• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeklerin kadınlari yönetmesi

Celine88

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
47
0
6
35
Ankara
erkek arkdaşimdan izin almadan dışari çıkamıorum. izin aldigim da da sorun çıkartıo gitmemi istemio ne yapmam lazım? bu sorunu nasıl aşabilirim?

erkek arkdaşimdan izin almadan dışari çıkamıorum. izin aldigim da da sorun çıkartıo gitmemi istemio ne yapmam lazım? bu sorunu nasıl aşabilirim?

bence kendine bukadar yönetme.. eminimki sen onun dediginden cikmiyorsun ama, o istedigi gibi disari cikip geze biliyordur.. bence bu sorunu asmalisin yoksa ileride hic rahat edemezsin.

Tabi ki onunla konuşarak aşabilirsin. İzin alma olmaz, haber vermek olur. Bunu onunda yapması lazım. sadece haber verirsin o da birbirine olan sevgiden saygıdan olur.

bence kendine bukadar yönetme.. eminimki sen onun dediginden cikmiyorsun ama, o istedigi gibi disari cikip geze biliyordur.. bence bu sorunu asmalisin yoksa ileride hic rahat edemezsin.

evet o çıkabiliyor o izin almıyor sadece haber verme olayı var. çok bunaldım 3 sene oldu hayır gitmede demio ama sorun oluo oraya gitmeyin buraya gidin vs die

peki nasıl konuşabilirim onla? nasıl bi yol izlemeliyim?

Onu ara konuşmak istediğini söyle. Buluşun açıkça anlat. Ben senden izin almak istemiyorum haber vermek istiyorum yani bana güvenmeni istiyorum. Ben sana güveniyorum karşılıklı birbirimize haber verebiliriz gibi konuşabilirsin.

Onu ara konuşmak istediğini söyle. Buluşun açıkça anlat. Ben senden izin almak istemiyorum haber vermek istiyorum yani bana güvenmeni istiyorum. Ben sana güveniyorum karşılıklı birbirimize haber verebiliriz gibi konuşabilirsin.

böle konuştuğumda bana şunu söledi ; ben erkeğim sen kadınsın erkek sadece haber verir, kadın izin alir dedi. böle kafada yaşayan biri.

böle konuştuğumda bana şunu söledi ; ben erkeğim sen kadınsın erkek sadece haber verir, kadın izin alir dedi. böle kafada yaşayan biri.

Kesin çizgilerle kadını, erkeği ayıran bir kişi ile berabersin. Burada senin kararın önemli, bu sadece şimdiyle alakalı bir durum değil. Şimdi belki izin almayı kabullenip ilişkini yürütebilirsin bu sorun basit birşey. Ama ileride bu başka sorulara neden olabilir. birincisi, siz evlenince sadece dışarı çıkmayı değil,herşeyi ondan izin alıp yapmak zorunda kalacaksınız. İkincisi, zamanla yaptığı hatalarda rahatsız edici hareketlerde bile ben erkeğim yaparım edasına bürünecek. Sen kadınsın alttan almak zorundasın gibi.. Kadın ve erkeği kesin çizgilerle ayıranlar hayat boyunca belki bir çok ağır işi size kadınsınız diye yaptırtmayıp sorumluluğu üstüne alabilir sizi rahatlatabilir. Ama bu olumluluğun yanında siz gerçekten hiçbir zaman özgür olup kendi iradenizle birşeye karar veremezsini ve isteklerinizi içinize gömersiniz. Nasıl bir hayat yaşamak istiyorsanız bunun cevaplarını kendiniz verin tabiki uzun vadede nasıl bir hayat istiyorsunuz bunu düşünün. Ona göre karar verin. ve o kararı onunla paylaşın her ne olur ise sonuç. En iyi kararı siz verirsiniz bu sizin hayatınız. Bizler sadece fikirler sunabiliriz.

kesin çizgilerle kadını, erkeği ayıran bir kişi ile berabersin. Burada senin kararın önemli, bu sadece şimdiyle alakalı bir durum değil. şimdi belki izin almayı kabullenip ilişkini yürütebilirsin bu sorun basit birşey. Ama ileride bu başka sorulara neden olabilir. Birincisi, siz evlenince sadece dışarı çıkmayı değil,herşeyi ondan izin alıp yapmak zorunda kalacaksınız. Ikincisi, zamanla yaptığı hatalarda rahatsız edici hareketlerde bile ben erkeğim yaparım edasına bürünecek. Sen kadınsın alttan almak zorundasın gibi.. Kadın ve erkeği kesin çizgilerle ayıranlar hayat boyunca belki bir çok ağır işi size kadınsınız diye yaptırtmayıp sorumluluğu üstüne alabilir sizi rahatlatabilir. Ama bu olumluluğun yanında siz gerçekten hiçbir zaman özgür olup kendi iradenizle birşeye karar veremezsini ve isteklerinizi içinize gömersiniz. Nasıl bir hayat yaşamak istiyorsanız bunun cevaplarını kendiniz verin tabiki uzun vadede nasıl bir hayat istiyorsunuz bunu düşünün. Ona göre karar verin. Ve o kararı onunla paylaşın her ne olur ise sonuç. En iyi kararı siz verirsiniz bu sizin hayatınız. Bizler sadece fikirler sunabiliriz.
biraz geç cvp verdim özür dilerim ama işlerim çok yogun oldugundan giremedim. çok tşk ederim yazdıklarınız ve ilginiz için. Dediklerinizi düşüneceğim. çok doğru ve mantıklılar. Allh herkese hayırlısını versin. Işim çok zor valla.:18:

Back
X