- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.813
- 448
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Nasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
Çalışıyor musunuz? Ben evlenmeden yalnız yaşadım. Bazen yalnızlığı özlüyorum. Ben eşimi teşvik ederim dışarı arkadaşları ile çıkması için. Evimin tadını çıkarıyorum o anlarda
Haftada bir kez kesin çıkar, ben de 2 haftada bir çıkarım kızlarla. Biraz tadını çıkarmaya bakın yalnızlık bazen çok iyi geliyor.
Evet, aynen.Nasıl yani ? Akşam mangala gidecek beni evde bırakıp, ?
Ne yapayım peki koyuvereyim gitsin mi ? Evin yolunu mu unutsun ? Ya da kahve köşelerinde mi dolansın. Ki eşim kahveye gitmeyi de isteyen bir insan . Ona gore boylesinnormal . Kahveye gidenler erkekOf abartıyorsun ya gerçekten.
Neden hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz?
bunun tam tersine odaklanmaniz daha mantikli bence. "zaten disariya cikiyor, evde aramizda arkadaslari olmasin" deseniz anlayabiliriz mesela.Işte sorun da şu , akşamları evdeyken de sürekli eli telefonda, arkadaşları il3 mesajlasir. Ilgisi tel3fonda . Böyle olunca da bende kafamda diyorum ki , evdeyken bile arkadaşları aramızda bir şekilde, bari dışarı çıkmasın diyirum kendimce. Haksız mıyım
Onu da diyirum . 3vde sürekli telefonla oynama diyirum ona , bu seferde suçlu ben oluyorum yine .bunun tam tersine odaklanmaniz daha mantikli bence. "zaten disariya cikiyor, evde aramizda arkadaslari olmasin" deseniz anlayabiliriz mesela.
siz iki taraftan da baskiliyorsunuz ama. evde telefonu eline alma, arkadaslarinla cikma.hep ben hep ben.Onu da diyirum . 3vde sürekli telefonla oynama diyirum ona , bu seferde suçlu ben oluyorum yine .
Ne alaka, nasıl cümleler bunlar?Ne yapayım peki koyuvereyim gitsin mi ? Evin yolunu mu unutsun ? Ya da kahve köşelerinde mi dolansın. Ki eşim kahveye gitmeyi de isteyen bir insan . Ona gore boylesinnormal . Kahveye gidenler erkek
Tasma filan al onu tak böyle başedemezsin vallahiMerhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?