Bence yok gibiİyi akşamlar kızlar göğüs ucumdaki acıma hissi sebebi ile gebelik testi almıştım cumartesi sabahı ilk idrar ile testi yaptım ilk dakikalarda hayali bi cizgi göründü ama kararsız kaldım bir tane çocuğum var ve ikinciyi düşünüyorum umutlanmak istemiyorum size danışmak istedim fikirlerinizi ve yorumlarınızı söylerseniz ona göre bi yol izliyeyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Çok ince bir çizgi var gibi, regl kaç gün kaldıİyi akşamlar kızlar göğüs ucumdaki acıma hissi sebebi ile gebelik testi almıştım cumartesi sabahı ilk idrar ile testi yaptım ilk dakikalarda hayali bi cizgi göründü ama kararsız kaldım bir tane çocuğum var ve ikinciyi düşünüyorum umutlanmak istemiyorum size danışmak istedim fikirlerinizi ve yorumlarınızı söylerseniz ona göre bi yol izliyeyim hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.
Çok ince bir çizgi var gibi, regl kaç gün kaldı
Çok ince var şeffaf baktığımda ama burada malesef fotoğrafı yüklediği'm de görünmüyorBence yok gibi
Ben birinci hamileliğimden sonra emzirme dönemi bittince adetim gelmedi düzeni bozuldu tarlusal falan kullandım ama olmadı sonra özele gittim diğer doktorlar gibi oda hamile kalabilirsin bi sıkıntı yok dedi sadece duphaston diye bi ilaç var onu verdi. Onu kulkanmaya başladım hiç sekmez her ayın 10 adetimi düzenli bir şekilde getiriyor sence bugün testi tekrar etsem mi yoksa beklesem miÇok ince bir çizgi var gibi, regl kaç gün kaldı
Bence ilk idrarla muhakkak tekrarlamalısın ve çizgi şeffafsa yanlıştır pembe silik çizgi olması lazımBen birinci hamileliğimden sonra emzirme dönemi bittince adetim gelmedi düzeni bozuldu tarlusal falan kullandım ama olmadı sonra özele gittim diğer doktorlar gibi oda hamile kalabilirsin bi sıkıntı yok dedi sadece duphaston diye bi ilaç var onu verdi. Onu kulkanmaya başladım hiç sekmez her ayın 10 adetimi düzenli bir şekilde getiriyor sence bugün testi tekrar etsem mi yoksa beklesem mi
Bugün tekrar alıp deniycem inşallah istediğim gibi çıkarBence ilk idrarla muhakkak tekrarlamalısın ve çizgi şeffafsa yanlıştır pembe silik çizgi olması lazım
İnşallah haner ver bana daBugün tekrar alıp deniycem inşallah istediğim gibi çıkar
Bugün de yaptım yine belli belirsiz bir silik, hayâlet çizgi oluştu çok kararsız kaldım. Çok da ümitlenmim diyorum kan vermeyede korkuyorum negatif görürsem diyeİnşallah haner ver bana da
Bende gününe 1-2 gün kala tekrarla canım ilk 10 dk içinde pembemsi silik çıkmaza dikkate almaBugün de yaptım yine belli belirsiz bir silik, hayâlet çizgi oluştu çok kararsız kaldım. Çok da ümitlenmim diyorum kan vermeyede korkuyorum negatif görürsem diye
Tamamdır bana yanıt verdiğin için teşekkür ederimBende gününe 1-2 gün kala tekrarla canım ilk 10 dk içinde pembemsi silik çıkmaza dikkate alma
Kan verdiniz miTamamdır bana yanıt verdiğin için teşekkür ederim
Yok hayır vermedimKan verdiniz mi
Rica ederim, test yapınca görüntü de atarsın bakarız hep beraberTamamdır bana yanıt verdiğin için teşekkür ederim
İnşallah canım allahım nasip eder bi an önce inşallah tutmuşdur bayadır istiyorum allahım kimseye aratmasın bir daha test yaparsam görüntü atarım bir hafta falan geçsin diyorum erken yaptım 1 hafta sonra için daha kesin sonuç alırım diye düşünüyorumRica ederim, test yapınca görüntü de atarsın bakarız hep beraber
Amin canım benim aminnnİnşallah canım allahım nasip eder bi an önce inşallah tutmuşdur bayadır istiyorum allahım kimseye aratmasın bir daha test yaparsam görüntü atarım bir hafta falan geçsin diyorum erken yaptım 1 hafta sonra için daha kesin sonuç alırım diye düşünüyorum
Canım bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarımı aldım negatif olarak düşünmüştüm sonucum 1.20 çıktı. Doktorum estadriol hap verdi 1 ay onu kullanıcam.Amin canım benim aminnn
1.20 negatif dedi doktorumCanım bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarımı aldım negatif olarak düşünmüştüm sonucum 1.20 çıktı. Doktorum estadriol hap verdi 1 ay onu kullanıcam.
Regl gecikmiş miydi peki, daha regl gününe varsa değer yükselebilirCanım bugün doktora gittim kan verdim sonuçlarımı aldım negatif olarak düşünmüştüm sonucum 1.20 çıktı. Doktorum estadriol hap verdi 1 ay onu kullanıcam.
Daha geçmemişti ben polistik over olduğum için düzensiz duphaston kullanıyordum o da 17 18 falan geliyorduRegl gecikmiş miydi peki, daha regl gününe varsa değer yükselebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?