Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

eet tatlım doğru diosun ama zaten ben pek msn kullanmıorum maillerime bakarken tesadüfen gördüm iletisine de es nereye istersen yazmış :) bilemiorum artık ne demekse... benım face uzun zamandan berı kapalı 10 gün sora su kpss ye girip çıkıyım o zaman accam cunku arkadaslarımı özledim yetti kendimi kısıtladıgım. ama onun ailesi bende eklı napsam bilemiorum silsemmi yoksa kalsalarmı onlarla ılgılı bısıy görmek ıstemıorum yenı facede acmak ıstemıorum onun ıcın nıe hayatımı degıstırıyımkı ama ıste bende annesı teyzesı dayısı fılan var sılcem umarım ayıp olmaz sankı olsa nolur arayıp nıe sıldınmı dıcekler :) kararsızım...

Arkadaslar benımde bır sorunum var ne yapmam gerektıgını bilmiyorum. Erkek arkadasimla kiskancliklarim yuzunden ayrildik daha dogrusu aramiz duzelmisken ama tartistik ve bitirme karari aldim. Sonra bi karar aldin arkasinda dur dedi bana kendisi barismak istedigimde. suan ayriyiz ortalama 7- 8 gundur konusmuyorduk kendisiyle. ben baska bir sehirde calisiyorum ve kuzenimin esine benim gidip gitmedigimi sormus, éside bana soyledi neyse ondan 3 gun sonra gitmeden aksam aradim konustum napiosun vs diye. sen napiosun gitmedinmi dedi hayir sabah gidiyorum dedim, kacta gittigimi sordu. sonra bilgisayarim ondaydi merak etme bi ara vericem onu dedi klavye aldim onun icin dedi tsk ederim dedim gerek yoktu masrafa girmeseydin dedim. sonra sen napiosun dedim iyi dedi isten ciktim babami karsilicam geliyor dedi. iyi dedim gözun aydin sagol tsk ederim dedi. sonra uzerinden birkac saat gectikten sonra msj attim indimi baban ddiye evet indi dedi. gözn aydin dedim tekrar tsk ederim dedi ve ne ben ne o sonrasnda aramadi. sabah havaalanindaydim gunaydin iyi yolculuklar diye bir msj geldi. tsk ederim dedim. birseye ihtiyacin olursa haberim olsun dedi tskler seninde dedim.enisteme beni sormussun gecende dedim onemli birseymiydi dedim hayir dedi önemli dildi dedi. sonrasinda indinmi diye msj atti bende indim yazdim gönderdim. dunden bu yana ne o aradi ne ben bu adam beni tamamen hayatindan cikardimi bilmiyorum ama en son cok tartismistik artik olacagi varsada cok zor vs diye msj atmisti bende bu saaten sonra olmasin zaten dedim. sonrada bu sekilde mesajlastik. simdi cok aramak istiyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Kızlar ben de yazmıştım ama bir özet geçeyim yine de.. Ben çok mutluyum, çok iyi birisiyle beraberim, değer veriyorum, değer görüyorum, biraz kıskanılmak istiyor, sanırım onu gösteremediğimden biraz aramız bozulacak ama zamanla aşılacağını düşünüyorum bu problemin de. Geçmişe dair her şeyimi anlattım, abi gibi aldı karşıma konuştu kokoşkedicim senin de işine yarayacak bu dediklerim, eskiye dair kişileri ortak arkadaşları ulaşabileceği kimseleri el birliğiyle sildik, başta ben de ayıp olur diye düşüüyordum ama beyin o kadar otomatik çalışıyorki, o ortak arkadaşı görsen bilinçaltına atıyorsun, gene o adamı düşünüyorsun falan. Hepsini sildik, kafam rahat. Karşımdaki insanların da anlayacaklarını düşünüyorum, herhangi bir darılma gücenme olursa duyarsam anlatırım durumu da yani, ama artık üzülmek istemiyorum boş şeylere, hayat çok kısa. Yani güzelim halasını dayısını danasını kim varsa sil, senin yararına hepsi. Onun dışında bugün 6 yıldır bulunduğum şehri terkediyorum, taşınıyorum. Kalbim dolu, anılarım çok, bir yandan hüzün de var ama mutluyum.

Galenia cım geçmiş olsun, ama sen atlatırsın hepimizden güçlüsün.

Bedazzlecımm senin için de çok sevindim, her işte bir hayır var işte ya..

aaaa noldu cnm cok mutlu gıdıyodu hersey bı kez daa kanıtlandımı yoksa ex'den next olmaz muhabbeti... merak ettim şimdi...sorun ne?
çok mutluyduk nişan falan yaptık hatta ama annesinin yaptıkları sabrımı taşırdı resmen beni yönetmeye çalıştı..
ben kendimden taviz vermem oda biliyodu bittiği iyi oldu yani mantıklı düşünmek gerek kafamı dinlicem az..

tatlım saol ya ben anladım ki evlilik falan olmaz nişan falan yaptık biz annesi baktım herşeye muhalefet gelinliğime varana kadar diyim sonra bulgaristana gitme falan dediler güzel bi kavga ettik ve bitti..
herşeyde bi hayır vardır ben annesiyle değil onla evlenicektim buyursun anasının uygun gördüğü kızla evlensin ben kendimden ödün veremem

galenia hayırdır nasıl oldu?

