hersey yasak herseyde kavga ama cok kırıcı oluyor ve hep ben catlayıp aradıgım için ben ne hata yaptım diye düşünmeye vakit kalmıyor ona
4senedir birlikteyiz ama ipler hep onda
kızlar ben hala çözüm bulamadım 3 gün iyiyz 4.gün kötü çok bunaldım. eskilerden çözüm bulmuş birileri yok mu yaa bize yardım edecek
uzakta olunca hiç düzelemeiyorsun zaten yanlış anlamalar havada uçuşuyoooooooooBizde öyle sanırım ilişkilerin geneli bu şekilde düşünüyorum.
Bu aralar yine kötüydük bugün düzeldik gibi ama uzakta olduğumuz içinmi bilmiyorum hemen kavga etmeye hazırız sorun bitmiyor.s
uzakta olunca hiç düzelemeiyorsun zaten yanlış anlamalar havada uçuşuyooooooooo
öyle devam eder inşallah darısı başımızaa uzaktayken iyi olmak çok zoooorrrr:44:Aynen daha bi zor oluyor aynı şehirde olunca görüşünce insan hemen hallediyor ama uzakta olmak farklı.
2 gündür iyiyiz ama bakalım.
uzun ilişki içinde olup da tepesinden indirebilen varsa bunu nasıl yaptığını lütfen bana da söylesin..
ben pek başaramıyorum...
ipleri vermiş birisi olaraktan katılıyorum aranıza alkışlayalm bu safıııtartıştık en son 3 gündr konuşmuyoz napıcamı bilmiyorum konu büyük bişey değil hatta fazlasıyla önemsiz bence huzursuz olmaya hiç gerek yoktu ama anlatamadım ona askerde şmdi bişeyde yapamıyorum arayabilsem aramıştım şimdiyeeeeeee hala akıllanmadııııımm
kızlar cnım cokk sıkkın yaa aslında elle tutlr bı sorun yok aryr falan bu cocukkk ama goruselım demyrr boyle ıcıme sankı okuz otrdu bende demıyrum sacımı boyatmam lazım kuafor bulamadım onada sınır oldumm off Allah'ım yaa hayr hergun gelen cocukk goruselım demıyr delı oluyrm baska bırı var desem yok emınım ama nıye boyle anlayamyrum !!!!!!!!!!!!!!!!!
uzun ilişki içinde olup da tepesinden indirebilen varsa bunu nasıl yaptığını lütfen bana da söylesin..
ben pek başaramıyorum...
öyle devam eder inşallah darısı başımızaa uzaktayken iyi olmak çok zoooorrrr:44:
kızlar cnım cokk sıkkın yaa aslında elle tutlr bı sorun yok aryr falan bu cocukkk ama goruselım demyrr boyle ıcıme sankı okuz otrdu bende demıyrum sacımı boyatmam lazım kuafor bulamadım onada sınır oldumm off Allah'ım yaa hayr hergun gelen cocukk goruselım demıyr delı oluyrm baska bırı var desem yok emınım ama nıye boyle anlayamyrum !!!!!!!!!!!!!!!!!
canım senin ne kadarlık bir ilişkin var ve sorununuz neyden kaynaklanıyor?
madem çözüm bulmuş kişiler yok aramızda biz de birbirimize sorup bir şeyler üretelim.
Yaa topik harikaa
Şoka gireceksiniz ama taam 16 gündür konuşmadık
Gündüz yolda gördü akşam çaldır dedi
Çaldırsam mı yaa
sizinki de iyi sabır vallahi 16 gün çok fazla
bırak çaldırma arayacaksa kendi arasın demek isterdim ama ıııı-ııhh
mümkünatı yok böyle diyemiyorum....
çaldırın tabiii
Yaa topik harikaa
Şoka gireceksiniz ama taam 16 gündür konuşmadık
Gündüz yolda gördü akşam çaldır dedi
Çaldırsam mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?