kızlar reglime 4 gün var. ama akıntım başladı. ne bu şimdi anlamadım yani... regl mi oluyorum yoksa
ben geldim !!! misafiri atlatıp işimizi hallettik hahahahaha.kızlar ya nette bi probelm var gerçekten 15 daakkadır uğraşıyom anca girebildim..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...durumunuz nedir?ne kadardır istiyosunuz tedaviniz ne amma sordum yine::))
mrhb kızlar bende işten yeni geldim ayyy bugün çok hastaydım zor durdum izinde alamadım akşamı iple çektim benim adetim yarın gelmesi gerekir bugün test alacaktım almadım ayyy utanıyom kızlar artık eczanelere girmeye millet diyecek bu kadında her ay 10 tane test alıyo bişey yok hala valla evimden uzak işimden uzak olan eczanelere gitmeye başladım artık beni tanımasınlar diye ama yarın alıcam ve yapıcam.ya kızlar bişey dicem benim ayaklarım fena şişmiş acaba bu hamilelik belirtisi olabilirmi
hadi bakalım canım inşallah bu defa tutmuştur.hemen duş yapmadın demi.genelde önermiyorlar
ben her defasında başka bir eczaneye gidiyorum beni tanımadıkları için tuhaf tuhafta bakmıyorlar.atlıyorum dolmuşa otobüse farklı yerlere gidiyorum almak için:roflol:aslında 200m kadar yakınımızda bir eczane var ama işime gelmiyor
sema canım hoşgeldin... işinizi halletmenize sevindim...
ben 4 yıllık evliyim 1 aydır bebişistiyoruz. yani daha yeniyim...
reglime 4 gün var. gerçi düzensiz oluyorum ama... bugün dayanamadım test yaptım.
tek çizgi...
moralim bozuldu...
kızlar cevp vermediniz ayaklarım fena halde şişti bu bir belirti olabilirmi
ne kadar yatmak gerekiyormuş?
ay kızlar ben hiç bişey bilmiyom galiba...
neden yatıyosunuz bi anlatın...
Arkadaşlar lütfen bana dua edin aşilamam 5 gün sonra belli olacak sonucu
Arkadaşlar lütfen bana dua edin aşilamam 5 gün sonra belli olacak sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?