okuldu,tatildi derken buralara çok fazla uğrayamadım kızlar ama bu zaman içerisinde Ececanımın yani artık namı-ı diğer tatlı görümcem sayesinde hayatımın uğurunu buldummutluyum demek yetersiz kalır ama bir başka tarifini de yapamıyorum. tam umutsuz olduğum bir zamanda karşıma çıktı ama umudum,ümidim,mutluluğum ve huzurum oldu.inşallah bu mutluluğumuz daim olur darısı herkesin başına diyorum ve bu mutluluğumuzun mimarisi olan Ececanıma çok teşekkür ediyorum sizlerde ne var ne yok kızlar malum yaz geldi
Imm çok güzel haberler bunlar çok seviniyorum kızlar bunları okudukça inşallah daim olur canım
Bana yaz kış farketmiyor aynıyım ama huzurluyum en azından artık
Çok sevindim canım hakediyosun mutlu olmayı
Diğer kızlar huhu nerdesiniz ya
saol canım benim resimlerimizide beğenmişsin :)
allah sanada edicek büyük mutluluklar sabırla gelir unutma
Selam uzun zamandır yoktum memleketteydim yazamadım o yüzden
Değişiklik yok aynen devam
tatildeyiz kııız üzüntüye ara verdik
ben kendi adıma çooook mutluyum iyiki karşıma çıkmış diyorum inş bu laflarımdan dolayı pişman olmam, çok mutluyuz
saol canım benim resimlerimizide beğenmişsin :)
allah sanada edicek büyük mutluluklar sabırla gelir unutma
kızlar selam genelde herkes ii ve mutlu görünüo ama ben hala mutsuzum yani zaman zaman iyiyim ama aklıma bişiyler gelince kötü oluyorum. bende tatildeydim ama inanın orda eğlenirken bile hep aklımda o vardı acaba beraber olsak gelirmiydik tatile fılan die. kendımı kurtaramıyorum bazı düşüncelerden. ama sunuda bılıorum kı onu da ıstemıyorum olmaz yanı mantığım kabul etmıo ıstedıgım tek sey bı kere olsun benı merak edıp araması inanın belkı o zaman cok da mutlu olucam. suan sankı hayatıma kımse gıremez kımseye ısınamam gıbı gelıo ve sureklı evde oldugum ıcın de çok takılıorum herseye. ne işim var nede askım tamamen bosluktayım sankı ve o boslugu ne arkadaslarım nede aılemle dolduramıyorum...
allahım ınş bı daa pişmanlık yasatmaz tatlım mutlulugun daım olsun sizleri böle mutlu bilmek benide mutlu edıo bende bu aralar en karanlık dönemlerdeyım ama sanmıyorumkı bırı gelıpde cıkarsın...
kokoskedi iyi yada kötü onu düşünerek en büyük kötülüğü yapıyorsun kendine.
yaa illaki hayatında birisi olacak ya yarın yada 3 ay 5 yıl sonra bilemezsinki.. ama şimdi geçmişe dönük yaşarsan fırsatlarını da kaçırırsın, kendine saygını da kaybedersin. İleride inş çok sevdiğin bir adam, birbirinden tatlı evlatların olacak, onlar için güçlü bir eş, mutlu ve sevecen bir anne profili cazip gelmiyor mu sana? neden bu karamsarlık kuzum olmazsa olmaz, takıntı halini almasın. Herşey güzel olacak de ve oldurt.
seni de yazcam ajandaya ama kendini hazırla.
gülağa gibi hissediyom kendimi bunu dediğim için:))
uygulamaya çalıştığın şey doğru ama bence göstere göstere yapman yalnış olmuş..yani sen böyle istiyodun falan diye yapman laf sokmak olmuş bence..
bunu düzeltmen biraz zor..ama bundan sonra yaptığın şeyleri sanki doğal halin buymuş gibi yap ki etkisini göstersin bilerek yaptığını söylersen iş inada biner canım..mesela niye geç aradığımı sorun etmedin dediğinde aa geçmi aradın farkında değildim gibi şeyler söyleyip saatlerce telefon elinde onu beklemediğini senin de kendi hayatın olduğunu bu şekilde hissettirebilirsin..tabi yapmaya çalıştığın buysa konuyu başından okumadım..
haklısın cnm sağol artık daha çok hakim olucam kendime şaşırtıcam onu... ama nasıl farkında değilsin ki aramadığım ortada der o :44:
hep ben arıyorum hep ben mesaj atyorum ilk adım hep benden geliyo yani..
bide arayınca da kızıyo ..
bende çok şımarttım galiba..
kaçmayı beceremiyorum ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?