Erken gebelik testi yaptım rica etsem bakarmısınız? 🙏🙏

Sabah idrarıyla mı yaptın canım testini, gün içi yaptıysan belki ondan cıkmamıştır

Ben hala gebelikten şüpheleniyorum ya, gebelikte akıntı cok oluyo cunku
İnşallah canım yumurta akı kıvamında uzayan akıntım oldu onu da intarnetten araştırdığımda yumurta çatladığını söylüyor kasık ağrım batma olmuştu ilşki de oldu o akıntıdan hem önce hem sonra inşallah yumurtam döllenir daha fazla ilaç kullanamadan

Kan ne zaman vereceksin
Bugün doktora gittim içtiğim ilaçtan kaynaklı ara kanana yaparmış ama lekelenme olamz adet de olmaz dedi o yüzden beta testine bakayım dedi bu ilacı iki üç ay kullanacakmışım doktor da hiç bişey demedi rahmin kalınlaştk veya ultrasondanda baktı bişey demedi nolur nolmaz kanına bakalım dedi birde akıntımı söyledim böyle oluyor diye kokusuz ise yumurtalama dönemindesin dedi

Anladım canım sen en son ne gün regl oldun ki su an yumurtlama görüyorsun tahminen? Ya da bu ilaç mı yumurtlama yaptırıyor sana regl olmadıgın için onu tam anlamadım

Anladım canım sen en son ne gün regl oldun ki su an yumurtlama görüyorsun tahminen? Ya da bu ilaç mı yumurtlama yaptırıyor sana regl olmadıgın için onu tam anlamadım
Canım ben 22.03.2025 adetimin son gün en son o zaman oldum
19.05.2025 ara kanamam oldu bu tarihten itibaren üç gün sürdü ara kanamam bu içtiğim estrofem de normal bişeymiş
Bana pcos teşhisi konuldu adetim düzensiz ve ilaç sayesine oluyorum adet görenler adet bitiminden sonra yumurtama sürecini takip edebiliyor ama benim belli olmuyo ya da ben hissetmiyorum

Ben ilk gebeliğim tedavisiz çok güzel kendiliğimden kaldım ve evlendğimde de adetim düzenliydi herşeyim normaldi ne zaman ki doğum yaptım lohusalıktı emzirme serüveniydi baya sütüm geldiği için adet olamadım sonrasında da düzenim bozuldu

Anladım canım yani ilaca göre su an yeni yumurtlama olabilir

Evet ilaç sayesinde oluyor büyük ihtimalle ama yumurtaö büyüyor mu çatlayan var mı rahim kalınlaşması var mı hiç bişey demedi kan sonucunu bekliyorum bklm
Gebelikte de yumurtlama akıntısına benzer akıntı olabiliyor belki o yüzden beta almıştır doktor kaçta çıkacak sonucun

Gebelikte de yumurtlama akıntısına benzer akıntı olabiliyor belki o yüzden beta almıştır doktor kaçta çıkacak sonucun
Valla saat 11 buçuk da verdim öğleden sonra üçe kadar çıkar diye tahmin ediyorum bu sefer e nabızdan balmıycam telefona mesaj gelmesini bekliycem doktordan öğrenicem (Hep dayanamayıp bakıyorum )

Valla saat 11 buçuk da verdim öğleden sonra üçe kadar çıkar diye tahmin ediyorum bu sefer e nabızdan balmıycam telefona mesaj gelmesini bekliycem doktordan öğrenicem (Hep dayanamayıp bakıyorum )
Kız bak gitsin nolcak sonucu öğrenir öğrenmez doktora ulaşırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…