Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ankakusu bende varımm..bugun ogleden sonra bı ara sıteye bısı oldu gıremedım hata verdı.ve muhtemelen herkez gıremedı o zamandan sonra ortalık sessızlestııı..

bide hep ara ara başım ağrıyooo...

reglmi olcam kızlaarrrrr........?

cnm inş hamilesindir kaç gün geçti ya da kaç gün war adetine senin bugün benim 7. gün hala yok adet falan ama olacakmşm gibi gelio bendede sürekli birşeyler yeme isteği war 2 öğün yemek yedim bugün çatlıcam artık benimde başım ağrıo bi halsizlik war ara ara da midem bulanıo ama kusmadım hiç ben en iisi gidip kan testi yaptırayım ya onada boşuna para wermek istemiyorum birazda sonuçtan korkuyorum sanırım sabahki testte ikinci çizgim büyüteçle baksan zor görülürdü herhalde şaşı oluyordum zaten nerdeyse şimdide kasıklarım ağrıo adet olucakmşm gibi gelio ama bilmiyorum artık

bi garip hissediyorum kendimi...

dinlemiyorum kendimi ama başım ağrıyo, ağzımın tadı yok.... bi garip...

benim reglime 3 gün var. bu ay ilk defa deniyoruz...

dün evde test yaptım tek çizgi çıktı! moralim bozuldu... gerçi daha erken ama ne biliyim işte....

bi garip hissediyorum kendimi...

dinlemiyorum kendimi ama başım ağrıyo, ağzımın tadı yok.... bi garip...

ben de senin gibi bu ay ilk kez deniyorum ve benim de 2 3 günüm var. ama bak bende hiiiiç belirti yok. ben iyice deliriyorum. bari bi belirti olsaydı diyorum. tek belirtiim patlayacak gibi gazım ve kabızlığım ki o da benim için çok olağan bişey olduğu için belirti sayamıyorum kafamçokkarıştı

daha önce kasıklarım ağrıyordu. ama şimdi pek ağrımıyor. ara sıra sancı gibi bişeyvar...

ama bu belirtiler regl belirtilerine çok yakın olduğu için benimde hiçbir fikrim yok!

kızlar regl olduğum halde test aldım yarın veya öbür gün yapıcam içimde bir ses olucak diyo ama bilmiyorum

e tatlım normalden farklımı regl oldun ki?bende haziranda öle yapmıştım hemde 2 tane.allah korusun düşük falan olmasın diye.yap ne zararı olur. belki üstüne görüyosundur.sabah ilk idrarınla yap.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…