Erkekte cinsel yaşam?

8 yıllık evliyim dönem dönem eşimin ailesindeki sorunların bizim yatak odamızı etkilediği de olurdu ama sizin ailedeki sorunlar geçecek gibi değil konuşup bir psikoloğa falan gidebilirsiniz

çekinmek konusunda şöyle . Ben bazen cekiniyorum .oda şundan kadınız ya emeisne derim de adamda o sıcaklık o yakınlık yok . Sanirsinnki ev arkadaşım
Valla bu adam ya seni sevmiyor ya da gay.. hadi sertlesemiyor. Insan yeni evlendigi karisini dudaktan opmez mi? Bu da mi stresten yani?

N

Ne bicim bi yaklasim sekli bu ya. Bu kadin buraya bi sikintisi varki yaziyor siz bu yaklasiminizla yardimcimi oluyorsunuz nedemek adam olmadigi icin ...
Hahaha Turkce bole bi dil iste :) adam ADAM olmadigi icin degil, sertlesme olmadigi icin.. bunu diyorum:)) boyle bi konuda adamin adam olup olmadigini nerden bilim :)

Eşiniz alkol alır mı? İş yerinde her şey normal mi? Borcunuz var mı? Bir de çok özür dileyerek sormak istiyorum. Evlenince eskisi kadar kendinize bakmama (bakımlı) gibi durumunuz oldu mu? Belki olaylara bu perspektiften bakmak lazım. Sevgiler

Valla önceleri zorla da olsa bazen isteyerek bazen evlilik gereği yapıyorduk. Ama on sevişme de tam bilmiyordu

Baştan beri aranızda sorun varmış bence. 3 aydır daha bir öne çıkmış. Zorla, evliyiz diye ilişkiye girmek bana çok abes geldi. İsteksiz mi ne kocanız? Sizi çekici bulmuyor, cinsel eğilim yok, hormonları sorunlu vs. Bir sürü sebep olabilir.

Gerçekten zor bir durum. Yani boşanıp boşanmama hususu elbette sizin bileceğiniz iş neticede önemli bir karar ama şunu söyleyebilirim ki; bir erkek karısı ile birlikte olmadan 3-4 ay durabiliyorsa ortada ciddi bir problem var demektir. Yani benim aklıma şu ihtimaller geliyor direkt

1- eşiniz sizi aldatıyor hayatında başka biri var ve artık sizi arzulamıyor

2- eşinizin cinsel problemleri var

3- eşiniz cinsel tercihini değiştirmiş

Özür dilerim ama bu kadar etkiledigi sizde de olur muydu ? Eskiden bazen bikac gün geçince eşime.ozlemedin mi beni felan derdim . Ozledim derdi . Nabzını ölçerdim ama şimdi benimde bir kadın olarak eşime kur yapasım da yok açıkçası .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…