erkeklerin ilk cinsel deneyimi

Aslında erkeklere kızmamalıyız bu toplumun getirdiği bir alışkanlık gençleri buraya yönlendiren babaları zaten olabiliyor...ilk deneyimlerini orda yasamak istiyorlar bence çünkü evlilikte eşlerine karsı mahçup olmak istemiyolar ,işi önceden öğrenmek peşindeler ...bi de su an cevreme bakınca ,erkeklerin hayat kadınlarına gitmelerine gerek kalmıyor bu eskidendi,malesef azınlık da olsa artık genç kızlar da sınırlarını aştı zaten bu erkekler cıktıkları kızlarla yatabiliyorlar .

eğer çok genç yaşlardan beri birlikte olunan biri değilse erkeğimin ilki olmalıyım düşüncesi pek gerçekleşecek bir durum değil gibi aslında.yani 14 15 yaşında çıkmaya başlarsın senden başkasına yaklaşamaz tamam o zmn birbirinizin ilki olursunuz ama 20 25 yaşındayken tanıştığınız bi erkeğin de bakir olması düşük bi ihtimal olsa gerek.benim düşüncem sevgilimin veya eşim olcak kişinin bakir olması gerekmez ama en azından normal biriyle yapmış olsun ne yapmışsa.yani kız arkadaşıyla fln. gidip genelevde parayla yapmış olmasın çünkü çok iğrenç geliyor bana böle bişeyi düşünmek bile.

güzel bi ilişkisi olmustur, sevmiştir.. o zamn bısey dıyemem tıksınılcek bısey yok sevenler sevişebilir bu dogal ve normal ustelık gecmıs bıtmıs ırdelemeye gerek yok amaa bu ama genel eve gıtme olayı cok rezılyasakkelime

bence geçmişe takılmayın arkadaşlar herkesin daha önce birliktelikleri olmuştur sonu yatağa ister gitsin ister gitmesin .erkek yada kadın fark etmez! Ama şunu sakın unutmayın evliyseniz ipler her zaman kadının elindedir erkekler ne derse desin!

kafaya takılacak bişey deil
ilk deneyimi yapmakdaki amaç bişeyleri öğrenmek olabilir
ama işi zevke verip evli olan çok erkek var hayat kadının giden
işde onlar pis zinacılar cehenmemde cayır cayır yansınlar
şu mubarek cuma gününde ediyorum bu lafı

Hem para ver hemde ilk deneyim töbe yarabbim yaaaa:mymeka::mymeka:

bunu düşünmek bile midemi bulandıyor...Biraz kafamda düşünsem nolur kestiremiyorum:mymeka:

Biraz kopukluk ve maniaklık varda bende-tatlicadiarzu-

ha şunuda demeden gecemicem...
Erkek yapıosa ilk deneyimini kadında yapmalı kanısındayım emme lakin fakat iş başa gelince yapamıoz işte biz kadınlar :1closedeyes:
Nede olsa erkeklere göre irademiz daha kuvvetli:1closedeyes:

15-16 yaşına gelen çocukları ailede bi büyük,baba olabilir abi olabilir bu tarz yerlere götürür genelde o olmasa da arkadaşlarıyla mutlaka yaşıyolar.17-18 yaşındayken çıktğığm çocuk bakir oldugunu söylüyodu ozamanlar pek önemserdim böyle şeyleri,inanmak ta isterdim inanırdım.neyse ayrıldıktan 2 yıl sonra falan 20 yaşında hala bakir oldugunu söyledi bi konuşmada tabiki inanmadım.yani çok küçük yaşlardan itibaren arkadaş oldugunuz biriyse olabilir ama laylaylom un da dediği gibi 20-25 yaşına gelmiş bi erkeğin böyle bişey yaşamamasına inanmıyorum.sorunları vardır.pipisi küçüktür vs:roflol:
erkeklerin "ay ben 25 ime 30 uma kadar en verimli zamanlarımı kendimi tatmin ederek geçiriyim kendimi eşim olacak insana saklıyım" gibi düşünceleri olmaz.biz çok kızsal düşünüyoruz.
en kötü ihtimalle çok kıskanç bi sevgilisi varsa erkek bakirim diyo,ispat yok delil yok tabi.
çok takılmamak lazım diye düşünüyorum artık.belkide aşık oldugum biri yok bu yüzden rahat konuşabiliyorum ama şuanki düşüncem.
benle çıktığı sürece 31 le yetinmeyi bilsin de benden öncesi beni bağlamaz:smiley-cool:

valla kızlar ben birey olarak bakıyorum ....zevki sefanın erkeği bayanı olmaz...
ben ilk deneyimi eşimle yaşamak isteyenlerdenim bu özelim se...eşim dediğim kişide özel olmalı
bu yüzden eş seciminde buna dikkat ettim ..öğle tecrübe diye biryerlere giden erkeği midem almaz benim
.beraberce keşfetmek tecrübe edinmek cok keyifli...hayatımdaki kişinin öncesi ve sonrası benim için önemlidir...benimle olmak isteyen sıkı araştırmadan gecer haberi olsun ...
gerci gectide ...össs sınavına calışır gibi sana calıştım der ....ah kıyamam ben ona ..aşkitom benimmmmmmmmm

genelde herkes ben ilk defa onla birlikte oluyorsam o da benle olsun

fakat gelgelelim bu fuhuş olayları bu yurtdışından gelen kadınlar ve genelevlerdeki kadınlar kimlerle yatıyor -tatlicadiarzu-

kim yatıyor kim biride bana cvb verebilir mi ki neCADIARZU

Eşimin ilk cinsel deneyimini kız arkadaşıyla yaşadığını biliyorum...
Hayat kadınıyla birlikte olduğunu duysaydım açıkcası umarsamazdım ama şaşırırdım açıkcası....
Yapı olarak öyle birisi değil çünkü...

