Erkeklerle ilgili kefettiklerimizi yazalm :)

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
arkadaşlar hepimiz az çok erkekleri tanıyıp biliyoruz ama hala onları çözemiyoruz ... =((

işte bu topikte onlarda keşfettiğimiz şeyleri yazalım çözdüğümüz şeyleri yazalım birbirimize yardımcı olalım.. ;)) yerimseniben

sizleri sewiyorum mucux Şeniz

bir erkeğe yüz verirsen havalanır kendini fasülye gibi nimetten sayar. yaptığı hatalarda affetmeyeceksin eğer affedersen aynı hatayı tekrarlar(her erkek için değil %80, %90) asla kendinden taviz vermeyeceksin susup ezikmeyeceksin ezileni daha ezerler bir ilişkide ipler ne sizde olacak ne onda ilişkinin en başından herşey konuşulacak herkes kurallara uyacak yoksa kuralları o koymaya kalkar her erkek böyle değil tabi ki ama geneli bana göre budur...

görünüşe aldanmamak lazım, özünde hepsi aynı erkeklerin
bir söz vardır hani
ne kadar şekil verirsen ver odun yine odundur, yanlış hatırlamıyorsam böyleydi

bir erkeğe yüz verirsen havalanır kendini fasülye gibi nimetten sayar. yaptığı hatalarda affetmeyeceksin eğer affedersen aynı hatayı tekrarlar(her erkek için değil %80, %90) asla kendinden taviz vermeyeceksin susup ezikmeyeceksin ezileni daha ezerler bir ilişkide ipler ne sizde olacak ne onda ilişkinin en başından herşey konuşulacak herkes kurallara uyacak yoksa kuralları o koymaya kalkar her erkek böyle değil tabi ki ama geneli bana göre budur...

aynen güzelim sana tamamen katılıyorum..

- Kendine ve sevdiğine aşırı saygısı olan, çok gelişmiş, çok çok azınlıktaki erkek aldatmaz, bu tip erkeğe rastlayanlar çok azınlıktaki şanslı bayanlardandır.
-T.C ve hatta çok ülkede, çok bayana göre erkeklerin büyük çoğunlugu o kötü tabirle öküzdür, hödüktür, odundur, incelikler konusunda gelişimleri şarttır.
-Çok erkek, kendinden eğitimli, donanımlı, fiziki üstünlükte, fazla maddiyatta v.s bayanı kaldırabilecek özgüvende değildir.
-Şu zamanda, çok sayıda adamın, kanın beynine gitmesi gereken zamanlarda, aşagıda bir yerlere çok sıkça gitmektedir.
-Asla ve asla aşkınızdan ölseniz bile, çok sevseniz de şımartılmaması, dünyada kalan tek erkekmiş gibi davranılmaması gereken, hakettikleri ilgi verilmesi gereken insan cinsidir.
-Kadın ve erkek dostluklarında sıklıkla bunu bozucu tarafta, size yan gözle bakan insan cinsidir.
-Büyük hatalar yaptıklarında (aldatma, şiddet, hakaret v.s) asla affedilmemesi gereken insan cinsidir.
-En sert görünen erkeğin bile iç dünyasına indiğinizde çocukça düşünceleri ve zayıflıkları vardır.
-Kadınlara göre daha ileri yaşlarda olgunlaşmaktadırlar diye düşünüyorum.

Daha onlarca şey yazabilirim ama ilk etapta bunlar aklıma geldi..

bir erkek ne kadar ağır abi maço takılırsa takılsın bir kadının ilgisini şevkatini görünce çocuklaşıverir :)

Tartıştınız,sinirlendirdinizmi onu,suçlumusunuz bir kere güzelce özür dileyin tribe devamsa bırakın ne hali varsa görsün yoksa tepenize çıkar,her kavgada haklı olduğunz yerlerde bile konuyu tatlıya bağlamaya çalışan siz olursunuz.

Esımden ızlenımlerımle bırlıkte;
Anladımki;
-Erkekler kendınden ıyı egıtıme sahıp olan bayanların onları kucumsememelerı ıcın kendılerı asagılayıp guven kaybına sebebıyet verıyorlar.
-Erkekler cok ılgı gorunce havalanıyorlar ve sen kovaladıkca kacıyorlar.
-Erkekler kendı zevklerı ıcın yanındakı esının hobı ya da zevklerınden vazgecırtıp ınsanı uzebılıyorlar.
-Erkekler kendı ıstedıklerını yaptırmak ıcın once yılısıyorlar sonra yapılmazsa surat yapıyorlar o da olmadı ınsanı cıleden cıkarıyorlar.

arkadaşlar hepimiz az çok erkekleri tanıyıp biliyoruz ama hala onları çözemiyoruz ... =((

işte bu topikte onlarda keşfettiğimiz şeyleri yazalım çözdüğümüz şeyleri yazalım birbirimize yardımcı olalım.. ;)) yerimseniben

sizleri sewiyorum mucux Şeniz

aşk erkeğe çok yakışıyor (gerçekten adm gibi seviyorsa ama)kaydirigubbakcemile3

ben esımın her seyını cozdum ve onu gayet ıyı bılıyorum.. :lepi: avucumun ıcı gıbı.. zemuszemus

ama her erkek aynı ozellık gostermez kı.. yerimseniben ama hepsının aynı seye dayanamadıgını bılıyorum.. :lepi: gozyası.. mafoldumben aglamamıza kesınlıkle dayanamıyorlar..
:delphin:

30 aşındayım 13 yıllık evliyim. Ve bu yaşıma kadar 2 şeyi çok iyi öğrendim.

1. Öğrendim ki erkekler basit düşünür.Kompleks sorular ve vermelerini istediğimiz kompleks cevaplar onlara göre deildir.Bir sorun varsa vardır basittir cevabıda basittir "hayır " ya da " evet" tir.Bizler kadar detaycı yada kelimelerin arkasındaki anlamlara takılmazlar.

2. Öğrendim ki.Siz lider,idare eden,her dediğini yaptıran dahi olsanız ;asla bir erkeğe bunu hissettirmeyecek ,ev içinde ve ya toplumda onun egosunu hitap ederek "sen erkeksin,sen bilirsin,bir numara sensin" diyecek gereksiz inatlaşma ve savaşlara girmeden. O kendini herşeyi yapan karar veren sanırken ,siz onu idare edeceksiniz.Varsın son sözü söylediğini zannetsin.

Aslında 2. seçeniği bütün erkeklerde bilir ancak kabul etmezler.

bır ılıskı de ve ya evlılıkte dıstan bakıldıgında her ne kadarda erkegın sozu gecıyor erkegın dedıgı oluyor gıbı gozukse de egemenlık kayıtsız sartsız kadınlardadır.. zemuszemus :enbuyukkk: arka palanda hep kadınlar vardır.. :lepi:

NE MUTLU KADINIM DIYENE..
zemuszemus :enbuyukkk:

1. Ev işi yaparken yardım et diyince erkekliklerinden birşey kaybolacak sanıyorlar.
2. ıçlerinde hep ilgi sevgi ve şımartılmaya muhtaç bir çocuk var. :ecrin_bebek:
3. Kadınlarla eşit olma fikri onları çıldırtıyor.:kızgın:
4. (%70) Haksız olunca bağırıp çağırıp üste çıkmaya çalışıyorlar.

Back
X