Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

canım yumurtlamak demek yumurtanın çatlaması zaten.eğer yapışkansa yani 2 parmağının arasında uzuyosa bu yumurtladığını gösterir.çalışmalara devam et bence...:içelim:

slm kızlar
kendimi dışlanmış gibi hissettim:1no2:.kimse bana cvp yazmıyo.senağlama

merhaba tatlım sen yenisin heralde ne yazdığını göremedim bi daha yazarsan yardım edebilceğim bi konuysa seve seve cevap yazarım.sen ne kadardır deniyosun tedavi oluyomusun?
ben 8 aylık evliyim hiç korunmadım.klomen+çatlatma iğnesi+progestan kullanıyorum tedavide 2nci ayım bu ay bugün çatlıcak akşam 6dan sonra bekliyorum.:teselli:

eeee kızlar ben size yazdım ama ordamısınız yoksa boşamı yazıyorum neyse....

tatlım eşimin kuzeni geldi.artık yapcaz bişeler az işimiz var veya bi duş alalım deriz veya aşağıya göndeririz kafeye bizde banydan sonra gideriz.ya da artık erkenden yatmış gibi yaparız sonra uykumuz kaçtı deriz.anlarsa anlasın valla .canımız çıkıyo doktora git doktordan gel.valla hiç umrumda olmaz.tek misafirimiz erkek.üni.okuyo.aman anlasın ne ediyim dimi ama??:a015:

Lazy olsun sen yine bu akşam canım belki ogün deilde sonraki gün çatlamıştır.devam akıntın bitene kadar....

semacım sendekide şans nediyeyim Allah kolaylık versin bacım.kaçamak yapana kadar uydur uydurabilirsen bahaneleri:roflol::roflol::roflol:bebiş yolunda herşey mübahtır:roflol:

kızlar nedir bu sabahtan beri. siteye giremiyoruz, girilenleri okuyamıyoruz. yeni hamilelerden haber alamıyoruz. yok mu test yaptıran, mutlu haberleri olan???

kızlar reglime 4 gün var. ama akıntım başladı. ne bu şimdi anlamadım yani... regl mi oluyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…