Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

canım okulda biri var hoşlanan diyemem ev arkadaşı ile aynı sınıftayız o hemen araştırıp bulmaya kalkar
öyle arayan olmuştu çocuğu dövmek için birlik kurdular resmen sonucu kötü o işlerin yalan olduğunu hemen araştırıp bulabilir ne yazık ki

Derdini söyle dermanını al

2 senelik ilişkim var ve 2 aydırda ayrı şehirlerdeyiz...
İlk önce çok iyiydik fakat genel olarak 2-3 haftadır falan iyi değiliz.
Sorun şu sevgilim benim kızdığım bişey yapıyor ve benim kızdığımı bile bile. Ben kızıyorum bağırıyorum tartışıyoruz telefonda.
Sinirle konuşmak istemiyorum seninle diyorum ve kapatıyorum telefonu dün.
Kapattıktan sonra tık yok beyfendide bugün 5e kadar aramıyor 5de dayanamayıp ben arıyorum hastahanedeyim eve geçince ben arıyım seni diyor kapatıyoruz.
Eve gelince aradı ve hatalı olduğunu kabul etmedi üste çıkıyor bide iyice sinirlerim bozuldu benimde. Aptal gibi aradım bide ilk önce.
Şimdi ise tamamen kendini geri çekiyor sanki onu kızdıran benim.
Çok bunaldım arama şunu aklı başına gelsin diyorum yapamıyorum uzakta olunca daha çok üzülüyorum.
Bu hafta sonuna biletimi almış oraya gidicem nasıl olucak bilmiyorum.

Gidince karşına alır, konuşursun...

Ama bağırmak, trip atmak, azarlamak yok

Yediremiyorlar ve üste çıkıyorlar gözlemim bu...

Yan yanayken her şey çözülür genelde...

Umarım sizde de her şey düzelir

Bu arada 2 yılınıza benden Maaşallah

Gözlemin çok doğru canım kesinlikle ne zaman bağırsam ters tepiyor elimde değil sinirlenince böyleyim ama sonuç bu maalesef :)
Yüz yüze gelince her şeyi konuşup hallederiz umarım.
Bende çok teşekkür ederimmm

Gözlemi yaptım ama uyamıyorum ben de

Rica ederiiim iyi akşamlar

Herkesin derdi farklı :26:

Ben görüşmeye çalışıyorum sen uzak kalmaya

İlgisiz dur o zaman, telefonla falan uğraş?

bugün son dal sigaramı almış bende bırakacaktım. önemsiz bir şey öyle birbirimizden para falan esirgemeyiz yani

bende açtım telefonu fırsat bu fırşat az diş göstereyim dedim

bağırma dedi

bağırdım çağırdım sonunada ekledim sana iyi davranmaya gelmiyor artık böyle dedim

yarın konuşacağız seninle ama hiç iyi bir konuşma olmayacak dedi
naparsın ayrılır mısın dedim zaten sen benim emeğimin karşılığını vermedikçe bu ilişki yürümez ayrıl dedim bir şey demedi yarın konuşalım dedi
bende arkadaşlara gidecektim gidemezsin dedi gitmedim öyle kaldı
bir de bu yolu deneyim dedim

Dün bir arkadaşa söylemiştim

Şimdi yeniden söylüyorum

Arkadaşlar erkeklere "bağırma" ve "trip atma" yaramıyor

Gururlarına yediremiyorlar..

Onları umursamazdan gelin en iyi bundan anlıyorlar

Sadece 4-5 gün önceden bu yana tebrübemle sabittir

Yöntemime kefilim

Benim yanına gitme durumum maalesef olmadı kızlar bu hafta sınavım varmış bugün öğrendim girmesemde olmaz o yüzden bu hafta kaldı.
Gelemiycem dediğimde bile pek tepki vermedi.
Saat 2den beride konuşmuyoruz artık ne yapcağımı şaşırdım hatalı olan o ama hala çabalamıyor anlayamıyorum bıktım bende...

Hatalı olan o olabilir ama açtığın konuda da okudum, sen sanırım biraz gereğinden fazla sinirlisin.. Hele konu sevgilin olunca aşırı hassaslaşıyorsun
2 gündür konuşmuyoruz demişsin ya, bence sen onu bir ara de ki: Aşkım hatalı olan sensin bunu sende kabul et, ama bende biraz fazla tepki vermiş olabilirim, özür dilerim. Seni seviyorum de
Dene bakalım ne olacak, eminim yumuşayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…