- Konu Sahibi PessiMisst.91
Erkekler limon gibidir baktıkça ağzın sulanır yedikçe miden bulanır... diye bi söz vardı o aklıma geldi =))) ben düşündüm de bi genelleme yapamadım.. ama şu konuda genelleme yapabilirim... akıllarını fikirlerini iddaa ve at yarışıyla bozmuş insan tipleri =))) bunların eline toz bezini alıp ev işleri yapan versiyonları da var, türk filmi izlerken ağlayan.. ama hepsi egolarının tatmin edilmesini ister =))) ayy çocuk gibidir bu insan türleri yaa =))) biz onlardan çok çok daha güçlüyüz o konuda hiç şüphem yok.. bizden daha kötü bağlanır daha zor unuturlar aşk acılarını =(( o kadar kararlı değillerdir.. bitti derler blöf yaparlar... ama biz bitti dedik mi söz ağızdan bi kere çıkar... bunların çoğu biz ellerinden uçup gidene kadar her türlü işkenceyi yaparlar... biz bavulumuzu toplayıp kapıyı çarpıp çıkınca da günlerce gecelerce kapımızda içip içip ağlarlar =((( e be adam elindeyken kıymetimi bilsen ya =((( sonucu düşünmeden hareket ederler diyebiliriz.. çoğu da bu yüzden aldatır... sonucu düşünmez.. ellerine yüzlerine bulaştirir sonra karsımıza geçip pişamanım derler =((( en çok özür dileyen de erkeklerdir ilişkilerde... daha sık hata yaparlar... iradeleri ya vardır ya da küslerdir iradeleriyle... bizler kadar karmaşık değiller ama... daha basit yapılı varlıklardır bunlar =))) biz onları böyle kelimelere dökebilioruz da sıkıysa onlar gelsin bizi anlatsın =)))