Kıymete o kadar gönülden katılıyorumki.. Zamanı gelince bulacak olan buluyor zaten, boşuna saçma bir adam için çektiğin acı ve üzüntüye kızıyorsun. Umarım kısa zamanda çooook mutlu olursun aydan, ben de bu kışı o kadar zor geçirdim anlatamam, ama şimdi çok mutluyum, inanıyorumki hayatımın sonuna kadar da devam edecek böyle
Teşekkür ederim tatlımmm, Allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygularCanım Allah kavuşmayı nasip etsin
Baya zaman oldu dimi.Böyle hissetmene çok sevindim en azından artık üzülmüyosun:)
Bende üzülmüyorum ama insanın içinde bir umut kırıntısı olur ya beni yoran o oda biterse rahatlarım
Ciddimisin
Çok sevindim canım
Umarım gerçek aşktır ve sonuna kadar yaşarsın bu duyguyu
Teşekkür ederim tatlımmm, Allah herkese nasip etsin gerçekten çok güzel duygularAma en güzeli de sanırım şu en başında hayatımda olan her şeyi anlattım, ortak düşünceleri paylaşıyoruz, daha önceki insanlar da iyi ki çıkmış karşıma diyorum yoksa sevdiğimin değerini anlayamazdım, mutlu ediyor beni, ben de onu. Yine de temkinli davranmakta fayda var, ayaklarım da yere basıyor, mantığım da yerinde kalbim de onun elinde.. ama çok mutluyum işte ya, Allah herkese nasip etsin..
Kıymete o kadar gönülden katılıyorumki.. Zamanı gelince bulacak olan buluyor zaten, boşuna saçma bir adam için çektiğin acı ve üzüntüye kızıyorsun. Umarım kısa zamanda çooook mutlu olursun aydan, ben de bu kışı o kadar zor geçirdim anlatamam, ama şimdi çok mutluyum, inanıyorumki hayatımın sonuna kadar da devam edecek böyle
ceceni de bulsun mutluluk artık inşallah..bir de beni..
sağolun canlarım ya birazda olsa sayeniz burada teselli buşluyorum yeni bi ilişkiye başlamayı denedim bende canım ama olmuyo ısınamıyorum kimseye bişi hissedemiyorum çocuk sevgilin oldumu daha önce dediğinde bile gözlerim doldu şimdilik aşka kapattım kendimi başka şeylerle mutlu olmaya çalışacağım vakti geldiğindede dediğin gibi canım bulucak olan bulur zaten artık hiçbişey için çabalamak istemiyorum çok yoruldum hepimiz mutlu oluruz inşallah sizlerin adına çok sevindim ne güzel yeniden o duyguları yaşıyosunuz inşallah bende aşarım bir gün
femaleengıneer senin adina sevindim. insallah bundan sonra cok mutlu olursun.
darisi bizlerin basina insallah.
icimde bi bosluk var sevmek istiyorum ve sevilmek. hatirlamak istemiyorum artik O'nu.en son gorustugumdeki soyledikleri ve o soguk bombos gozlerini unutamiyorum hic. o an silinsin gitsin istiyorum,
bi de gercekten her seyin bahane oldugunu anliyorum simdi. hayatimda olumsuzluklar var dedigi her sey yalanmis.hepsi psikojik somut hic bisey yok.
ondaki sorunlarin fazlasi bende varmis hala da var ama ogrendigim en onemli sey: olmuyosa zorlamayacaksin.
simdi kiziyorum kendime neden bu kadar zorladim diye,yalvardim diye..
icimden toz olup ucup gitmesi en buyuk duam. unutmak istiyorum ve bi anda iyiyken onu hatirlayip mutsuz olmaktan nefret ediyorum gercekten.
kendime saygimi yitirmisim megerse olmayan bi sevgi ugruna,kendi degerimi yitirmisim megerse..
Amin güzelim ya inşallah
Mantıklı olmakta fayda var dediğin gibi insan tecrübe kazanıyor işte
Belkide çok daha iyi oldu bizim için yaşanılanlar sevginin kıymetini anlarız hiç değilse
canım zaten kendini hiç bir şeye zorlamıcan. beni görsen öyle kaprisli biri oldum ki. en ufak olumsuzlukta ben böyle şeylere gelemem tavrımı koyuyorum, uğraşıyor beni ikna etmek için, o korlu ona yetiyor. olay şu ben senin peşinden koşmam eğer sen beni o kadar istiyorsan kazanırsın, bu kadar :))
femaleengineer çok sevindim tüm kalbimle diliyorum umuyorum ki çok mutlu olduğun, kafanın fahat olduğu, içinde 1 gr bile şüphe barındırmayacağın ve hayırlısıyla tez zamanda evliliğe giden bir ilişki olur bu..
ceceni de bulsun mutluluk artık inşallah..bir de beni..
