Erkeklerle olan tartışmalar genelde nelerden başlıyor?

ebruliozdemir

ebruli
Kayıtlı Üye
28 Mart 2009
20
0
86
43
Ankara
Evet ben evliyim ama eşimle sürekli kavga ediyoruz.Hiç aralıksız ama ertesi gün bi düşünüyorum gerçekten sorun edilmeyecek şeyler yüzünden birbirimize hakaretlere varan tartışmalar çıkıyor ortaya hatda kavga sırasında bir önceki tartışmayıda devreye sokup olayları daha fazla büyütüyoruz.Sizin kavgalarınızda ufak sebeplerden mi başlıyor arkadaşlar?....

vallahi siz ufacık şeyleri büyütüp hakaretlere vardırdığınızın ve bu durumun saçmalığının farkındasınız. hiç olmazsa siz deneyin alttan almayı,bağırıp hakaret etmemeyi. belki daha iyi olur..

evet bizdede öyle oluyor
ama aslında her kavga sebebi o an sonuca ulaşmalı yarım almamalı...
eskidefterlerin acılasınn sebebi önceki tartısmaların yarım kalmasından kaynaklanıyor

yaklasık bı senedır tartısmıyoruz en son görümcem yüzünden tartısmıstık
ben abartmıstım biraz kaydirigubbakcemile3
eşim sakin dir onunla tartısma bile yapılamıyokaydirigubbakcemile3

bizde eşimle bazen incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden kavga ediyoruz ama büyütmüyoruz.
zaten incir çekirdeğini doldurmayan sebebi kavgaya dönüştürmek yeterince büyütmek sayılır.
çok şükürki çok az kavga ederiz.sebepte ben gerçekten sinirli olduğumda eşim susuyor.aksi haldede ben susuyorum.
bazen mümkün olmuyor tabi.şeytan fısıldıyor susma konuş diye.saygıyı yitirmediğiniz sürece kavgada güzel oluyor.kaydirigubbakcemile

Kavgasiz tartismasiz bir evlilik yoktur...lakin her allahin günü olursa, birde hakarete varan kelimeler söylenirse ciddi bir sekilde yipratir iliskinizi arkadasim...

Bak düsündügünde sende findik kabugu doldurmicak seyler yüzünden birbirnizi kirdignizin sacma oldugnu söylüyorsun o yüzden kavga esnasinda öfkeni kontrol etmeye calis...a.s

Ikili iliskilerde daima hep bir taraf daha ilimli daha altan alan taraf olur...esin nasil bir karekter bilmiyorum...sinirli asabi bir yapisi varsa bence tartismalarda üzerine gidip provoke edici sözler söylemek yerine biraz daha altan alan taraf olmak lazim...

Yoksa sürekli bu tartismalar yüzünden evliliginizde sevgi ve saygi kalmaz.

bence kavgalar ufak şeylerden başlamaz sadece bahanesi olur mutlaka eveliyatında başka başka sebepler vardır. kişiler aynı evi paylaşınca tanıyor kendini ve karşısındakini. bu bazen hayalkırıklığı yaşatıyor insana.bunca şeye katlanıyorum ama o niye böyle yapıyor. neden benim eşim böylede şöyle değil . ben bukadar değiştim o neden değişmiyor . bununla niye evlendime kadar gidiyor.alışkanlığa dönüyor çoğu şey ama kimse kendi kendine bunu itiraf edemiyor. ve işte ufak şeylerden kavga çıkıyor.( bu aralar depresifim de çok mu oldu acaba ) :çok üzgünüm: :sm_confused:

bizde aynıyız canım ya ama başkalarından dolayı evimin huzurunu kaçırıyorum ama kavga yaptığım insanların haberi yok tama biz haksız değiliz çünki onların nasıl birileri olduğunu biliyoruz ama onlar aileleri olduğundan hakzız olsada suçbulmuyorlar bence hiç kafaya takmamalıyız ama olmuyor benim işim daha zor eşim önceden evlenip boşanmış bende devamlı onla nasıldınız napıyordunuz akşam çocuğu hastalanmış eski eşiyle konuştu ilkdefa kıskandım kızdım işte öyle uğraşıyoruz allah sabrımızı deniyor

