erkeklerin ilk cinsel deneyimi

erkekleri iyi tanıdığıma eminim de.. duygusal olarak da cinsel olarak da.. ben böyle bi erkek hayal etmiyorum, böyle bir erkek zaten hayatımda var çok şükür.. ha ülkemizde kaç tane vardır bilemem, keşke bi sürü olsa.. ben burda olması gereken şekilden bahsediyorum.. gayrıresmi olanın yaygınlığı yüzünden olması gereken şekli yadsıyamayız heralde.. yani yadsımamak lazım..

Sen yine de her dediğine fazla inanıp gerçek sanma tatlım...

Sana senin istediğin kişilikte ve yapıda gibi gösterebilir kendini bir erkek..

Nabza göre şerbet vermek diyoruz buna..

Mutluluklar dilerim sevdiğinle..Ama sen yine de gözlerini açık tuta.s.

teşekkür ederim.. gözler her zaman açık zaten a.s.:enbuyukkk:

Eşimin ilk birlikteliğini aşkla yaşamış olması beni hiç bir zaman huzursuz etmedi...
Geçmişinde ne yaşamışsa yaşamış...
Biliyorum ki hayatında var olan kadın benim ve bana aşık..
Biliyorum ki bu adam güçlü bir adam...
Çünkü iradesine hakim...
Yine biliyorum ki cinsellik onun için araç değil...
Duygularını ifade etme biçimi...
Aşk olmadan beraber olamaz kimseyle o nedenle....
Bu benim onu çok daha fazla sevme ve ona ait olduğum için şükretme sebebim...
Çünkü o sıradan düşünen bir adam değil...

Benim eşim de sıradan düşünen herhangi bir erkek değil..

İlk deneyimini aşkla yapmaması bu anlama gelmez..

Eşimin benden önceki aşkları tamamen platonik...

İyiki onunla evliyim..

Onun Prensesi,kraliçesi,birtanesi ve herşeyiyim..:asigim:

Benim yegane yaşama sebebimsin diyor hep

Lucita sana tamamen katılıyorum.

benim sevgilimin önceki ilişkilerinden sadece birini biliyorum (hatta 1den fazla ilişkisi oldu mu bilmiyorum ama kesin olmuştur diye düşünüyorum) ve bu ilişki para karşılığı yapılmış diil.ama aşkla da yapılmış değil; ve işte bu yüzden aklıma geldikçe sinir oluyorum.

keşke sevgilim o kızı çok sevseydi de yapsaydı inanın aşklarına saygı duyardım.

para karşılığı ilişkiye girip girmediğini hiç sormadım çünkü bilmek istemiyorum açıkcası, çünkü gözümde sevgilimi çok küçültür böyle birşey.

şahsen böyle şeyleri düşünüpte kendimi ve hayatımı strese sokamam..sengözlerimebaksanab yıpratamam. şakkıdı geçmişe mazi derler..:smiley-cool:

Son düzenleme:
Benim eski nişanlım çok dindardı ve çok dürüsttü,daha önce hiç bi bayanla birliktelik yaşamamıştı,yapmayan erkek yoktur diyemeyiz çünkü az da olsa var yani,nişanlımdan önceki erkek arkadaşımın da ilk kız arkadaşıydım,elini tuttuğu ilk kız bendim,yani o da temizdi :lepi: Ben evleneceğim kişinin benden önce cinsel ilişkiye girmiş olmasını kabul etmem,deli diceksiniz ama en önemli kriterlerimden biri bu yani napim zayıf noktam kaydirigubbakcemile3

böyle bir şeyi yaşamasını istemem, yaşadıysa da bilmek istemem.
ilk birlikteliğini benle yaşamasını isterim eşimin.

ay alah kac yasında erkek deneyımlı olsun öle gelsın wala
benım yasım da az degıl o yuzden 25 yasını gecmıs bı eerkegın ılk deneyımını
yaşamamışş
olmasını ıstememmm !! okdr wala

valla bencede cok cırkın katılıyorum ama bu gercegı degıstırmıyoo sonucta senden once olmus bıtmıs ama senden sora olacaklara bakıcaksın tabı senden sorada oluyosaaaaa sahsen ben bılmıorum yanıı

benim sevgilimde migdem kaldirmaz diyor baska bir kizla düsünemiyorum
ama benim kafamda hep var o genc 21 yasinda yapsa bile ve söylemese bu anlasilabilirmi
biz kizlarda belli oluyor ama erkeklerde?
genc tanisdik benden önce kesinlikle yoktu..ben varken yaparsa benim icin ayrilik sebebi ihtiac falan anlamam ben

Erkekler evlenmeden önce deneyim yaşamalılar bence.Bu biz kadınların zoruna gidebilir fakat bu hakkı zaten kendilerinde görüyorlar.Önemli olan evlendikten sonra tek eşliliği koruyabilmek.Tabi bu da bizlere düşmüyor mu?

bütün bunları biz yapacaksak onlara ne düşüyorbenneyaptımki
uçkuruna kilitmi vuracağızfisfisfis

ay kahroluyorum bu konularda kendini 2.sınıflığa mahkum eden mesajlara
çok iğrenç ama erkekler malesef bu kadar iğrençler
ilk deneyimlerini para karşılığında yapıyorlar
ama önemli olan bir erkeğin ilki değil sonu olabilmek

Yaramı deştiniz .senağlama
Hep isterdim evleneceğim insanda benim gibi olsun,kendini bana saklasın.
Ama nerde....
Napalım benden önce birlikte olmuş derim geçerim öteye.
Geçmişe dönme şansımız yok ki maalesef...
a.s

yani ben çk şaşırırım zaten hiç deneyimi olmayan bi erkekle karşılaşırsam.evet hayat kadınıyla yapması çk daha iğrenç gelio bana nedense aynı iş ama..

benim askim kimseyle yapmamis bu beni sevindiriyor böyle yapmayan insan azdir,sansliyim insallah evlenince birlikte ögrenecez

beni sevgilim aranda sevgi aşk olmadığı biriyle yapılmasını mide bulandırıcı buluyor ve de kaç tane erkekle beraber olduğu belli olmayan kızlarla yatanı da midesiz buluyor...biz 21 yaşındayız ve birbirimizin ilkiyiz bu çok güzel ve onur verici birşey...allah herkese böyle nasip etsin..

Son düzenleme:

milli olmak diolar aralarında onu mu dıyodunn
parayla seks çook çirkinn bişeyy hatta doğuda böyle yerlerin olmadığı yerlerde ilk cinsel deneyimini hayvanlarla yaşayan erkekler var:1shok:

deneyim bence hiiçde gerekli diil nasıl ki bizden bakirelik istiolarr onlarda bakir olsun oo zamn cinselliğin tecrübeyle bi alakası olamaz bence
ona anlam katan histir duygudur.
deneyimsiz olsun '''su akar yolunu bulur''''
kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…