- Konu Sahibi Yalniz dertli
-
8 yıllık evliyim dönem dönem eşimin ailesindeki sorunların bizim yatak odamızı etkilediği de olurdu ama sizin ailedeki sorunlar geçecek gibi değil konuşup bir psikoloğa falan gidebilirsinizEvet bende ona kafayı yoruyorum yemin ederim bunu düşündükçe, ne eşimi ne ailesini görmek istemiyorum. Eşimi ya düşünün 1 yıllık adamı görmek istemiyorum her hareketine sınır oluyorum ya gözüme batıyor .
Valla bu adam ya seni sevmiyor ya da gay.. hadi sertlesemiyor. Insan yeni evlendigi karisini dudaktan opmez mi? Bu da mi stresten yani?çekinmek konusunda şöyle . Ben bazen cekiniyorum .oda şundan kadınız ya emeisne derim de adamda o sıcaklık o yakınlık yok . Sanirsinnki ev arkadaşım
Büyük bir ihtimalle gitmek istemeyecektir ama terapiste giderek anlarsınız bunu. Daha doğrusu terapist anlar.Nasıl anlarım peki ben bunu ?
Ne bicim bi yaklasim sekli bu ya. Bu kadin buraya bi sikintisi varki yaziyor siz bu yaklasiminizla yardimcimi oluyorsunuz nedemek adam olmadigi icin ...Adam olmadigi icin yaklasmiyo bence.. doktora gidin
Hahaha Turkce bole bi dil iste :) adam ADAM olmadigi icin degil, sertlesme olmadigi icin.. bunu diyorum:)) boyle bi konuda adamin adam olup olmadigini nerden bilim :)N
Ne bicim bi yaklasim sekli bu ya. Bu kadin buraya bi sikintisi varki yaziyor siz bu yaklasiminizla yardimcimi oluyorsunuz nedemek adam olmadigi icin ...
Öncesini de okursanız o anlamda yazmadığını görürsünüz. Adam, sertleşme olmadığı için yapamıyor demek istemişti orada.N
Ne bicim bi yaklasim sekli bu ya. Bu kadin buraya bi sikintisi varki yaziyor siz bu yaklasiminizla yardimcimi oluyorsunuz nedemek adam olmadigi icin ...
Muhalefet olcaz ya :))Öncesini de okursanız o anlamda yazmadığını görürsünüz. Adam, sertleşme olmadığı için yapamıyor demek istemişti orada.
Muhalefet olcaz ya :))
Valla önceleri zorla da olsa bazen isteyerek bazen evlilik gereği yapıyorduk. Ama on sevişme de tam bilmiyordu
Işte bende bunu anlamıyorum ki . Acaba öpüşmeyi mi.bilmiyor .Valla bu adam ya seni sevmiyor ya da gay.. hadi sertlesemiyor. Insan yeni evlendigi karisini dudaktan opmez mi? Bu da mi stresten yani?
Terapiste gitmeknistemeyebilir. Ama gay değil.tavirlarindan belliBüyük bir ihtimalle gitmek istemeyecektir ama terapiste giderek anlarsınız bunu. Daha doğrusu terapist anlar.
Kim anasinin karninda ogrendi:) bacim saf misin kocani mi ole gormek istiyon:) opusmeyi bilmemek nasil olur:) icgudusel birseydir birazda bu..Işte bende bunu anlamıyorum ki . Acaba öpüşmeyi mi.bilmiyor .
Kim anasinin karninda ogrendi:) bacim saf misin kocani mi ole gormek istiyon:) opusmeyi bilmemek nasil olur:) icgudusel birseydir birazda bu..Nasıl.yani anlamadım.mesajinizi
Pardon simdi oldu:)Hahaha Turkce bole bi dil iste :) adam ADAM olmadigi icin degil, sertlesme olmadigi icin.. bunu diyorum:)) boyle bi konuda adamin adam olup olmadigini nerden bilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?