Erkekleri tepemizden indirmenin vakti geldi! Toplanın hanımlar

Yine sen bilirsin tabiki ama, benim önerim:

Arama, sorma... Dönecekse kendi dönsün

Ararsa kesinlikle trip atma, yumuşak bir ses tonuyla

Ama umursamazca konuş...

Çok haklısın yani ben sinirliyim ve konu o olunca daha bi hassasım.
Onu diyincede hatasını hiç kabul etmiycek gibi geliyor üste çıkıyor zaten hata yaptığını düşünmüyor.
Bilemiyorum ki napsam arasam mı aramasam mı :26:

Bana kalirsa ara yoksa daha sürer gider bu böyle :)

Yine sen bilirsin tabiki ama, benim önerim:

Arama, sorma... Dönecekse kendi dönsün

Ararsa kesinlikle trip atma, yumuşak bir ses tonuyla

Ama umursamazca konuş...

Aynen bende sen gibi düşündüm hatalı olan o sonuçta arayanda ben olmak istemedim.
Şimdi yumuşarsam oda aynı şeyleri tekrar yapcak belkide.

Ara o zaman haber ver sonra merak ederim..

Aradım ve aynen dediğin gibi oldu :)
Böyle ol her zaman bana dedi.
Özür dilerim ama sana her şeyin doğrusunu anlattım yalan söylemedim falan dedi.
Biraz konuştuk.
Seni çok seviyorum diyede kapattık :)
Hatasını anladımı bilmiyorum ama bu konuşma çok etkili oldu cidden.

Çok sevindim canıım :)
İyi oldu aradıgın bak :)
İnsallah daha da mutlu olucaksınız ileride

evett gun ıtıbarıyleee yenı taktıgımm budr benımde kısaca ozetımm dun geceden berıı yıne kotuyuzzz...Gce uyurken hbr vermemıs bnde aradım gece bunu nıye hbr vermysun dedım ne dese begenırsınızzzz vermydum zaten dedı okuze bakarmısn tnımasam dıycem tmmm bn haber vermeyınce kıyametı koparan adamın dedgıne bakınnn kızlarrr!!!!!!!!!!!!!!! OKKK CANM BNDE BUNDAN SNRA HABER VERMEM DEDIMMM orda delırdııı vermessen vermeee bee dıye bagırdı bana bn o lafııı ona yedırmesını bılmezmıyımmmm!!!!!!!! An ıtıbarıyle ılgımı elımı ayagımı cekıyrummm ustumdennn aklı basna geldı geldı gelmedı yurusn gıtsın koca kafalı !!!cokkk snrlıymmmm cokkkk!!!!!!!!!!!!11

Benimki daha aramadı biliyor musun?

İyilikten anlamıyorlar bugün iyi olsan her şey yoluna girdi desen;

Yarın yine aynı oluyorlar...

Ben kararımı verdim tutumumu sürdürmeyi düşünüyorum...

En son pazartesi günü buluştuk daha da aramadı

Bende yarım saat önce çağrı attım dönmedi de...

Artık sertim, sertim, sertim!

Yumuşamak yok artık böyle gitmeyecek!!!

bzde en son pzrtesı beraberdıkk canm dun hcc aramadı sadece ısten cıktım okula gıdıyrm eve gectım dıye yer bıldırdı bana okdr bnde aynı sekılde yaptım sadece gttgım yerlerı soyledım snraa gece caldırdım bunu aradı nıye aramıysun sen benı dıye carladım bes dkkaya arycaktım bbmn arabasına carpmıslar karakoldaydık arayamadım falandedı bnde sabrımın sınırındayım artıkk kendıne gel artık ltfen dedım tmm hytım daha dıkkatlı olucam dedı....bgundeee sabh konustuk bıde oglen aradııı az oncede ben aradımm solaryuma gıdıcemm dedımmm (nrmlde ızın vermzdı gecen hafta ıznı kopardımm ) hemenn tamam demesınede sasırdımmm yahuuu..ama bnde onn gıbı davranıyrum artıkk dun gece ayrılmk ıcın konustum ama bahanesını gorunce ayrılamadımm bakalımm nolucakk sonumuzz ınsallahh duzelırz yoksa bn cokk fazla dayanamycm bıtırıcem dıye korkuyrumm Allah yardımcımız olsun canm

Aaa aynen ben de dün çaldırdım ..

3 kere aramış yarım saat aralıklarla görmemişim

Sonra canımlı falan konuşuyordu "öff" dedim :26:

Çünkü geçen günlerden kalan kızgınlığım vardı...

Bu da dedi güzel güzel konuşuyorum böyle yaparsan tabi aramam..

Sonra bende tamam sen bilirsin dedim..

Sonra hadi iyi geceler dedi kapattı

Kendi bilir ya ne yapsam yaranamam artık zaten

aynenn kuzummm bnde brktım kendı halıne ya eskısı gıbı olur yada bızz bterızz cokkk sımarıklarr cokkk ve bunun sorumlusu bızızz boylee devam edelım dusmeyelımm uzerıne bakalımm nolcakkk dıger turlu ılgsızz olucaksada olmasın zaten ısteme ben oyle bos ılıskı

Ya ben şöyle düşünüyorum,

Ben bu insana mecbur değilim...

Bir gün bitebilir iyi ya da kötü...

Geriye kalan ben olacağım sonuçta yine...

Neden günlerimi ağlayarak sızlayarak üzülerek geçireyim?

Neden beni mutsuz edecek kişilerle geçireyim?

Nasıl mutlu olacaksam öyle yaşamaya bakıyorum ömür benim.

Ya beraber mutlu oluruz ya da ayrı oluruz mutlu oluruz.

Gerçekten sağlıksız kişilere, ilişkilere daha fazla bel bağlamak istemiyorum..

Yaklaşık 1 yıl oldu ve bunun 7-8 ayı kadar güzeldi..

Gerisi böyle geçti, elimdeki kocaman bir 0..

Artık son şansımı kullanıyorum bakalım ya olacak ya olmayacak..

onu tepemden değil gökdelenlerden aşağıya atmaya ihtiyacım var uzun zamandır...

Son düzenleme:

aynnnn oylee dun gecee aradııı buu bak sımdı canm komıklıge bakkk aradı dırek askm napysun bn cok ozldm senı ya dedı (ama oncesınde ben aradım bunu kavga ettık bı guzll mac ızlymus pasamm oyuzden aramıymuss ) bnde nrml konustum ama samımı degıll snra dedı yarın ogle gelıcem yemege gıdılm dedı :))) bnde tmm dedım snra dedım sen benı aksamlrı sureklı arardın nıye aramysunnn bak sımdı cevaabaaa '' askım playstatıon oynuydkk sana soylsem hemen kapatyrum dıye kızıysun bnde soylemedım oyuzden '' allahımmm bastım kahkahayı herıfın gunlerdır derdı oyunmus dedımmm soylsene bana ayrılmayı bıle dusundum snden bu hallerın yuzunden sookkk oldu yanı canm sonuc olrkkk bız sanırım bazen farklı bakıyrz olaylara sende bence nye boyle oldugunun altını ara benımkının altından playstatıon cıktııı bakalım senınkınden nasıl bı makara cıkıcakkk ama rahatsz oldugunu soylee son kezzz artık bunaldım sabrım tukendı falan dee bncee belkı aklı basına gelırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…