Peki estadriol hiç duydun mu birilerinden gebe kalmaya etkisi var mı ki 1 ay kullan sağlık ocağına git beta kan ver dedi sonra negatif çıkınca tarlusal verdi sonra testin sonucuna göre onu kullanıcamRegl gecikmiş miydi peki, daha regl gününe varsa değer yükselebilir
Hiç duymadım canım ama regl tarihi geçmeden, özellikle pcos durumlarında geç döllenme yaşanabildiği için belki sende de zamanla yükselir değer diye düşündümPeki estadriol hiç duydun mu birilerinden gebe kalmaya etkisi var mı ki 1 ay kullan sağlık ocağına git beta kan ver dedi sonra negatif çıkınca tarlusal verdi sonra testin sonucuna göre onu kullanıcam
İnşallah daha farklı bişey hisserdesem belirgin o zaman tekrar kan veririmHiç duymadım canım ama regl tarihi geçmeden, özellikle pcos durumlarında geç döllenme yaşanabildiği için belki sende de zamanla yükselir değer diye düşündüm
Tamam canım hayırlısı olsunİnşallah daha farklı bişey hisserdesem belirgin o zaman tekrar kan veririm
İnşallah canım benimki <1.20 çıktı öyle yükselen var mı acaba ama bi değişiklik olursa yine yazarım burdan teşekkür ederim derdimi dinleyip cevap verdiğin içinTamam canım hayırlısı olsun
Yani geç döllenmeden dolayı regl günü bile negatif olup sonra yükselen duydum tabi de bilemiyorum yine de. Allah ol derse olur zaten her seyi hayr olanı olsun rica ederimİnşallah canım benimki <1.20 çıktı öyle yükselen var mı acaba ama bi değişiklik olursa yine yazarım burdan teşekkür ederim derdimi dinleyip cevap verdiğin için
Tamamdır hakkımda hayırlısı olsun iyi günlerYani geç döllenmeden dolayı regl günü bile negatif olup sonra yükselen duydum tabi de bilemiyorum yine de. Allah ol derse olur zaten her seyi hayr olanı olsun rica ederim
İyi akşamlarYani geç döllenmeden dolayı regl günü bile negatif olup sonra yükselen duydum tabi de bilemiyorum yine de. Allah ol derse olur zaten her seyi hayr olanı olsun rica ederim
Bu ay ilaç kullanıyorum rahım duvarı kalınlaşıp hamile kalmam kolaylaşması için hapımın bitmesine 12 gün kaldı doktorum bu hapı bitirdikten sonra beta kanı ver dedi sonrasına da tarlusal verdi hamile değilsem onu kullanıp kanımın sökülmesi için kullandığım ilaç adet getirici bir ilaç değil bugün de az kiloduma kahverengi leke gelmiş 1. gebeliğimde yerleşmr kanaması olmamıştı o yüzden nasıl bişey oluyor bilmiyorum sizce ne yapmalıyımİyi akşamlarBugün kahverengi akıntım gelmiş iç kıyafetime parmak ucum kadar az bişey bir daha da gelmedi sizce yerleşme kanamasımı?
Yerleşme veya regl oncesidir devamı geldi miİyi akşamlarBugün kahverengi akıntım gelmiş iç kıyafetime parmak ucum kadar az bişey bir daha da gelmedi sizce yerleşme kanamasımı?
Hayır devamı gelmedi normal beyaz ve şeffaf karışımı kokusuz akıntım var normal başka kahverengi lekem gelmediYerleşme veya regl oncesidir devamı geldi mi
Ay yerleşme olabilir o zaman yaaa regl günü ne zamandıHayır devamı gelmedi normal beyaz ve şeffaf karışımı kokusuz akıntım var normal başka kahverengi lekem gelmedi
Regli günüm belli değil pcos teşhisi konuldu ve adet getirici ilaç kullandığımda adet oluyorum ben ilaç kullanmayınca malesef adetim gelmiyorAy yerleşme olabilir o zaman yaaa regl günü ne zamandı
Hiç test yaptın mı ya da imkanın varsa kan versen daha net olur aslındaRegli günüm belli değil pcos teşhisi konuldu ve adet getirici ilaç kullandığımda adet oluyorum ben ilaç kullanmayınca malesef adetim gelmiyor
Hiç test yapmadım yeni yerleşme kanaması ise eğer kaç günde testte çıkarHiç test yaptın mı ya da imkanın varsa kan versen daha net olur aslında
Estrofem kullanıyorum hapımda bayram sonra bitmiş olucak doktorum bitirince kan ver hastaneye dedi gebeliğe baksınlar dedi eğer çıkmazsa bişey adet söktürücü tarlusal verdi onu kullan dediHiç test yaptın mı ya da imkanın varsa kan versen daha net olur aslında
Eğer yerleşme ise 2 gün sonra falan idrarda cıkar ama kanda illa 5 üstü cıkar testinHiç test yapmadım yeni yerleşme kanaması ise eğer kaç günde testte çıkar
Test yapsam pazartesi günü yerleşme kanaması ise erken gebelik testinde görünür müEstrofem kullanıyorum hapımda bayram sonra bitmiş olucak doktorum bitirince kan ver hastaneye dedi gebeliğe baksınlar dedi eğer çıkmazsa bişey adet söktürücü tarlusal verdi onu kullan dedi
Bayrama kadar beklerim diyorsan oyle yap ya da bugün yarın bi kan ver özelde en azından ona göre ilaca devam edersinEstrofem kullanıyorum hapımda bayram sonra bitmiş olucak doktorum bitirince kan ver hastaneye dedi gebeliğe baksınlar dedi eğer çıkmazsa bişey adet söktürücü tarlusal verdi onu kullan dedi
Evet görünür hatta 4 saat falan sıkışık idrarla su içmeden beklersen aksama doğru da yapabilirsinTest yapsam pazartesi günü yerleşme kanaması ise erken gebelik testinde görünür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?