Sağol canım benim
10 gündür çok iyidim
Dün bir ağlama kırizine tutuldum
Napıcam böyle bilmiyorum :S
İçimdeki boşluk hala kalbimi acıtıyor yani
canım zaten kendini hiç bir şeye zorlamıcan. beni görsen öyle kaprisli biri oldum ki. en ufak olumsuzlukta ben böyle şeylere gelemem tavrımı koyuyorum, uğraşıyor beni ikna etmek için, o korku ona yetiyor. olay şu ben senin peşinden koşmam eğer sen beni o kadar istiyorsan kazanırsın, bu kadar :))
Tatlımm teşekkür ederim, Allah herkese nasip etsin, gerçekten o kadar güzel duygularki bunlar, anlatamam.. Ama şunu söyleyebilirim ki ben bu karşımdaki insanı daha önceden tanıyacağımı bilseydim diğer ilişkilere hiiiiiiç başlamazdım, içimi kirletmezdim diyordumkiii eğer önceki insanlar olmasaydı onun kıymetini bu denli bilemeyecektim, iyiki eski ilşkilerim de olmuş, iyiki şuan hayatımda bu insan var diyorum bir yandan da..femaleengıneer senin adina sevindim. insallah bundan sonra cok mutlu olursun.
darisi bizlerin basina insallah.
icimde bi bosluk var sevmek istiyorum ve sevilmek. hatirlamak istemiyorum artik O'nu.en son gorustugumdeki soyledikleri ve o soguk bombos gozlerini unutamiyorum hic. o an silinsin gitsin istiyorum,
bi de gercekten her seyin bahane oldugunu anliyorum simdi. hayatimda olumsuzluklar var dedigi her sey yalanmis.hepsi psikojik somut hic bisey yok.
ondaki sorunlarin fazlasi bende varmis hala da var ama ogrendigim en onemli sey: olmuyosa zorlamayacaksin.
simdi kiziyorum kendime neden bu kadar zorladim diye,yalvardim diye..
icimden toz olup ucup gitmesi en buyuk duam. unutmak istiyorum ve bi anda iyiyken onu hatirlayip mutsuz olmaktan nefret ediyorum gercekten.
kendime saygimi yitirmisim megerse olmayan bi sevgi ugruna,kendi degerimi yitirmisim megerse..
hiç üzülme hepimiz kendimizi pul kadar değersiz hissediyorduk, fedakarlıklar hep verilen 2.şanslar bir sürü şey hep kendimizden verdik. şimdi kendine gelme vakti. ben nasıl biriydim demiştim kendime ve öyle oldum tekrardan. aynı hatalara da düşmedim. şimdi anlıyorum ki ben onu istediğimden değil egoma yenildiğimden o kadar ısrarcı olmuşum. hayatta hiç kaybeden olmadım hiç vazgeçmedim ve benim hayattaki ilk başarısızlığım olucaktı. kendimle inatlaşmışım. vazgeçtim dedim sonra kendime vazgeçiyorumm. kendimi buna ikna ettim ve çok şükür şuan gelse döner giderim yani hatta sen kimsin ya benim seninle işim olmaz bile diyebilirim
hiç üzülme hepimiz kendimizi pul kadar değersiz hissediyorduk, fedakarlıklar hep verilen 2.şanslar bir sürü şey hep kendimizden verdik. şimdi kendine gelme vakti. ben nasıl biriydim demiştim kendime ve öyle oldum tekrardan. aynı hatalara da düşmedim. şimdi anlıyorum ki ben onu istediğimden değil egoma yenildiğimden o kadar ısrarcı olmuşum. hayatta hiç kaybeden olmadım hiç vazgeçmedim ve benim hayattaki ilk başarısızlığım olucaktı. kendimle inatlaşmışım. vazgeçtim dedim sonra kendime vazgeçiyorumm. kendimi buna ikna ettim ve çok şükür şuan gelse döner giderim yani hatta sen kimsin ya benim seninle işim olmaz bile diyebilirim
Kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için..