Benimki hiç bir normal kızla bişey yaşamamış..

Geneleve gitmiş..

Düşündüm de bence bu daha iyi..

Aşk ve sevgi ile birlikte olduğu ilk ve tek insan benim..

Son insan da benim..

bu işi para vererek yapmış olması onun gözümdeki imajını çok zedeler.. ciddi bi birlikteliği olsa ve o kişiyle yapmış olsa kırk kere yeğlerim.. kendine güvensiz olması lazım parayla yapması için.. allahım düşüncesi bile midemi kaldırıyoooo!!!

Benden önce olan deneyimlerini Aşk ve sevgiyle yapmasındansa para vererek yapması daha yeğ benim için..

Güvensizliğe gelince bence alakası yok..Gayet iyi bir durumda eşim..Her yönden..

Ama çoğu erkek bir kez de olsa hayatında para veripte olsa bunu yapıyor...

Kabul etsek de etmesek teÇok üzgünüm çoook

Önemli olan hayatlarında biz varken bir yanlışları olmasın adamların..

aynen bende böyle düşünüyorum para verip yapmasını tercih ederim,sırf ihtiyaç gözüyle bakıp kendimi avutabilirim.
ama diğerki hep aklıma takılır..
aslında takılmamak ta lazım önmli olan benimleyken ve benden sonrası:1rolleyes:

bu işin aslı sevgiyle yapılmış olandır para ile diil.. ben onun için onu normal karşılarım.. şu anda evli olan arkadaşlarımız kocalarına derin bi sevgiyle bağlı diil mi? dolayısıyla sevdiğiniz kişiyle bunu yaşıyorsunuz; çok insancıl, çok aşksal bi durum.. benden önce de birisini elbet sevmiştir, sevmelidir de, ama cinselliği parayla satın alması yalnızca içgüdüleriyle hareket ettiğini gösterir ki hiç hoş değil..

Erkekler için cinsellik önplandadır..Seks yaptıkları kişilerle aralarında duygusal bir şey olmak zorunda değil onlar için..siz şimdi bunu bir bayan olarak düşünüp empati yapıyorsunuz..İçgüdüye gelince evet..Erkekler için boşalmak bir ihtiyaç..Ama illa aşık olmayı,sevmeyi beklemezler bunun için.

Bizler illa aşık olmamız gerektiğini,doğru olanın bu olduğunu düşünürüz..Aşık olmadan,sevmeden yapamam deriz..

Erkekler bizim kadar duygusal düşünmezler bunu...

Evlendiğiniz zaman erkeklerin iç dünyasının daha farklı olduğunu göreceksiniz..a.s.

işte bu mantık erkeklerin çokeşliliğe meyletmesine izin veriyor alttan alta.. sonra da oturup dövünüyor.. tamam belki ihtiyaç oluşuyor ama her ihtiyacımızı her içgüdümüzü ortaya çıktığı gibi gideremeyiz ki.. örneğin saldırganlık da bir içgüdüdür, hem de çok önemli bi içgüdüdür özellikle insan psikolojisinde.. şimdi ben birine çok sinirlensem boğazına sarılıp dövmeye mi başlarım? tabi ki hayır.. içgüdülerimi belirli çizgiler çerçevesinde davranışlaştırırım.. bunu yapabildiğimiz için biz insanız, yalnızca içgüdülere bakarsak hayvan oluruz..

Ama burada sevgili ya da eşimizin bizden önceki deneyimiydi..Bunun çok eşlilikle alakası yok.

Hele hele ben böyle birşeye asla izin verecek bir yapıda değilimkaydirigubbakcemile3

Eşim benden başkasına meyledemez..Meylederse beni kaybeder..O kadar aptal değil..

Erkektir ihtiyaç için biriyle olsun benim için sakıncası yok da demiyorum..

Yanlış anlaşılma olmasın..

Ama çoğu erkek biz kabul etsek de etmesek de, yanlış desek de evlenmeden evvel para ile de olsa bu işi yaptırıyorlar..
benneyaptımki

Dediğim gibi sizin olmasını istediğinizle yani kafanızdaki doğru ile erkeklerin yapısı çok çok farklı..

Sonuçta bana kalsa eşimin benden önce hiç bir deneyimi olmamasını isterdim..

Değil bir kız arkadaşıyla genelevde bile istemezdim..

Sonuçta bunu yapması için kızarkadaşının bakire olmaması lazım..

Eşim evlenmeden hiç bir bakire bayanla cinsellik düşünmediğine göre...

Bu uzun mevzu ya neyse..

Demek istediğim o ki istekler başka ,olan gerçekler başka..

Malesef..

Sözlerime sakın kırılmayın ama

Erkekleri henüz iyi tanımıyorsunuz...:1no2:
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…