bu işi para vererek yapmış olması onun gözümdeki imajını çok zedeler.. ciddi bi birlikteliği olsa ve o kişiyle yapmış olsa kırk kere yeğlerim.. kendine güvensiz olması lazım parayla yapması için.. allahım düşüncesi bile midemi kaldırıyoooo!!!
Benden önce olan deneyimlerini Aşk ve sevgiyle yapmasındansa para vererek yapması daha yeğ benim için..
Güvensizliğe gelince bence alakası yok..Gayet iyi bir durumda eşim..Her yönden..
Ama çoğu erkek bir kez de olsa hayatında para veripte olsa bunu yapıyor...
Kabul etsek de etmesek teÇok üzgünüm çoook
Önemli olan hayatlarında biz varken bir yanlışları olmasın adamların..
bu işin aslı sevgiyle yapılmış olandır para ile diil.. ben onun için onu normal karşılarım.. şu anda evli olan arkadaşlarımız kocalarına derin bi sevgiyle bağlı diil mi? dolayısıyla sevdiğiniz kişiyle bunu yaşıyorsunuz; çok insancıl, çok aşksal bi durum.. benden önce de birisini elbet sevmiştir, sevmelidir de, ama cinselliği parayla satın alması yalnızca içgüdüleriyle hareket ettiğini gösterir ki hiç hoş değil..
Erkekler için cinsellik önplandadır..Seks yaptıkları kişilerle aralarında duygusal bir şey olmak zorunda değil onlar için..siz şimdi bunu bir bayan olarak düşünüp empati yapıyorsunuz..İçgüdüye gelince evet..Erkekler için boşalmak bir ihtiyaç..Ama illa aşık olmayı,sevmeyi beklemezler bunun için.
Bizler illa aşık olmamız gerektiğini,doğru olanın bu olduğunu düşünürüz..Aşık olmadan,sevmeden yapamam deriz..
Erkekler bizim kadar duygusal düşünmezler bunu...
Evlendiğiniz zaman erkeklerin iç dünyasının daha farklı olduğunu göreceksiniz..a.s.
işte bu mantık erkeklerin çokeşliliğe meyletmesine izin veriyor alttan alta.. sonra da oturup dövünüyor.. tamam belki ihtiyaç oluşuyor ama her ihtiyacımızı her içgüdümüzü ortaya çıktığı gibi gideremeyiz ki.. örneğin saldırganlık da bir içgüdüdür, hem de çok önemli bi içgüdüdür.. şimdi ben birine çok sinirlensem boğazına sarılıp dövmeye mi başlarım? tabi ki hayır.. içgüdülerimi belirli çizgiler çerçevesinde davranışlaştırırım.. bunu yapabildiğimiz için biz insanız, yalnızca içgüdülere bakarsak hayvan oluruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?