- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Siz de arkadaşlarınızla çıkın.Her akşam olmasa da arada ist iyor . Güvenilmez değil eşim, ben sanırım onunilgisini istiyorum.
abartıyorsunuz.Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Çalışıyor musunuz? Ben evlenmeden yalnız yaşadım. Bazen yalnızlığı özlüyorum. Ben eşimi teşvik ederim dışarı arkadaşları ile çıkması için. Evimin tadını çıkarıyorum o anlardaEleştiriye açığım zaten . Belki ben yanlış yerden bakıyorum diye buradan sizlere soruyorum . Eminim daha tecrübeli bayanlar vardır buarada yol gösterecek . Kotu niyetli değilim eşimi sık boğaz etmekte istemem . Ama benim maksadım eşimle olmak sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?