Erkeklerin akşam arkadaşlarla takılma isteği ?

Eşler sürekli yapışık bir şekilde sosyalleşecek değil ya... İnsanın arada arkadaşlarıyla yalnız zaman geçirmek istemesi gayet normal. Siz istemiyor musunuz mesela? İstemiyorsanız, asıl tuhaf olan bu. Bence eşinizi değil, kendi bakış açınızı bir sorgulayın. Eşiniz güvenilmez bir insan mı, ne olacak ki arkadaşlarıyla zaman geçirse? Her akşam her akşam olsa canına okuyun da, kırk yılda bir olan şeyler gayet normal.

E sizin de kiz arkadaşlarıniz yok beraber hiç organizasyon yapmaz mısınız? Bu tip arkadaşınız mu eşiniz gidince siz de onları davet edin yalnız kalmazsinız... insanlarin esleri dışında da sosyalleşmeye ihtiyaci olduğunu düşünen biriyim. Kırk yılda bir olan bişeyse bence bir sey demeyin...

Benim çevrem de çok. Arkadaş çevrem. Eglenceliyim de . Ben sadece yeni evliyiz belki de ondandır, onunla paylaşım dersindeyim . B3n eşimle olayım diye birçok planımi iptal edip eve geliyorum onu önemsediğim için . Ama bunu önemsemiyor ona sinir oluyorum .

Cevaplarinizdan eleştiriye açık ve kötü niyetli olmadığınız belli. Rahat bırakın biraz çekilin. Faydasını görürsünüz.. bunlar sorun değil.

Eleştiriye açığım zaten . Belki ben yanlış yerden bakıyorum diye buradan sizlere soruyorum . Eminim daha tecrübeli bayanlar vardır buarada yol gösterecek . Kotu niyetli değilim eşimi sık boğaz etmekte istemem . Ama benim maksadım eşimle olmak sadece

Eşim dışarı çıktığında böyle bir hüzünleniyorum ama sonra yalnızlığımla mutlu oluyorum. ki haftada 1 ailesinin evine gider normal olarak :) arkadaşlarınla buluş ablanlarla çık derim nadiren çıkar. çok sıkmayın, yaptığınız normal değil

Bende tek basima kendi arkadaslarimla aksam cikip yemege gidiyorum , neye takiliyorsunuz ki bu kadar?

Ama siz eve bağımlı kalıyor sunuz işte, bir anne olarak bırakıp gidemiyorsunuz bebekelri ve ilginiz o yonde . Erkekler neden böyle düşünmüyor. Ben babayim onlarla vakit geçireyim diyemiyor

Şöyle düşünün, artık evlisiniz ve her haftanın 4 günü birlikte vakit geçirmek zorunda değilsiniz. Sonuçta artık aynı evde yaşıyorsunuz. Aynı evde yaşayan çiftlerin bu tarz kısıtlamaları gereksiz ve abartı geliyor. Aynı evde yaşamadığınız zaman, haftanın 4 günü işten sonra görüşüyor muydunuz? Bence o sizi kısıtlamıyorsa, siz de karışmayın.

abartıyorsunuz.

O beni kısıtlayamaz çünkü ben genelde onu da düşünerek bir yere karar veririm . Yanı onunda gelebileceği yerlere giderim . Onu zor durumda koymam. Ama dışarı çıkmayan erkeklerde var onlar ne peki ?

Benim eşim de arkadaşlarıyla vakit geçirir misal şimdi evde tekim akşam ne yemek yapacağım diye düşünüyorum eşim arkadaşlarıyla dışarıda, dün de ben arkadaslarimla dışarıda vakit gecirdim. Sürekli dip dibe de insan bunalıp sıkılıyor bırakın kendine ait alanı olsun iki farklı insan yüzü görsün havası değişsin yani. Yaptığında yanlış ne var eşiniz hala anlamadım

Çalışıyor musunuz? Ben evlenmeden yalnız yaşadım. Bazen yalnızlığı özlüyorum. Ben eşimi teşvik ederim dışarı arkadaşları ile çıkması için. Evimin tadını çıkarıyorum o anlarda
Haftada bir kez kesin çıkar, ben de 2 haftada bir çıkarım kızlarla. Biraz tadını çıkarmaya bakın yalnızlık bazen çok iyi geliyor.

Ya zaten sürekli arkadaşlarıyla iş hayatında zaten . Çalıştığı gün eşim tüm gün nerdeyse evde olmaz görüşemeyiz . Ben sabahın köründe çıkarım ise , o öğlen ve gece gelir eşim haliyle bende uyurum o vakitte . O gün iptal bizde . Ertesi güne kadar eşim yok .Ve evde olduğu zamanlarda da elinden tel düşmez arkadaşlarıyla mesajlarlalar felan . Hani verimli zamanımız yok gibi geliyor bana bizim . B3nde bu durumu kurtarmaya calisiyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…