- Konu Sahibi 2insan2kediannesi
-
gercekten öyle ne yapacagımı sasıırdım evet çok erken farkındayım pil gununun üstünden ortalama 8-9 gün gecti net insanın içi çok tuhaf oluyormus sürekli bir arastırma halindeyim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasınçok yeni daha bence nolur nolmaz gecikmesini bekle sonra da beta hcg baktır
kimyasal gebeliklerde de bu yaşanıyor
azcık sabret dicem ama çok zor bilirim
Ya çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle hissediyorlar. Sen de dilerim sağ salim alırsın kucağına yavrunuKesinlikle hayvanlar hissediyorlar. Bende 19 haftalık hamileyim ilk hamile kaldığım günden beri köpeğim hep göbeğimi koklar. Hala daha da öyle. Yerim ben onları çok tatlılar çok.
Sana da hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah
Öncelikle merhaba. Mesajları en başından beri roman gibi okudum heyecanla. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahYa çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle hissediyorlar. Sen de dilerim sağ salim alırsın kucağına yavrunu
Konu dışı ama benim doktorum hamileligim en basina evcil hayvan ozellikle kedi köpekten uzak dur demisti sanki toxoplazmadan bahsetmisti cok tehlikeli falan dedigini hatirliyorumm...bende kopek hastasiyim ama aklinizda bulunsun bi arastirin diye yazmak istedim...hatta kagan kocatepede kitabinda yer vermisti buna oyle animsiyorumKesinlikle hayvanlar hissediyorlar. Bende 19 haftalık hamileyim ilk hamile kaldığım günden beri köpeğim hep göbeğimi koklar. Hala daha da öyle. Yerim ben onları çok tatlılar çok.
Sana da hayırlı olsun canım bebeğin sağlıcakla gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsinÖncelikle merhaba. Mesajları en başından beri roman gibi okudum heyecanla. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim iki kedim var. Doktorunuzun dediği aşısız hayvanlar için doğru. Aşısız hayvanların tüyleri sorun oluşturuyor ama aşılı hayvanlar için doğru değil. Benim kedilerimin ikisinin de tüm aşıları tam. Yani hiçbir sorun teşkil etmiyor tam tersi kedi köpek olan evde doğan çocuklar daha sağlıklı doğuyor bağışıklıkları gelişiyor. Kızım da kedili evde doğdu o zamanki kendimizin de aşıları tamdı ve kızım çok sağlıklı ben de kedili evde doğdum şöyle söyleyeyim koronayı 1 günde atlatıp ayağa kalktımKonu dışı ama benim doktorum hamileligim en basina evcil hayvan ozellikle kedi köpekten uzak dur demisti sanki toxoplazmadan bahsetmisti cok tehlikeli falan dedigini hatirliyorumm...bende kopek hastasiyim ama aklinizda bulunsun bi arastirin diye yazmak istedim...hatta kagan kocatepede kitabinda yer vermisti buna oyle animsiyorum
Tamamdir ben gorunce soylemek istedimBenim iki kedim var. Doktorunuzun dediği aşısız hayvanlar için doğru. Aşısız hayvanların tüyleri sorun oluşturuyor ama aşılı hayvanlar için doğru değil. Benim kedilerimin ikisinin de tüm aşıları tam. Yani hiçbir sorun teşkil etmiyor tam tersi kedi köpek olan evde doğan çocuklar daha sağlıklı doğuyor bağışıklıkları gelişiyor. Kızım da kedili evde doğdu o zamanki kendimizin de aşıları tamdı ve kızım çok sağlıklı ben de kedili evde doğdum şöyle söyleyeyim koronayı 1 günde atlatıp ayağa kalktım
bende 2 tane kedi var. bana da doktorum kedilerin kumunu kesinlikle benim temizlememem gerektiğini söyledi. içimiz rahat etsin diye toxoplazma testi yaptırdık. şükür negatif çıktı. kedilerimin aşıları tam dışarı çıkmıyorlar. eve farklı hayvan almıyorum. sorun olmuyor böylelikleKonu dışı ama benim doktorum hamileligim en basina evcil hayvan ozellikle kedi köpekten uzak dur demisti sanki toxoplazmadan bahsetmisti cok tehlikeli falan dedigini hatirliyorumm...bende kopek hastasiyim ama aklinizda bulunsun bi arastirin diye yazmak istedim...hatta kagan kocatepede kitabinda yer vermisti buna oyle animsiyorum
amin. kendini strese sokma inşallah 1 hafta sonra da daha net bir şekilde görürsün 2. çizgiyi :)gercekten öyle ne yapacagımı sasıırdım evet çok erken farkındayım pil gununun üstünden ortalama 8-9 gün gecti net insanın içi çok tuhaf oluyormus sürekli bir arastırma halindeyim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın
Kaç gün var regline canım
Sorun değil canım ben de bildiğimi paylaşmak istedim aşılı hayvanların tüyü ve dışkısı insanda sorun asla yaratmaz :)Tamamdir ben gorunce soylemek istedim
4 gün kaldı ise değerin düşük değil 5 ve üzeri hamile olduğunu gösterir. Senin değerin 4 gün varken 2 ise gayet iyi bir değer geç döllenme olmuş olabilir benim reglimin ilk günü 1di yani ama hamileyim bak :) sen değilsin diyenlere bakma test ver regl gününde gelmezse4 gün var canım
Olabilir mi yani canım4 gün kaldı ise değerin düşük değil 5 ve üzeri hamile olduğunu gösterir. Senin değerin 4 gün varken 2 ise gayet iyi bir değer geç döllenme olmuş olabilir benim reglimin ilk günü 1di yani ama hamileyim bak :) sen değilsin diyenlere bakma test ver regl gününde gelmezse
Tabiki olabilir canım senin daha 4 gün var ve 2 değerin benim regl günümde değerim 1di ve hamileyim umut kesilmez canım bekle regl günü test tekrarla dediğim gibiOlabilir mi yani canım
Evet bunu bende biliyorum ama şöyle bişey var hayvanın dişkisinda bulunuyor bu parazit. Yani tuvaletini bir başkası temizlerse sıkıntı olmuyor birde hayvanla temas halinde bulunduktan sonra elleri bol suyla yıkamak icap ediyor. Bilinenin aksine iyi yıkanmayan sebze ve meyvelerden daha çok bulaşıyor bu virüs, bir de çiğ etlerden. Zaten köpeğime evin içinde bakmadigim icin çok fazla bir temasimiz yok, aşılarını da aksatmadan yapıyorum. Yine de bilgilendirmeniz için teşekkür ederim, bilinçli olmak güzel bişeyKonu dışı ama benim doktorum hamileligim en basina evcil hayvan ozellikle kedi köpekten uzak dur demisti sanki toxoplazmadan bahsetmisti cok tehlikeli falan dedigini hatirliyorumm...bende kopek hastasiyim ama aklinizda bulunsun bi arastirin diye yazmak istedim...hatta kagan kocatepede kitabinda yer vermisti buna oyle animsiyorum
beş gün varken fün hamile olfugumu öğrendim4 gün kaldı ise değerin düşük değil 5 ve üzeri hamile olduğunu gösterir. Senin değerin 4 gün varken 2 ise gayet iyi bir değer geç döllenme olmuş olabilir benim reglimin ilk günü 1di yani ama hamileyim bak :) sen değilsin diyenlere bakma test ver regl gününde gelmezse
süper sağlıkla kucağına al inşallah :)beş gün varken fün hamile olfugumu öğrendim
amin rabbim isteyrn dileyen herkeslere hayırlısıyla versin inşallahsüper sağlıkla kucağına al inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?