Güzelim ağlamak, beklemek hiçbir işe yaramıyor, ben yeni bir ilişkiye başlama umutlarını kürk mantolu madonna'yı okuduktan sonra kazandım, hayat geçiyor, ömür bitiyor, senin mutsuzluğun bir başkasının umurunda dahi olmayabiliyor, senin kazancın ne peki, yiten hayatından başka? Çevrenin, kendinin farkına varman gerekiyor, ama bunun için de zorlamamak lazım kendini ne zman rahat hissedersen o zman başlayacaksın zaten, ama ne olur bu süreçte acıklı şeylerden uzak dur, onu hatırlatacak, pis düşünceler bırakmayacak peşini.
Ya güzelim çok çok güzel, mantıken doğru konuşuyorsun ama kendime bakıyorum şu an, karşımdaki insanın mutluluğu için neler neler yapabilirim daha diye düşünürken buluyorum kendimi, aynı şekilde ondan da bana karşı bu şekilde karşılık geliyor, yani demek istediğim evet başta mantıklı yaklaştım ama konuştukça, içimizdekileri paylaştıkça duygusal olarak o kadar bağlanıyorsun ve kanıksıyorsunki durumu, belki şu an anlatacak kelimeleri bile bulamıyorum tam olarak, saçmaladığımı da düşünebilirsiniz.. Napayım çok seviyorum
Tatlımm teşekkür ederim, Allah herkese nasip etsin, gerçekten o kadar güzel duygularki bunlar, anlatamam.. Ama şunu söyleyebilirim ki ben bu karşımdaki insanı daha önceden tanıyacağımı bilseydim diğer ilişkilere hiiiiiiç başlamazdım, içimi kirletmezdim diyordumkiii eğer önceki insanlar olmasaydı onun kıymetini bu denli bilemeyecektim, iyiki eski ilşkilerim de olmuş, iyiki şuan hayatımda bu insan var diyorum bir yandan da..
Azıcık zaman kızlar güzel şeyler düşünün ki hayatınızda güzel şeyler olsun.
Aynen.. Haketmeyen insanları hayatımızdan çıkarmalı, yola devam etmeliyiz, hayat kısa.
cok guzel acıklamıssın canim olayi. ego olayi ben de dahil cogu kiside vardir.seviyor muyum diye dusunuyorum.. ne evet ne hayir. onsuz yasayamam diye bi durumum da yok.
hatta onsuz daha mutlu olablirim artik cunku kendini bilmeyen insanla ugrasmak zor. kendini bilmeyen seni beni hic bilmiyor cunku.
ne istedigini bilmiyor,surekli bi memnuniyetsizlik ve sorumsuzluk hali..
Allahim senin gibi guzel de bi ask nasip etsin bizlere hayirlisiyla.
yaz buraya bizlere valla yazdiklarin icimi ferahlatiyorsag olasin.
ben ayrıldım geldim
özlemediniz mi galenia'yı
hadi ben anlatayım:) ben gayet iyiyim şükür.. gözümün önünden kaldırınca onu görebileceğim heryeri tam olarak o zaman rahatladım. çünkü başka kızlarla konuşuyordu yeni resimler koyuyordu görüyordum içim gidiyordu. kokoşkedicim hadi sen de şu msnden sil. engelleme ama sil... yani sen onun online olduğunu filan görme bak kafanda kuruyorsun ister istemez gene başa sarılıyor tatlım.. sadece sil görme ama engelleme ki o ulaşmak isterse ulaşabilsin. ama artık benim işim olmaz diyosan o zaman hem sil hem engelle..
ayy ayy zor işler.. ama bi itiraf dün gece uzun zamandan beri rüyamda gördüm.. kötü uyandım. geçti sonra ama.. sonra farkettim ki benim ilacı onu görmemek haber almamak... gerisi de hayırlısı olsun kızlar ne diyelim.. çok değersiz hissettirildim küfürler hakaretler de abası...hem bide artık o kadar pişman değilim ben onunla geçirdiğim iki seneye.. kendimi tanıdım sayesinde neye ne kadar katlanabileceğimi neyi sindirip neyi sindiremeyeceğimi onun sayesinde öğrendim.. hem size bişey söyleyeyimmi? benim annem ve babam boşanmıştı 4 senedir görüşmüyorlardı.. ben o kadar kötü oldum ki biliyosunuz ya 1 ay raporluydum kafa gitti resmen... o dönem bi annemin yanındaydım bi babamın. ikisine de çok ihtiyacım vardı. sonra noldu babam anneme bi adım attı.. şimdi birleştiler eskisinden de daha iyiler.. hatta yeniden nikahlanacaklar biraz vakit geçsin. ikisinin de birbirine ihtiyacı vardı bu hayatta çok da iyi oldu.. güzel Allahım...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?