Canım hoşgeldin özlemez olurmuyuz merak ediyodum seni
Ayrıldın mı
Hayırdır ne oldu ?

olmadı tatlım ya yapamadık ben bu kadar kısa zamanda evlilik hayali falan kurmuyodum onun ailesi hemen hazırlıklara başladı
nişanlık falan seçildi düğüne varana kadar konuşuldu bense kendimi o an sanki herşeyi dışardan izleyen biri gibi gördüm
beni yönetmeye kalkmalar falan saolsun her dediğmi yaptı ama annem şöyle diyo yapsak nasıl olur demesi beni yordu
anneside - dua et oğlum seni istiyo yoksa ben bu kadar dikkafalı asi bi kızı almazdım gelin diye dedi
bi makyaj malzemesi beğendim ne kadar oldugunu sölemiyim baya pahalydı al dedim ona hemen annesi o kadar para verilir mi onun yerine bilezik yapalım koluna falan dedi yani severken hevesimi kaçırdılar bende tek bi sözümle btirdim çok yalvardı ama bitti yani dahada geri dönmem annesi nasılsa bulur ona uygun gelin..

Hayırlısı böyleymiş demek ki canım boşver üzme kendini
Annesiyle anlaşamıyosan zaten zor olurdu sizin için
Ama çocuk seviyomuş gerçekten hemen düğün işlerine geçilmiş annesine bile söz geçirmiş baksana :26:

Yinede dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır sıkma canını böyle olması gerekiyomuş demek ki .

aynen gerçekten seviyomuş çok uğrAştı ama yönetilmekten hoşlanmadıgımı oda biliyodu yapma bitirme dedi
ama yok yani şuan benden nefret ediyo hayatımı haytını karartmaya adıcam allah belanı versin dedi

hayırlısı olsun canım ama üzüldüm yani bu kadar zaman sora bi araya gelmiştiniz kader demiştik bak nişan fılan da olmuş ama annesinin tutumu hiç hoş olmamış gerçekten erkekte anne faktörü çok önemli olmadımı olmuyo erkek de annesiyle eşinin arasını bulamıyosa daa berbet bosver evlenmeden gördün bölesi daa ii oldu her şerde de vardır bi hayır ben biliorum seni çabuk atlatırsın sen :)

çok ağır bir laf etmiş canım :26:

evet kesinlikle çok önemli ben geçtim ya artık gerçekten benden uzak allaha yakın olsunlar kader falan değilmiş sevdiğini bilmem yetti bana..
çok ağır bir laf etmiş canım :26:

evet çok ağır bi laf kaldıramadım zaten

baştan sona okudum.

bir kişi de dememiş ki kabahat bizde onları peşimizden koştururken iyi sonra biz koşmaya başladığımızda...

erkek arkadaşıma gidip ben teklif ettim asla kapris naz yapmadım ilk gün nasıl muamele ediyorsa bunca zaman sonra yine aynı...

yani sorunu kendimizde arayalım devamlı erkeklere b.k atmakla yada hadlerini bildirelim tarzında demet akalım modeli şarkılarla bu iş olmaz.

hoşçakalın.

kızılcıkım ben de hiç süründürmedim öyle oyunları sevmem kafam da almaz sadece dengeli olsun ilişkimiz istedim ben de naz kapris yapmadım... başından beri hep değer verdim insan gibi davrandım sonuç bu oldu.. diyeceğim o ki sen şanslıymışsın demekki.. seninki başka adaaaam benimki başka adam tatlım:) olay budur..

Evet, Demet Akalın modundayım. Bir senedir birlikteliğin oldugun kişi gidip baskasıyla iki aydır iş pişiriyorsa ve nişanlanma kararı alıyorsa senden gizli acaba suç ne kadar bende derim. Tamam beğenmeyebilir ilgisi kaybolabilir amenna. Ama yalan ve aldatma ve insanın enayi yerine konması acaba ne kadarlık bir suçu üstleneceğim.

Bi erkek egosunu tatmin etmem icin donuyosa kiz onu deliler gibi severken hic bisi hissetmedigi halde devam ettirip yalan bi iliskiye inandiyosa nisanlanmisken hala sana onun senin olmadigina inandirmiyosa kusura bakma ama surundurmek kelime degil anasini aglatirim.
Deger bilmeyen insan cok onlardan birine ins hic bi zaman denk gelmezsin bizede hak vermemen normaldir..

sevmeden olmaaaaz.....aslında sevdiğimiz kişiyi çok ama çok seveceğiz fakat fazla farkettirmeden. çünkü bi noktadan sonra bizi "elde vaaaar biiir" diye garantiye almış sanıyolar. ama tam aksini de yapmamak lazım. ince çizgiler bunlar.. tecrübeyle oturuyo yerine

canım çok sevindim senin adına.. burdaki tüm kırık kalplere nasip etsin allah

tüm suçlu benmişim öle hssediyorum dediği şeylerden ama o da bnm hep onu suçladığıumı zaannedyr 1,5 yıllık bir ilişkm var ve de 3 myıldr da tanşıyrm zaten. ilk zamanlr o peşimde koşardı amannnn derdm bir havalardaydım sonra noldu tepetaklak oldum brnin bana teklif etmesi onun arfk grubnda sevmediğim insanlrın gelmesiyle bnm boğa burcundaki kıskançlık ve sahiplenici ruhum açığa çıktı vee sanırım şu an ben peşinde koşuyor moddayım. onun sölediği şu sen trip atma anlayışlı ol üstümde baskı kurup beni darlama her şey çok güzel olacak diyor ama birazda açıklama yapmayı şöle sık sık bni özlemeyi öğrenecek. braz öğrendi ama eski kıskanmalrımı hala atmya çalşıyorum üstümden neyse yaa benm drum bayağı karışık gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…