Buyur buradan yak...
Sana ne oldu ? :26:
aynnnn oylee dun gecee aradııı buu bak sımdı canm komıklıge bakkk aradı dırek askm napysun bn cok ozldm senı ya dedı (ama oncesınde ben aradım bunu kavga ettık bı guzll mac ızlymus pasamm oyuzden aramıymuss) bnde nrml konustum ama samımı degıll snra dedı yarın ogle gelıcem yemege gıdılm dedı :))) bnde tmm dedım snra dedım sen benı aksamlrı sureklı arardın nıye aramysunnn bak sımdı cevaabaaa '' askım playstatıon oynuydkk sana soylsem hemen kapatyrum dıye kızıysun bnde soylemedım oyuzden '' allahımmm bastım kahkahayı herıfın gunlerdır derdı oyunmus dedımmm soylsene bana ayrılmayı bıle dusundum snden bu hallerın yuzunden sookkk oldu yanı canm sonuc olrkkk bız sanırım bazen farklı bakıyrz olaylara sende bence nye boyle oldugunun altını ara benımkının altından playstatıon cıktııı bakalım senınkınden nasıl bı makara cıkıcakkk ama rahatsz oldugunu soylee son kezzz artık bunaldım sabrım tukendı falan dee bncee belkı aklı basına gelırr
zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyo her şeyde, hiçbir yerden haklı değil oysa öyle bir konuşuyor ki beni haksız çıkartabiliyo gibi dilbaz adam ya, senden çok soğudum artık böyle yaptıkça gözümde iğrençleşiyosun dedim kırıldı ama gönlümü almaya çalışıyo, kırılması dahi umurumda olmuyo öyle anlarda, allahtan içimde tutmak gibi hata yapmıyorum, açık açık konuşuyorum yoksa varya dayanılmaz olurdu dayanılmaz, tam bir koç burcu erkeği:95: inatçı, sabit fikirli, çok.. kıskanç bi garip
Benimki de dün aradı canım çok özledim nasılsın falan ...
Gülüyor falan
Ben de hiçbir şey yok gibi konuştum ama gülmeden
Ve cevaplarım gayet netti, kısaydı...
Sana ne oldu canım dargın mısın bir şey mi var dedi
Yok dedim. Kısa cevap veriyorsun da dedi
Hım dedim sadece. Sonra da bitirdik konuşmayı zaten
Öyle yani ben bu tavrımda devam ediyorum işe yaradı sanki
Of bilmiyorum ya bu topikteki herkesin dertlerinden birini taşıyorsun :26:
Ne yapman gerek bilmiyorum çünkü tam bilemem tabiki her şeyi,
Ama ben şuanda umursamaza vuruyorum işe yaradı gibi...
Topiği biraz oku bana yararı olmuştu
ben teslim bayrağımı çekiyorum artık tepemden indirmeye uğraşmaya gücüm kalmadı
kızlar ben eşimle 6 yılçıktım 1 yıldırda evliyiz..ne kadar değer vermez umursamazsanız o kadar değerli olursunuz unutmayın.sakın ola hakettiğinin fazlasını vermeyin yoksaaa kaybeden siz olursunuz
bu duygularını körelticek kendimden biliyorum, umursamazlığa pes etmeye gitme hem soğursun hemde işkence edersin katlanma zorunluluğu olmuş gibi, valla kızlar ben şunu çok iyi öğrendim "sen yanmazsan canına, kimse yanmaz canına"
benimde gözüme uyku girmeditartıştık yine herzamanki gibi saçma sapan konular yüzünden ..neden etek yada elbise giyiomuşum neden dikkat çekiyomuşum.normal pant giysem noluyomuş yani vs vs 4 gündür hiç ara vermeden bunun tartışmasını yaptık
bende bugün dayanamadım telefon kartımı kırdım bakalım ne yapacak.görüşmek istemiyorum seninle dedim ve kapadım..sonumuz ne olacak acaba çok merak ediyorum:18:
canm ama senı kıskanması ktu bsy degılkı yanı soncta sadce gydıklerınle alkalı dıkkat cektıgın ıcın dıkkat etmenı ıstems ve bu erkeklerın yarısından cogunda var bnce sen olayı bırazcıkk buyutmussun telfn kartını faln kırmıssın keske dıkkate alsaydın azck syledıklerını
evet canm doğru söylüyorsun ama denedim olmadı umursamaz olamadım.
senin ne kadar süren bir ilişkin var?
benimde gözüme uyku girmeditartıştık yine herzamanki gibi saçma sapan konular yüzünden ..neden etek yada elbise giyiomuşum neden dikkat çekiyomuşum.normal pant giysem noluyomuş yani vs vs 4 gündür hiç ara vermeden bunun tartışmasını yaptık
bende bugün dayanamadım telefon kartımı kırdım bakalım ne yapacak.görüşmek istemiyorum seninle dedim ve kapadım..sonumuz ne olacak acaba çok merak ediyorum:18:
Bu arada size yeni gelişmeleri aktarayım
Beni 2 gündür falan arıyor biraz sert davrandım
Bugün de face'ten mesaj attım "xxxx" diye...
Akşam arar büyük ihtimalle, ben de ayrılacağım..
Ne tepki vereceğini merak ettiğim için ayrılıyorum aslında
Bakalım ne yapacak uğraşacak mı çabalayacak mı?
Dönecek mi dönmeyecek mi artık tamamen zamana bırakacağım
Bu arada size yeni gelişmeleri aktarayım
Beni 2 gündür falan arıyor biraz sert davrandım
Bugün de face'ten mesaj attım "xxxx" diye...
Akşam arar büyük ihtimalle, ben de ayrılacağım..
Ne tepki vereceğini merak ettiğim için ayrılıyorum aslında
Bakalım ne yapacak uğraşacak mı çabalayacak mı?
Dönecek mi dönmeyecek mi artık tamamen zamana bırakacağım
Canım durumu anlatsana biraz ?
Okuyorumda ara ara tam olarak anlamadım ne kadardır birliktesiniz siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?