Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

mrhb kızlar bende işten yeni geldim ayyy bugün çok hastaydım zor durdum izinde alamadım akşamı iple çektim benim adetim yarın gelmesi gerekir bugün test alacaktım almadım ayyy utanıyom kızlar artık eczanelere girmeye millet diyecek bu kadında her ay 10 tane test alıyo bişey yok hala valla evimden uzak işimden uzak olan eczanelere gitmeye başladım artık beni tanımasınlar diye ama yarın alıcam ve yapıcam.ya kızlar bişey dicem benim ayaklarım fena şişmiş acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi

ben geldim !!! misafiri atlatıp işimizi hallettik hahahahaha.kızlar ya nette bi probelm var gerçekten 15 daakkadır uğraşıyom anca girebildim..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...durumunuz nedir?ne kadardır istiyosunuz tedaviniz ne amma sordum yine::))

kızlar reglime 4 gün var. ama akıntım başladı. ne bu şimdi anlamadım yani... regl mi oluyorum yoksa

geçen adetimden 7 gün önce başlamıştı bende akıntı ilk defa başıma gelmişti.hatta hamileyim zannetmiştim.şuan adetime 6-7 gün var ve bugün akıntım başladı yine.ama inşallah seninki hamileliktendir

Şenizben geldim !!! misafiri atlatıp işimizi hallettik hahahahaha.kızlar ya nette bi probelm var gerçekten 15 daakkadır uğraşıyom anca girebildim..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...durumunuz nedir?ne kadardır istiyosunuz tedaviniz ne amma sordum yine::)):enbuyukkk:a.s.

hadi bakalım canım inşallah bu defa tutmuştur.hemen duş yapmadın demi.genelde önermiyorlar

sema canım hoşgeldin... işinizi halletmenize sevindim...

ben 4 yıllık evliyim 1 aydır bebişistiyoruz. yani daha yeniyim...

reglime 4 gün var. gerçi düzensiz oluyorum ama... bugün dayanamadım test yaptım.

tek çizgi...

moralim bozuldu...

ben her defasında başka bir eczaneye gidiyorum beni tanımadıkları için tuhaf tuhafta bakmıyorlar.atlıyorum dolmuşa otobüse farklı yerlere gidiyorum almak için:roflol:aslında 200m kadar yakınımızda bir eczane var ama işime gelmiyor

hadi bakalım canım inşallah bu defa tutmuştur.hemen duş yapmadın demi.genelde önermiyorlar

yok yapmadım.ama zor duruyorum.doktorumda öle dedi.valla 45 dakka yattım.sonra kalktım tekrar yattım anca geldim işte.böle abdestsiz yazıyom size ama napimm..kocişim terasta misafirle yine.....coksekeriremsu:dance:

ayy sorma canım ya utanıyorum artık bende başka yerlere gidiyorum ama yarı nerden alıcam bilmem eczane kalmadı koca istanbulda:roflol:

ama canım daha dur.ilk aydan telaş yapma.hem reglin geçmeden testler yanıt vermez.biraz bekle bak ben 8 aylık evliyim hiç korunmadık olmuyo.herkes soruyo varmı bişe diye biz de korunuyoz diyom.napim.açıklama yapmamak için sakın sende kimseye söleme istiyoz deniyoz çalışıyoz diye emi.insanlar çok can sıkıcı olabiliyolar.:içelim:

--------------------------------------------------------------------------------

Adet kesilmesi
Tüm hamileliklerde
Yolculuk, yorgunluk, stres, hamilelik korkusu, hormonsal sorunlar, aşırı kilo alma ya da verme, doğum kontrol hapını bırakma,emzirme

Sabah bulantıları
Hamile kaldıktan 2-8 hafta sonra
Yiyecek zehirlenmesi,gerginlik

Sık idrara çıkma
Genellikle hamile kaldıktan 6-8 hafta sonra
İdrar yolları iltihabı,gerginlik,şeker hastalığı

Sızlayan, ağrıyan, şiş göğüsler
Hamile kaldıktan sonraki birkaç gün içinde
Doğum kontrol hapları,adet günlerinin yaklaşması

Meme ucu çevresinin koyulaşması ve meme ucu çevresindeki küçük bezlerin kabarması
Hamileliğin ilk üç ayı içinde
Hormonsal dengesizlik

Önce göğüslerde sonra karında deri altında pembe mavi çizgiler
Hamileliğin ilk üç ayında
Hormonsal dengesizlik ya da önceki hamileliğin etkisi

Yiyeceklere aşırı istek duyma
Hamileliğin ilk üç ayı içinde
Kötü beslenme,stres,adet günlerinin yaklaşması

ayrıca bazen akıntıda olabiliyormuş

ne kadar yatmak gerekiyormuş?

ay kızlar ben hiç bişey bilmiyom galiba...

neden yatıyosunuz bi anlatın...

kızlar bizim eczane eşimin arkadaşı.her ay gittiğimde testmi diye soruyo.geçen ay dedimki bi daha gelmicem buraya sizene dedim.aspirin aldığımı farzet herşeye burnunu sokma dedim.adam bin kere özür diledi.bu ay kocişim alcak başka eczaneden..

yok canım söylemiyoruz zaten. bize de çok baskı var zaten. artık yapın deyip duruyorlar...

biz yeni karar verdik ama hamile kalmadan kimseye söylemem zaten. korunuyoruz diyorum.

ben bir ayda belki 10 tane test yaptım. ne biliyim bu kadar çok beklemek gerektiğini...

safım işte saf...

ne kadar yatmak gerekiyormuş?

ay kızlar ben hiç bişey bilmiyom galiba...

neden yatıyosunuz bi anlatın...

vallla canım en az yarım saat dedi doktor.kalçamın altına yastık koyup bekliyom napim.ne gerekirse yaparım vallasırnaşık şey

Arkadaşlar lütfen bana dua edin aşilamam 5 gün sonra belli olacak sonucu

arkadaşım allahım inşallah istediğin sonucu sana gösterir.yarın akşam kandil bol bol dua et.bi de meryem suresi dedi arkadaşlar onuda muhakkak oku emi...içini ferah tut.stress ii bişe deilyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…