- 2 Ekim 2019
- 256
- 149
- 103
- 35
- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
HamileyimBizde senin kadar heyecanlıyız haydi bebeğin seninledir amin
Ayyyyy çok sevindim sağlıkla gelsin aminHamileyim
54,26 çıktı tatlımAyyyyy çok sevindim sağlıkla gelsin amindeğeriniz kaç çıkmış
Maşallah inşallah güzel bir şekilde artar hayırlı olsun bize de dua et hamile duası kabul olur54,26 çıktı tatlım
İnşallah rabbim hayırlısı ile kucaklarınızı doldursun dileyen herkese nasip etsin rabbimMaşallah inşallah güzel bir şekilde artar hayırlı olsun bize de dua et hamile duası kabul olur
Hayırlı olsun canım. Maşallah subhanAllah. Bende p.tesi gideceğim kana.İnşallah rabbim hayırlısı ile kucaklarınızı doldursun dileyen herkese nasip etsin rabbim
Süperrr hadi hayırlısı kucağına alırsın inşallahHamileyim
Demekki çok küçük ondan testler öyle çıkıyormuş.Bir umut oldu bende.54,26 çıktı tatlım
Sağol canım umarım pozitif görürsünHayırlı olsun canım. Maşallah subhanAllah. Bende p.tesi gideceğim kana.
Amin canım benimSüperrr hadi hayırlısı kucağına alırsın inşallah
Ben biliyordum en başından. Erken teşhisi kedim koydu zaten 16 17 gün varken reglime kucağıma yatmaya başladı hiç kucakta yatmayan kedim burnunu göbeğime gömdü kokusunu alıyor onlar malum şimdi gelip gelip karnımı kokuyorlar meselaDemekki çok küçük ondan testler öyle çıkıyormuş.Bir umut oldu bende.
Bende pazartesi gideceğim kan testi için.Kizim sürekli anne hamilesin öyle hissediyorum diyor.Uzulmesin diye ona söylemeyi düşünmüyorum hemen.0.1 kan testi .2.5 oldu ama idrar tahlilleri hep pozitif.Heyacanla bekliyorum.Ben biliyordum en başından. Erken teşhisi kedim koydu zaten 16 17 gün varken reglime kucağıma yatmaya başladı hiç kucakta yatmayan kedim burnunu göbeğime gömdü kokusunu alıyor onlar malum şimdi gelip gelip karnımı kokuyorlar mesela
Çok garip değilmi ya bu testler 10 ve üzeri değeri pozitif çıkarıyor diye biliyorum. Ama seninde testin pozitif çıkmış. 5 üzeri pozitif. Nasıl bu kadar hassas olur, erken gebelik testi gibi.Bende pazartesi gideceğim kan testi için.Kizim sürekli anne hamilesin öyle hissediyorum diyor.Uzulmesin diye ona söylemeyi düşünmüyorum hemen.0.1 kan testi .2.5 oldu ama idrar tahlilleri hep pozitif.Heyacanla bekliyorum.
Canım ben 4 gün ve 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgi çıktı ikisi de farklı markaydı comfort days çok hassas özellikle ve benim reglimin 1.günü beta hcg 1 çıktı düşünÇok garip değilmi ya bu testler 10 ve üzeri değeri pozitif çıkarıyor diye biliyorum. Ama seninde testin pozitif çıkmış. 5 üzeri pozitif. Nasıl bu kadar hassas olur, erken gebelik testi gibi.
İnşallah hamilesindir. Sağlıkla
Benim kızım bana bugün bütün gün yardım etti daha 5 yaşında ben mutfaktaydım bir baktım her yeri toplamış kıyamam kızım neden yoruyorsun kendini sen oyun oyna ben yaparım dedim anne ama sen yorulma istiyorum kardeşim üzülür karnında sonra dediBende pazartesi gideceğim kan testi için.Kizim sürekli anne hamilesin öyle hissediyorum diyor.Uzulmesin diye ona söylemeyi düşünmüyorum hemen.0.1 kan testi .2.5 oldu ama idrar tahlilleri hep pozitif.Heyacanla bekliyorum.
Canım kan testi yaptırdım 2.00 çıktı negatif oluyor dimiCanım benimde adete 4 gün kala testim silik çıktı tekrar yaptım oda silik çıktı bugün adet gecikmemin 3.cü günü kan verdim 23.3 çıktı adetine daha varsa bekle gecikince tekrar kan ver
Maalesef canım negatifCanım kan testi yaptırdım 2.00 çıktı negatif oluyor dimi
Kaç gün var regline canımCanım kan testi yaptırdım 2.00 çıktı negatif oluyor dimi
Kesinlikle hayvanlar hissediyorlar. Bende 19 haftalık hamileyim ilk hamile kaldığım günden beri köpeğim hep göbeğimi koklar. Hala daha da öyle. Yerim ben onları çok tatlılar çok.Ben biliyordum en başından. Erken teşhisi kedim koydu zaten 16 17 gün varken reglime kucağıma yatmaya başladı hiç kucakta yatmayan kedim burnunu göbeğime gömdü kokusunu alıyor onlar malum şimdi gelip gelip karnımı kokuyorlar mesela
merhaba kızlar benimde test sonucuöu yorumlarmısınız adetime 6 gün var ovulasyon günlerini takip ettim ve pik oldugumda iki günü değerlendirdik çok silik ama ilk defa böyle gördümKaç dakikada çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?