erkeklerin dengesiz zamanları

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
kızlar erkek arkadaşınızla herşey yolunda giderken onun durulduğunu bazı günler ilgisizleşip keyifsizleştiğini hisseder misiniz
yani erkek arkadaşlarınızın dengesiz zamanları oluyor mu
bu durumda siz nasıl davranırsınız keyifsiz olduğunu hissettiğinizde daha mı yakın davranırsınız
ya da siz de mi mesafe koyarsınız araya
mutlaka zaman zaman herkeste olur ama siz nasıl bir yaklaşım içerisinde olursunuz
cevaplarınızı bekliyorum sositososito

ilk başta bi sorunu vardır die düşünür açmaya çalışırım derdini anlamak isterim

Adam herşey yolundayken bir anda ilgisizleştiyse vardır sebebi..
Sorarım derdin ne diye?
Canı isterse açılır,dinlerim,destek olurum vs.
Kendi özel meselesi ise anlatmak istemiyorsa keyfi bilir..
Takılırım kendi kafama göre..
Sonuçta o da benim tüm sorunlarımı bilemez ki..
Flört dönemi bu,her an her olayın içinde olamayız ki birbirimizin..

cözmeye calışırım sıkıntısının ne oldugunu.
benle ilgili degilse pek üstelemem. cünkü her şeyini bana anlatıcak degil :dilcikar:

kendi haline bırakırım-tatlicadiarzu-

cözmeye calışırım sıkıntısının ne oldugunu.
benle ilgili degilse pek üstelemem. cünkü her şeyini bana anlatıcak degil :dilcikar:

kendi haline bırakırım-tatlicadiarzu-

mutlaka düşündüğü canını sıkan birşey vardır. bazen üstelerim açılır bazense konuşmak bile istemez ve benim de canımı sıkmamak için o gün görüşmez benimle. alıştım artık idare ediyoruz birbirimizi.

her insanın dengesiz zamanı olur

her zaman konuşmak için deli divane olmayız birde

mesafe koymam... belki kimseye anlatamadıgı bir sıkıntısı vardır altından girer üstünden çıkar ne olduğunu anlamadan yakasından ayrılmam :bbo:

ben evliyim belki durum farkli olabilir ozaman, benim esim bana hemen anlatir varsa bir durum.. benle ilgiliyse anlatmayabilir surat asar, bende anlarim zaten.

Ama benim baska birseye moralim bozulduysa anlatma taraftari degilimdir pek, farketmeden belli ediyorum demek, böyle durumlarda üzerime gelmez günün nasil gecti der, ne yaptin der, bende anlatmak istersem anlatirim.. anlatmadigimdada anlatmak istemedigimi anlar ve üstelemez kendi halime birakir beni =)

sende deneyebilirsin, bana günün nasil gecti diye sordugunda daha cok anlatma taraftari olurum sahsen, üstüme gelinmesinden iyidir.

yaww kızlar biraz gurur yaa..adam beni önemsemiyorsa ben hç önemsemem yok bide soracaktım derdin ne diye ufacık bile bişey hissetsem ben kaçarım hemen o bana sorsun ne var diye akıllı olun yaaaaaaa

ohooo cok olio vallah sorarim bisinmi varr sikintilimisin feln oda der yok bisi yine sorarim bazende cok üstüne gidiorum kendiside sölerr cok canini sikiorsa acik sölemeni tavsiye ederim sonra zaten yine düzelirr kendiliginee

yaww kızlar biraz gurur yaa..adam beni önemsemiyorsa ben hç önemsemem yok bide soracaktım derdin ne diye ufacık bile bişey hissetsem ben kaçarım hemen o bana sorsun ne var diye akıllı olun yaaaaaaa

aşkta sevgide gurur olmaz

tabi karşıdaki senin için yeterince önemli ise

haftanın 3 günü en az öyle :1closedeyesdun anacım odunlaelaelaelaelaedelü etti beni:1shok:

