Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

aynen öle ki çocuğu sevmiyoken böyle davranınca üstüne düşmeye başşlamıştım
ama dün postayı koydum 'sen kimsin' diyince eminim çok şaşırdı bu saatten kmseye eyvallahım olmaz valla
artık aşk istiyorum ve bulucam inş
seninde acılarının geçmesine çok sevindim canım bi zaman sonra sevsen bile onsuzluğa alışıyosun ya bu çok güzel işte..

kızlar ya ben hala hergun onu goruyorum ruyamda. beynımde aklımda hala bana yaptıklarını unutamıorum hazmedemıorum. beni kardesımı fılan face'ınden sıldı onu takıp etmıyım dıe sanırım ama onun annesı hala bende eklı ve ben sılemem saygımdan dolayı o belkide benı ordan takıp edıodur. bazen diorum yenı bı hesap acıyım numaramıda degıstırıyım ama o cesaretıde bulamıyorum kendımde sanırım hala arasın ıstıorum ama babamın posta koymasından sora tabıkı aramaz. bılemıorum napmalıyım yardım kızlar... cidden aramazmı artık...

aslında bu birazda senin ne istediğine bağlı gibi geldi.yani onu seviyorsan ve onsuz yapamayacağını düşünüyorsan her şeyi göze alarak ara.ama bence herkesin kendi hayatına bakması daha mantıklı gibi geldi.yine de karar senin canım..

smdye kdr karsma ckan erkekler hep bencil hep cikarciydi ama umudumu kaybetmek istemiyorum...acaba cokmu hayalperestim...bulmazmi bizide ruh ikizimiz..

Aynen Galenia o resimdeki senmisin canım ?

aynen bebeğimmm
bu arada bugün arkadaşım bana sevgilimle ve arkadaşıyla yemeğe çıkıcaz ameliyattan sonra gel dedi
tamam dedim ve balık yemeye gittik kızın sevgilisinin arkadaşı bizi orda karşıladı
ve cidden şok yaşadım çünkü geçen gün bana ilerde eşim olcaksın diyen adam
yemek yedik konuştuk şarkılar söyledik gezdik
dün eski sevgilimin unutamadığım dediğimin doğum günüydü onu bile kutlamadım aklımda öyle durdu sadece
bu adam benim aklımı başımdan aldı :26::26:
daha tel numaramı bile almadı çekinmiş yakında aşık olabilirimmmm

Yaaaaa nasıl sevindim anlatamam
Bu güzel haberleri duymak çok güzel
Aşk isityoruz artık Galenia'nın yeniden aşık ve mutlu olduğunu görmek

yok artık yoksa kader mi :)

cnm iyi olmuş babanın araması zaten sürekli msj atıp laf sokuyo istiyosan seni istiyorum de istemiyosan istemiyorum de. evlenmek zor geliyosa ne diye söz falan yapmış hay allahm ya takma hc kafana canım herşey olucağına varıcak sizin aileler neden birbirlerini arayıp hiç konuşmadılarki?

böyle bir olaydan sonra iyiki kurtarmış allah o adamdan seni diyesi geliyo insanın..

:) kabul etseydin hemen yıldırım nikahı ooh

canım elbet kızlarla olmaya calışcak aklı sıra seni unutmak için. onu boşverde sen nasılsın alışabildinmi bu duruma

Yaa kızlar hepimizin hayatına şöyle bir anda mucizevi birer erkek girse de şu topiği kapasak artık.. Gerçekten aşka inancım kalmadı artık ya.. :..( Sizin de öyle mi bilmiyorum ama çevremde daha yeni tanımış insanlar bile neden yalnız olduğumu merak ediyorlar, utanıyorum ama ben aşk istiyorum yaa aşk.. Evrenn duy sesimi. Sadece kendime değiill bu topik altındaki hatta forumdaki yalnız hisseden herkese.. ommmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Yaaaaa nasıl sevindim anlatamam
Bu güzel haberleri duymak çok güzel
Aşk isityoruz artık Galenia'nın yeniden aşık ve mutlu olduğunu görmek
canımmm yaaa inşallah
artık sadece hayırlısını istiyorum bugün yemek yemeye çıktık kk dan bi arkadaşa yakalandık
bilmiyorum aşık olur muyum ama değer vermesi güzel
sevdiğim kitaplardan aldı makyaj malzemesi aldı bana parayı onun vermesine kızdım
'beraber yaparız bende kullanırım ya' diyo 27 yaşında ama hiç göstermiyo sevgilim olmasa dahi dostum olsun
yok artık yoksa kader mi :)

bebeğim bilemiyorum kader mi başka bişey mi ama
daha öncede çıkmıştı karşıma şimdide çıktı kader galibaaa

lütfennnn yoğun istek üzerine AŞK istiyoruzzz
ya canım bende aşık olamayacağımı düşünüyorum
ama seneye ne oluruz rabbimden başkası bilemez elbet bizimde alnımıza yazıldı nasibimiz
zaten öyle anlık bişey ki O an, oldun oldun olamadın olma şansın yok
ben bi kişide kullandım aşık olma hakkımı sanki ondan başkasına olamıcakmışım gibi
hep gel gitler yaşıyorummm :26::44:

canım bunlar ilk aşk kıvılcımları sanki :) çooook güzeel

canım elbet kızlarla olmaya calışcak aklı sıra seni unutmak için. onu boşverde sen nasılsın alışabildinmi bu duruma

cnm hayat bi şekilde ilerliyo mecburen bende ilk günlere göre daa ii sayılırım ama faceden gördüklerim yine üzdü beni o kızları yeniden eklemesi fılan bildiğin karaktersizmiş hazmedemiorm hala başıma gelenleri ama kabullenip onlarla yaşıcam mecburen. benimde tek dileğim bana onu sildiricek değerimi anlıcak birinin çıkması karşıma... onunda yaptıklarının yanına kalmaması...şimdi gezsin tozsun kızlarla ama beni unutamasın hoş çoktan unutmuşki hemen arkadaslıklar kurmaya baslamıs allaha havale edıorum sadece yaptıklarını yanına bırakmaz o...

Vala kızlar ben eski erkek arkdaşımla konuştum
Yanıma gelicekti biliyosunuz
Her istediğimi kabul ediyo
Önceden benim olduğum şehire evlilik olsa dahi gelmem diyen adam şimdi kps yi kazanırsam gelirim diyor
İşte yanındaki kızları kıskanmıştım biraz gelince seni hepsiyle konuşturcam aklında ne varsa sor dedi
Davranışları hareketleri çok güven veriyo bana

Dünde seni seviyorum diye mesaj atmış
Tekrar başlarsak bende eskiden yaptığım hataları yapmadan daha sağlıklı bir ilişki yürütmek istiyorum
Hayatımın merkezine onu koymadan daha mantıklı davranmak istiyorum

İnş Rabbim bu son şansımızı en iyi şekilde kullanmayı nasip eder bize ve sonu evlilik olur
Çünkü ondan başkasını istemiyorum ben ya
Çok seviyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…