor hemde ben senden daha fazla istedim bazı şeyleri diyor. bu msjına göre ben yumuşama sezinledim mutsuzum falan demiş acındırma pozisyonuna girmiş geri dönmek istediginin sinyallerini vermiş. buraya kadar iyi güzel demişte takıları geri alma muhabbeti şaka gibi..sen sanki geri vermiyeceksin allahım yarappim ya nasıl insanlar var.!! benm tavsiyem eğer gerçekten bitirdiysen kafanda hiç uğraşma. çocuk dönme sinyalleri veriyor son kozunu kullanıyor acındırma pozisyonuna giriyor :) eğer süründürmek istiyorum diyorsanda hiçbi şekilde msjlarına ve aramalarına cevap verme.gerekirse telefonu kaldır gözünün önünden at bi yerlere bulama:) ama sen dönmek istiyorsan o zaman sende onu can evinden vurmalısın. merak etme kötü günlerinde yanında iyi günlerinde uzagında olacağım gibilerinden üstü kapalı duygusallık yapabilirsin:) ama şunuda unutma ki eğer aileni arayıpta bittigini söylerse bir daha geri dönmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?