insanlık hali bu hepimizin zaman zaman başına gelen birşey...hergün aynı olmuyor ki..
insanın ruh halinde dalgalanmalar olabiliyor...bazen sebepsiz yere bile insan konuşmak istemiyor ya da davranışları değişebiliyor..
eğer bu durum sürekli tekrarlanıyorsa ilişkinize sürekli yansıyorsa ciddi bir sorun olabilir...sorup öğrenmeye çalışın belki sorunu paylaşıp rahatlayabilir

bn adamın önemsememesini kastetmedim cnm
eğer sıkıntılı olduğunu anlarsanız nasıl bir yaklaşımda bulunursunuz diye dsordum
yani önemsememek değil katettiğim yerimseniben
ayrıca bu durumda bence gereksiz olur gurur yapmak ortada sorun yokken
aşkta çok büyük bir olay olmadıkça gurur olmamalı
gereksiz gurur yapmaya gerek yok...

hudeybe arkadaş konuyu pek anlamamış galiba :) çünkü benim bir derdim olsa ve bunu farkettiği halde sormasa çok bozulurum, o yüzden hep sorarım. çare bulamasam bile anlatıp içini dökmesini sağlarım bazen yok bişi deyip suratı asılır anlatmak istemez, kafasını o meseleye bozar işte o zaman ben dellenirim.çok mutlu olduğum bi zaman bunu yaptı bende ilgilenmedm tavır yaptım gittim. öfffff dedirtiolar yaa

anacım benim kocammmm bişey düşündüğünde morali bozulduğunda kapalı kutu oluyor sır gibi oluyor
hele ben bişey sorayımmmm birde surat asıyor sanki adamı ölüdrmeye kalktım...
yani sorumda "hayatım bişeymi var iyi görmedim seni" gibi ..bu soruyu kaç şekle çevirdiğimi bilemezsiniz hiçbiri tutmadı...benimkinden uzaklaşmak gerekiyor
onuda yaptım bu seferde kendini yalnız hissediyormuş
hay dedim seninnnn......... içimden küfürleri yedi tabiiii:)
bacım ben ne yapacağımı bilmiyorum sadece bakıyorum gözlerine surat ifadesine , direkkk vınlıyorum yadaaaa film izletiyorum korku gerilimmm gerilince sokuluyor azcık azcık bana:):):):)

sadece erkeklerde değil bu, cinsiyet ayrımı olmaksızın herkeste olur..

benim nişanlımında oluo, ben de hemen soruorum tabiki, "yok bişey" deyip geçiştirmez hiç, anlatır ne varsa, sonrada ohh be rahatladım biraz olsunderkaydirigubbakcemile3

ama mesela ben öle değilim, cnm sıkkınsa hiç konuşasım gelmez, neyin var die sorsalar şimdi hiçbişe sormayın ben birazdan dökülmeye başlarım zaten derim, ve susarım:1ninca:

tabiki olur karsımdakide etten kemikten bir insan.. bunun ötesinde onunda bir PSıKOLOJıSı var..... her zaman gül gibi geçinecez diye bişey yok.. gecenlerde benim sevgilim aşırı ilgisizdi üzerime alınıp derdin ne diye sordum benle alakası olmayan problemleri olduğunu söyledi.. adam gibi anlatırsan yardımcı olurum ben ne diye varım dedim.. sadece iyi gününde mutluyken yanında olacam diye bişey yok sonucta dedim.. ailesiyle problemleri varmıs maddi sıkıntıları varmıs ertesi gün bulustuk bişeyi kalmadi senin bi gülüşün yetti dedi.. eğer arada uzaklık varsa çözemezdik belki hemen ama bulusunca çözdük.. moral oldun dedi..sen olmasan hayatımda inan yaşamaktan tiksinirdim dedi.. öyle bunaldımki sana telefonda yansıttım özür dilerim ama şuan yanımdayken bi kere daha anladım ki senin bi gülüşün sıcacık öpüşün bütün dertlerimi sildi attı dedi.. biraz daha anlayarak yaklasırsak daha kolay açılırlar ve inanın biz onlara güç oluruz.. neden varız ki zaten... iyi günde kötü günde... eğer baska seylerden dolayı size soğuk ilgisiz davranıyosa anlayıslı bi şekilde yaklasıp yardımcı olabildiğinizii hissettirin o zaman size daha çok bağlanırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…