- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
Ne yapayım peki koyuvereyim gitsin mi ? Evin yolunu mu unutsun ? Ya da kahve köşelerinde mi dolansın. Ki eşim kahveye gitmeyi de isteyen bir insan . Ona gore boylesinnormal . Kahveye gidenler erkek
Durumun arkadaşlarıyla takılmasıyla alakası yok bence, sizin çift olarak iletişiminiz az ve bu iletişiminizi eşinizi kısıtlayarak arttıramazsınız.Işte sorun da şu , akşamları evdeyken de sürekli eli telefonda, arkadaşları il3 mesajlasir. Ilgisi tel3fonda . Böyle olunca da bende kafamda diyorum ki , evdeyken bile arkadaşları aramızda bir şekilde, bari dışarı çıkmasın diyirum kendimce. Haksız mıyım
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
akşam 7 den sonra arkadaşlarla çıkılamıyo mu? Masalda bile 12 ye kadar süre var külkedisine dönüşmeden önceValla ben gündüz calisiyirum akşam 7 de evde oluyorum. Ve arkadaşlarımla takılmaya firsatim kalmıyor. Haftasonu da öyle kendime vakit ayıramıyorum ki arkadaşlarla gezsem.
Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Onun da savunduğu nokta , ben kötü bir yere gitmiyorum kumar oynamıyorum gazinoya gitmiyorum diye k3ndini savunur zaten
ne kadarda bir çıkıyor arkadasları ile?Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
Canım sen niye tasma takmadın ki kocana? Bak burda herkesin kocasında var.
Gitsin tabi. Ne var ki onda. Mangala gidiyor altıüstü. Sende bir arkadaşınla görüş.Merhaba . Aklima takilan bir nokta var. Eşim akşam arkadaşları ile mangala gitmek istiyor , gerekcede şu;arkadaşının tayini çıkmış erkekleri toplayıp veda yemeği.imis. daha önce de arkadaşları ile gündüz mangala gitmişti bikac kez ve bu yüzden de tartışmıştık. Ben istemiyorum, ona göre "nolacakmis herkes gidiyormuş kötü.bisey yokmuş felan felan " . Ya benim anlamadığım erkekler nedne böyle tek başlarına takılma isteği duyar ? Abartıyor muyum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?