- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
Kan verdiniz miBuraya da yaz canım
Yok canım veremedim başım çok döndü bugün çok halsizim evden de çıkamadım yatmak istiyorum çok fazla. Ama evde bir test vardı onu yapayım dedim sabah ilk idrar ile yapmadığım halde böyle çıktı ki marka da farklı kesin hamileyim artık benceKan verdiniz mi
Hadi inşallah o zaman güzel haberler bekliyoruzYok canım veremedim başım çok döndü bugün çok halsizim evden de çıkamadım yatmak istiyorum çok fazla. Ama evde bir test vardı onu yapayım dedim sabah ilk idrar ile yapmadığım halde böyle çıktı ki marka da farklı kesin hamileyim artık bence
Yarın özelde kan vericem 2 saate sonuçlarını alabilirmişim görüştüm hadi hayırlısı :)Hadi inşallah o zaman güzel haberler bekliyoruz
Ne yaptın canım, kan sonucun ne oldu merak ettim:) inşallah bebisin de sen de iyisindirTeşekkür ederim canım amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin umarım
Hadi bakalım Allah gönlüne göre versin inşallahYarın özelde kan vericem 2 saate sonuçlarını alabilirmişim görüştüm hadi hayırlısı :)
Canım bi 6 7 tane test yaptım sanırım hepsinde silik bir tanesi negatif çıkmıştı o da günüme vardı daha bhcg testim regl günü 1 çıktı geç döllenme oldu sanırım 2 gün sonra idrar testi yaptım hep net bir silik 2.çizgi çıktı 3 farklı marka denedim kaset test üçünde de aynı bugün kan verecektim normalde ama çok kötüyüm gidemedim yarın vereceğim inşallah özelde sonucu yazarım burdanNe yaptın canım, kan sonucun ne oldu merak ettim:) inşallah bebisin de sen de iyisindir
Kaç dakikada çıktı canımBuda üç gün sabah ilk yaptığım testler.
Bat bir gün geçti.
Şöyle testi yapar yapmaz 2.çizgi belli belirgin görünüyor. Sonra netleştiKaç dakikada çıktı canım
Bu akşam yaptığım net negatif.Kaç dakikada çıktı canım
Sabah idrarınla dene tekrar canımŞöyle testi yapar yapmaz 2.çizgi belli belirgin görünüyor. Sonra netleşti
Bu arada silik çizgiyi suya tut kuruma çizgisi ise kaybolur eğer değilse 2.çizgi durmaya devam eder. İlk 10dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemsememek gerekiyor canımBu akşam yaptığım net negatif.
Tamam canım, teşekkür ederim.Bu arada silik çizgiyi suya tut kuruma çizgisi ise kaybolur eğer değilse 2.çizgi durmaya devam eder. İlk 10dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemsememek gerekiyor canım
Yıkadım dahada netleşti.Bu arada silik çizgiyi suya tut kuruma çizgisi ise kaybolur eğer değilse 2.çizgi durmaya devam eder. İlk 10dakikadan sonra çıkan çizgiyi de önemsememek gerekiyor canım
Canım kan versene testlerde çizgiyi gördüysen bileKızlar bende delirmek üzereyim
Test yaptım silik çıktı. Sabaha ilk idrarla yapınca çıkıyor. Biraz evvel yaptım negatif.
Evet gecikti 5 gün:) bugünle 6.gün olacak. Hayır ikinci olacak Allahın izniyle bir tane de kızım var 5 yaşındaYıkadım dahada netleşti.
Senin ilk bebeğinmi olacak.
Geçiktinmi?
Bizde senin kadar heyecanlıyız haydi bebeğin seninledir aminKızlar kan verdim sonucu bekliyorum şuankalbim güm güm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?