Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Imm çok güzel haberler bunlar çok seviniyorum kızlar bunları okudukça inşallah daim olur canım
Bana yaz kış farketmiyor aynıyım ama huzurluyum en azından artık

kızlar selam genelde herkes ii ve mutlu görünüo ama ben hala mutsuzum yani zaman zaman iyiyim ama aklıma bişiyler gelince kötü oluyorum. bende tatildeydim ama inanın orda eğlenirken bile hep aklımda o vardı acaba beraber olsak gelirmiydik tatile fılan die. kendımı kurtaramıyorum bazı düşüncelerden. ama sunuda bılıorum kı onu da ıstemıyorum olmaz yanı mantığım kabul etmıo ıstedıgım tek sey bı kere olsun benı merak edıp araması inanın belkı o zaman cok da mutlu olucam. suan sankı hayatıma kımse gıremez kımseye ısınamam gıbı gelıo ve sureklı evde oldugum ıcın de çok takılıorum herseye. ne işim var nede askım tamamen bosluktayım sankı ve o boslugu ne arkadaslarım nede aılemle dolduramıyorum...

tatildeyiz kııız üzüntüye ara verdik

ben kendi adıma çooook mutluyum iyiki karşıma çıkmış diyorum inş bu laflarımdan dolayı pişman olmam, çok mutluyuz

allahım ınş bı daa pişmanlık yasatmaz tatlım mutlulugun daım olsun sizleri böle mutlu bilmek benide mutlu edıo bende bu aralar en karanlık dönemlerdeyım ama sanmıyorumkı bırı gelıpde cıkarsın...

Canım senide çok merak ediyodum.
Geçer bu dönemler
Yaşadığın çoğu hissi bende yaşıyorum bir daha olmıcak kimseyi sevemicem gibi geliyor zaman zaman
Ama bu kadar sabır ettik herşeyde bir hayır vardır biraz daha sabılrlı olmamız lazım
Evde boş durmak çok kötü bende iş arıyorum inş bulursak güzel bir değişiklik olur

kokoskedi iyi yada kötü onu düşünerek en büyük kötülüğü yapıyorsun kendine.

yaa illaki hayatında birisi olacak ya yarın yada 3 ay 5 yıl sonra bilemezsinki.. ama şimdi geçmişe dönük yaşarsan fırsatlarını da kaçırırsın, kendine saygını da kaybedersin. İleride inş çok sevdiğin bir adam, birbirinden tatlı evlatların olacak, onlar için güçlü bir eş, mutlu ve sevecen bir anne profili cazip gelmiyor mu sana? neden bu karamsarlık kuzum olmazsa olmaz, takıntı halini almasın. Herşey güzel olacak de ve oldurt.

seni de yazcam ajandaya ama kendini hazırla.
gülağa gibi hissediyom kendimi bunu dediğim için:))

Son düzenleme:
aynen ben de.. kimseyi sevebilecek gibi hissetmiyorum maalesef..kimseye o gözle bakamıyorum.

ahhh bebeğim ahh o kadar haklısın ki resmen kendim kurtulmak istemiyorum bu illetten... gözüm kimseyi görmüo suan hazır diilim daa yeni birini tanımaya bişiyler yaşamaya... ama biliorum onu da görmez artık gözüm... ama sadce bi istek işte bendeki aramasını istiorum... elimde olmadan hergün bi şekilde aklıma gelio mutlaka face profiline bakıorum durduramıorum kendimi... hoş baksamda aman ne salak buna mı üzülüom ben diom ama yinede ilgileniorum malesef... yaz bebeğim yaz bütün ajandalara :)

kızlar ben de sevgilime artık ilgisiz davranmaya başladım
bugün bana neden geç aradığım için bişey demedin her zaman kızardın dedi
ben de artık üzerine düşmemeye karar verdim dedim senin istediğin bu değil miydi dedim
artık böyle bıktım çünkü artık ben de dedim

kızlar sizce yanlış mı söylemişim bir anda böyle demek geldi içimden...ne demem gerekirdi ?

uygulamaya çalıştığın şey doğru ama bence göstere göstere yapman yalnış olmuş..yani sen böyle istiyodun falan diye yapman laf sokmak olmuş bence..

bunu düzeltmen biraz zor..ama bundan sonra yaptığın şeyleri sanki doğal halin buymuş gibi yap ki etkisini göstersin bilerek yaptığını söylersen iş inada biner canım..mesela niye geç aradığımı sorun etmedin dediğinde aa geçmi aradın farkında değildim gibi şeyler söyleyip saatlerce telefon elinde onu beklemediğini senin de kendi hayatın olduğunu bu şekilde hissettirebilirsin..tabi yapmaya çalıştığın buysa konuyu başından okumadım..

haklısın cnm sağol artık daha çok hakim olucam kendime şaşırtıcam onu... ama nasıl farkında değilsin ki aramadığım ortada der o :44:

hep ben arıyorum hep ben mesaj atyorum ilk adım hep benden geliyo yani..
bide arayınca da kızıyo ..
bende çok şımarttım galiba..
kaçmayı beceremiyorum ki..

haklısın cnm sağol artık daha çok hakim olucam kendime şaşırtıcam onu... ama nasıl farkında değilsin ki aramadığım ortada der o :44:

sende dersin ki canım valla dalmışım tv ye yada ne biliyim bişeyle ilgileniyosan onu söylersin dalmışım diye sonrada hiçç ağzına malzeme vermeden ee naptın ne ettine bağlarsın

hep ben arıyorum hep ben mesaj atyorum ilk adım hep benden geliyo yani..
bide arayınca da kızıyo ..
bende çok şımarttım galiba..
kaçmayı beceremiyorum ki..

hem hep sen arıyosun hemde arayınca kızıyo enteresan..bence biraz kendini tut..çok sık aramamaya çalış..tepkisini ölç..
ya bende çok biliyomuş gibi konuşuyorum ama bende zamanında çok değer verdim sizin gibi..şimdi biraz daha geri planda tutuyorum kendimi kaçan kovalanır hesabı daha iyi oluyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…