benim ilişkim ( şu an kimse yok ama olduğu zamanlarda ) 3-5 gün sakin sessiz sorunsuz gürültüsüz gitse bana sıkıntılar basıyor.
gelemıyorum ben öyle raydan çıkmayan ilişikiye yaf..
accık hararet lazım , biraz cıngar cıkarmak lazım..
ben kızıcam surat yapıcam , o ikna etmeye çalışıcak gönül alıcak ( haksız da olsa ki ben bişekilde onun haklarını elinden alıp dımdızlak bırakırım alimallah o bile anlamaz ve bi anda kendini dün yanın en kötü insanı hisseder delikafadulden ) sonna yine düzelir zati..
fazla düzenden sıkılınca gene bi atraksiyon yaratırım ben..şakkıdı

kavgalara tartışmalar genelde incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden çıkar zaten.
ki bunlar da evlilikte gayet olağan şeyler.
ama normal olmayanı her tartışmada bir öncekini devam ettirmek.
bu sefer kendi tartışmanı unutup; daha önce zaten konuşulmuş konu tekrardan açılıyor ve olay 2-3 misli büyüyor.
konuşulan konuşulduğuyla kalsın, bir daha açmayın.
eski tartışmaları temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp sürekli konuşursanız birbirinize daha kırıcı olursunuz gitgide..

Yaşanan bir tartışma sonrası olay susarak çözüldüyse, problem burdadır zaten.
O konu zamanında çözüme kavuşamadığı için büyür de büyür......
Kavgalar bazen öyle basit sebeplerden çıkar ki.. insan anlayamaz ne olduğunu
Bence bu sebeplerin altında hep bir birikim vardır ve onun dışa yansımasıdır yaşananlar.
Önemli olan problemi yaşandığında çözmek ve mümkünse geri dönüp dahada kurcalamamak.
Yoksa çok zor ortak bir yol bulup, anlaşabilmek.......

Evli değilim ama gecirdim..
İlişkimde oldu elbet
En çok erkekte tutarsız davranışlar görürsem tartışırım
Boş işlerle uğraşanı ,onun bunun işine değmez insanlara koşuşturanı sevmem
Parasını iyi değerlendirmeyeni hesabını bilmeyeni sevmem
Sevmemde sevmemmmm ama erkeklerde hepsi mevcut:mymeka:
Napıcam ben yaa klava:

bizim kavgalarimiz genelde benim laf sokmalarimla basla uzaaaaaaaar gider

bide ben konusurken esim karsimda sadece susar ve gicik gicik siritir iste bu harekete dayanamadigimi bildigi icin her zaman bunu yapiyor
artik bende o pes edip benle adam gibi kavga etmeye baslayana kadar devammmmm

ilk yıllar tartışmalarımız çok olurdu...
yıllar geçtikçe evliliğim rayına oturdu ve daha az tartışmaya başladık...
genelde alttan alan taraf hep ben olurum...

bizdede kavgalar olur zaman zaman uzun sürede küs kalırız eşimle. en çok ta beni sinir eden şey benden nefret etiğini söylemesi beni eskisi gibi sevmediğini söylemesi.bunlar sinirlilikle söylenebilirmi yoksa içten gelen duygularımı anlamış değilim.Bazen düşünüyorum eşim gerçekten beni sevmiyormu?
Bunu nasıl öğrenebilrim kavga etmediğimiz günler aramız iyi bir sorun yok ama eğer kavga etmişsek geride bana söyldiği sözler kalıyor ve unutamıyorum lütfen bana yardım edinsenağlama

birbirinize duymak istemeyeceğiniz şeyler söylemeseniz, birbirinizin ne dediğine dikkat etseniz, birbirinizi dinleseniz bence kavga etmezseniz bu kadar sık...
anlamsızlığını sizde farkındasınız durumun... demek ki biirbirinizi yıpratmaya gerek yok...

cani yanlis anlamak istedigi zaman basliyor bilerek yanlis anliyor sonra sacma sapan sey yuzunden kavga yapiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…