Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testi ikinci silik çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Demekki çok küçük ondan testler öyle çıkıyormuş.Bir umut oldu bende.
Ben biliyordum en başından. Erken teşhisi kedim koydu zaten 16 17 gün varken reglime kucağıma yatmaya başladı hiç kucakta yatmayan kedim burnunu göbeğime gömdü kokusunu alıyor onlar malum şimdi gelip gelip karnımı kokuyorlar mesela

Bende pazartesi gideceğim kan testi için.Kizim sürekli anne hamilesin öyle hissediyorum diyor.Uzulmesin diye ona söylemeyi düşünmüyorum hemen.0.1 kan testi .2.5 oldu ama idrar tahlilleri hep pozitif.Heyacanla bekliyorum.

Bende pazartesi gideceğim kan testi için.Kizim sürekli anne hamilesin öyle hissediyorum diyor.Uzulmesin diye ona söylemeyi düşünmüyorum hemen.0.1 kan testi .2.5 oldu ama idrar tahlilleri hep pozitif.Heyacanla bekliyorum.
Çok garip değilmi ya bu testler 10 ve üzeri değeri pozitif çıkarıyor diye biliyorum. Ama seninde testin pozitif çıkmış. 5 üzeri pozitif. Nasıl bu kadar hassas olur, erken gebelik testi gibi.
İnşallah hamilesindir. Sağlıkla

Canım ben 4 gün ve 3 gün önce erken gebelik testi yaptım ikinci silik çizgi çıktı ikisi de farklı markaydı comfort days çok hassas özellikle ve benim reglimin 1.günü beta hcg 1 çıktı düşün

Benim kızım bana bugün bütün gün yardım etti daha 5 yaşında ben mutfaktaydım bir baktım her yeri toplamış kıyamam kızım neden yoruyorsun kendini sen oyun oyna ben yaparım dedim anne ama sen yorulma istiyorum kardeşim üzülür karnında sonra dedi

Kesinlikle hayvanlar hissediyorlar. Bende 19 haftalık hamileyim ilk hamile kaldığım günden beri köpeğim hep göbeğimi koklar. Hala daha da öyle. Yerim ben onları çok tatlılar çok.
Sana da hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…